Meniu

Ecografie mamara Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie mamara in Satu Mare te poate ajuta sa obtii informatii utile cu privire la starea ta de sanatate. Investigatia este recomandata femeilor sub varsta de 40 de ani, in special celor care se afla intr-o categorie de risc ridicat pentru cancer la san. Dupa varsta de 40 de ani, o investigatie mai potrivita pentru paciente este mamografia. 

Clinicile si cabinetele din Satu Mare iti pun la dispozitie o gama variata de servicii, ceea ce inseamna ca poti beneficia de oricare din investigatiile mentionate anterior. Daca nu esti sigura de unde sa incepi cautarile, noi te ajutam cu detalii despre preturi, aparatura medicala si alte aspecte importante, astfel incat sa poti face lua o decizie cat mai buna pentru situatia ta. 

Care este pretul unei ecografii mamare in Satu Mare?

Bugetul poate sa fie un factor foarte important, atunci cand vine vorba de realizarea unei ecografii mamare in Satu Mare. Serviciile unor clinici sunt mai scumpe decat ale altora, iar pentru a justifica acest lucru, cele mai multe dintre ele scot in evidenta facilitatile de care pot beneficia pacientii in cadrul lor. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea la ce sume sa te astepti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Kirlay Maria 
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara este 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Participari la congrese nationale
 • Diverse parteneriate
 • Pachete de investigatii
West Medica
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara porneste de la 120 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecografie mamara in Satu Mare

Pe langa incadrarea in buget, pacientele isi doresc sa aiba o experienta cat mai placuta in timpul ecografiei mamare in Satu Mare, iar pentru acest lucru este nevoie de un personal medical pregatit, amabil si dornic sa ajute. Informatii in legatura cu pregatirea echipei medicale si a personalului de la receptie sunt scoase in evidenta in prezentarile care urmeaza: 

1. Dr. Kirlay Maria

La cabinetul Dr. Kirlay Maria se efectueaza mai multe servicii, printre care se afla si ecografia mamara in Satu Mare. Alte servicii din aceeasi categorie sunt consultatiile, ecografia tiroidiana si elastografia. Dr. Kirlay Maria a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, sectia de medicina generala, iar in prezent face parte din mai multe societati, printre care se numara Societatea Romana de Endocrinologie, Societatea Europeana de Endocrinologie si Societatea Romana de Ultrasonografie. In scopul de a fi mereu la curent cu noutatile din domeniu, Dr. Kirlay Maria participa in mod periodic la congrese nationale.

Pachetul care contine atat ecografia mamara, cat si elastografia, costa 120 de lei, iar cel la care se adauga si ecografia tiroidiana, 200 de lei. 

In urma recenziilor acordate de pacienti, cabinetul Dr. Kirlay Maria a obtinut un rating pozitiv, iar acest lucru scoate in evidenta faptul ca oamenii sunt super multumiti de experienta de care au avut parte, ceea ce ii determina sa revina. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Maria Kirlay  
Vezi Pareri

2. West Medica 

La clinica West Medica isi desfasoara activitatea o echipa medicala cu numeroase specializari, ceea ce permite efectuarea unei game variate de servicii, precum ecografiile mamare in Satu Mare. In categorie mai sunt incluse si ecografia abdominala superioara, inferioara si Eco Doppler vascular. Clinica imbina tehnologia moderna cu traditia, astfel incat pacientii sa aiba parte de un diagnostic corect in timp util. De investigatii se ocupa Dr. Gyula Grosz, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Alte servicii de care pot beneficia pacientii care aleg serviciile West Medica sunt examinarea radiologica RX, osteodensitometria DXA, testul de efort etc. 

Costul ecografiei mamare incepe de la 120 de lei. 

Chiar daca exista pacienti care au lasat un rating pozitiv clinicii, datorita serviciilor medicale de care au beneficiat, alti utilizatori au avut parte de experiente neplacute cu personalul de la receptie: fie nu li s-a raspuns la telefon, fie persoana care a raspuns s-a comportat nepoliticos. Nici starea in care se afla clinica nu este cea mai buna. 

Concluzii

In final, daca ai nevoie de o ecografia mamara in Satu Mare, atunci te poti programa la oricare din clinicile mentionate mai sus. Medicii din cadrul lor vor face tot posibilul sa te ajute, astfel incat pe baza rezultatelor obtinute, sa poti beneficia de diagnostic si tratament.