Meniu

Ecografie mamara Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda non-invaziva si neiradianta folosita pentru a detecta si monitoriza afectiunile sanului, ecografia mamara in Pitesti este disponibila in mai multe centre medicale din oras, oferind femeilor acces la o evaluare precisa si rapida a sanilor. Prin utilizarea undelor sonore de inalta frecventa, investigatia permite medicilor sa vizualizeze structurile interne ale sanului si sa identifice orice anomalii ale tesuturilor.

Pentru ca iti doresti cele mai calitative investigatii si cu siguranta nu dispui de timp si energie pentru o cercetare proprie a pietei de imagistica medicala din oras, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii despre clinicile in care se poate realiza o ecografie san in Pitesti la standarde inalte.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Pitesti?

Orice nodul sau modificare a tesutului sanilor nu trebuie tratata cu superficialitate, prin urmare este de la sine inteles ca vrei sa poti conta pe o examinare temeinica, cu rezultate concludente atunci cand mergi la ecografie mamara in Pitesti. Tabelul de mai jos selecteaza cele mai bune clinici din oras, care iti pot satisface exigentele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
AB Medica
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Amabilitatea personalului
 • Preturi ridicate
Natisan
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Medici de nota 10
 • Lipsa de punctualitate
 • Personalul de la receptie este neimplicat
Dr. Sivu Nicu
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Cel mai bun ecografist din oras
 • Medic cu experienta
 • Examinari riguroase, cu atentie la detalii
 • Cabinetul raspunde greu la telefon
Muntenia Hospital
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 180 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Curatenie
 • Act medical superior
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
SCM Necula
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi mari
 • Unii pacienti spun ca nu li s-au oferit explicatii ale imaginilor de la ecograf
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie mamara in Pitesti

Cum alegi cea mai buna clinica pentru investigatia de ecografie mamara in Pitesti? Ai, desigur, criterii proprii de valorizare, cu ajutorul carora iti poti construi propriul clasament. Nu pot lipsi insa din evaluare, aspecte precum calitatea serviciilor unitatii medicale, tarifele practicate, competentele personalului medical si parerile pacientilor care au avut experienta consultatiilor si investigatiilor desfasutate in cadrul lor, consemnata in recenziile scrise. Vei gasi in sectiunea urmatoare a articolului, informatii detaliate despre fiecare dintre clinicile incluse in prezentul top.

1. AB Medica

La cabinetul de ecografie de la Clinica AB Medica se efectueaza diverse investigatii cu ajutorul aparaturii cu ultrasunete, atat pentru adulti, cat si pentru copii: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie testiculara, ecografie de parti moi, ecografie de sold bebelusi, ecografie transfontanelara, ecografie transvaginala. Clinica din Pitesti functioneaza cu 12 specialitati medicale si 10 medici bine pregatiti si experimentati atat din oras, cat si din Bucuresti, intr-un sediu modern si primitor, dotat cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele practicate de clinica sunt disponibile pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara in Pitesti, pretul este de 140 de lei.

Prin intermediul recenziilor, pacientii recomanda AB Medica pentru serviciile de calitate, medicii profesionisti si dedicati meseriei, amabilitatea personalului, aparatura moderna si cadrul primitor. Sunt si cativa pacienti care spun ca preturile clinicii sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre AB Medica  
Vezi Pareri

2. Natisan

La Clinica Natisan din Pitesti, pentru ecografie mamara bilaterala + axila, te vei adresa dr. Diana Tulpaz, medic primar obstretica-ginecologie. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2000, functionand initial ca un cabinet de medicina de familie. In prezent, dispune de cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi (pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie) si laborator de analize acreditat. Centrul a fost dotat cu aparatura de ultima generatie printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

Pentru o ecografie mamara bilaterala incluzand examinarea axilei vei plati 250 de lei.

Putinele recenzii scrise pentru Centrul Medical Natisan inregistreaza grade diferite de satisfactie. Sunt pacienti care vorbesc despre servicii la superlativ si medici de nota 10. Pe de alta parte, multe persoane reclama timp mare de asteptare din cauza programarii mai multor pacienti la aceeasi ora si un comportament dezinteresat al personalului de la receptie.

3. Dr. Sivu Nicu

La cabinetul privat Dr. Sivu Nicu se realizeaza ecografii cu aparate de inalta performanta, din clasa Premium, Toshiba Aplio XG si Essaote My Lab 60X Vision: ecografie abdominala, ecografie pelvis, ecografie tiroida, ecografie mamara, ecografie de parti moi, ecografie Doppler vascular, ecografii intrarectale si intravaginale, ecografii de sarcina 3D si 4D. Dr. Sivu Nicu este medic primar in gastroenterologie, avand competente in imagistica ultrasonografica si peste 20 de ani de experienta in ecografie si endoscopie. Cabinetul sau se gaseste in incinta Centrului de Diagnostic si Tratament Bratianu din Pitesti.

Pentru ecografia mamara vei achita 150 de lei la acest medic.

Despre dr. Sivu, pacientii afirma, in recenziile de pe Google, ca este cel mai bun ecografist din oras, cu experienta, care poate observa si cele mai mici nereguli la ecograf. Printre aspectele care necesita imbunatatiri, pacientii reclama ca este dificil sa realizezi o programare telefonica, intrucat cabinetul raspunde foarte greu la telefon.

4. Muntenia Hospital

Printre serviciile oferite in ambulatoriu de Muntenia Hospital se numara si ecografia mamara, pe care o poti realiza la cabinetul de imagistica prin ultrasunete, in care activeaza dr. Stan Monica Iulia, medic primar radiologie si imagistica medicala, competenta in senologie. Ecografiile se realizeaza aici cu aparatul Logiq S8 XDclear. Spitalul Muntenia din Pitesti detine propriul laborator de analize medicale, acreditat RENAR si ofera servicii de radiologie si imagistica de inalta calitate, cu echipamente moderne si performante. Este dotat cu un bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, si 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere si aparatura chirurgicala moderna.

O ecografie mamara bilaterala are pretul de 180 de lei, iar ecografia cu elastografie inclusa te va costa 200 de lei.

Pacientii relateaza despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Unii apreciaza ca este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate, curatenie si un act medical superior altor unitati de acest tip. Ca aspecte mai putin placute sunt amintite slaba gestionare a programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. SCM Necula

Serviciile de imagistica de la Clinica SCM Necula includ radiografii si ecografii diverse – ecografie mamara, ecografie abdominala, ecografie tiroidiana si ecografie pelvina. Unitatea medicala are o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de sanatate din Pitesti si dispune de mai multe cabinete specializate, planificare familiala, medicina generala, stomatologie, ecografie, pediatrie, un laborator de analize medicale si laborator de radiologie si imagistica. La cabinetul de ecografie vei fi examinata de dr. Mihail Nicula, endocrinolog, competente in ecografie generala.

Tariful pentru ecografia mamara este de 150 de lei.

Parerile pacientilor variaza in functie de experienta avuta la acest cabinet. Unii vorbesc, in recenzii, despre servicii de calitate si medici profesionisti, in timp ce altii spun ca preturile sunt ridicate si ca in banii platiti ar fi dorit sa beneficieze de explicatii medicale.

Concluzii

Asa cum probabil ai realizat dupa lectura acestui articol, sunt disponibile servicii de ecografie mamara in Pitesti la standarde inalte, cu aparatura moderna si personal medical calificat. Utilizarea ecografiei mamare poate fi esentiala in detectarea si tratarea precoce a problemelor mamare si este recomandata ca parte a programului de screening pentru cancerul mamar, de aceea, atunci cand ai o suspiciune legata de tesuturile mamare sau ti-a fost recomandata investigatia ultrasonografica, nu este cazul sa amani, ci trebuie sa suni pentru o programare rapida la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus.

Indiferent de exigentele tale, in Pitesti functioneaza cabinete de ecografie cu servicii de calitate, iar alegerea unuia dintre acestea iti va fi cu siguranta facilitata de informatiile cuprinse in acest articol.