Meniu

Ecografie mamara Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie mamara in Severin poate fi de folos in mai multe situatii: depistarea unor noduli mamari la palparea sanilor, cand apar dureri, umflaturi sau roseata, pentru a aprofunda rezultatele anormale ale unei mamografii, pentru a verifica sanatatea sanilor sau pentru a monitoriza evolutia cancerului mamar. 

Am identificat cateva clinici in Drobeta-Turnu Severin, cu servicii de ecografie mamara si ti le prezentam in acest articol cu avantajele si dezavantajele pe care le prezinta in ochii celor care le-au trecut pragul.

Care este pretul pentru o ecografie mamara in Severin?

Pretul pentru o ecografie mamara in Drobeta-Turnu Severin este diferit de la o clinica medicala la alta, in functie de diversi factori. In tabelul de mai jos poti gasi informatii utile, astfel incat sa-ti poti face o idee despre bugetul de care trebuie sa dispui pentru aceasta investigatie, in cazul in care nu este decontata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 100 Ron
 • Servicii pentru toate varstele
 • Ecografii mamare si alte tipuri de ecografii
 • Aparat ecograf performant
 • Medici cu experienta
 • Clinica moderna si curata
 • Personal amabil si bine pregatit
Dr. Olimpia Vulpasin
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 120 Ron
 • Medic cu o vasta experienta in ecografie si in medicina interna
 • Consultatii de medicina interna
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Aparatura moderna
Endodiabet
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 100 Ron
 • Ecografii mamare, elastografii si ecografii tiroidiene
 • Cabinet de diabet, nutritie si boli metabolice
 • Consultatii decontate de CJAS Mehedinti
 • Medici amabili si bine pregatiti
 • Spitalizare de zi pentru endocrinologie
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face ecografie mamara in Severin?

Sunt trei clinici specializate in ecografie mamara in Severin. Informatii utile despre ele poti afla in continuare, astfel incat sa poti lua o decizie buna si sa te programezi la cea care indeplineste cel mai bine nevoile si preferintele tale.

1. Elixir Medical Clinic

La Elixir Medical din Drobeta-Turnu Severin se afla numeroase specialitati medicale, de la posibilitatea de a efectua o ecografie mamara, pana la un cabinet modern de dermatologie estetica si cabinete de: cardiologie, ORL, pneumologie, ginecologie, urologie, neurologie etc. Ecografiile sunt realizate cu un aparat GE Healtcare, care este considerat standardul de aur in ecografie. Ecografiile mamare sunt realizate de catre medici specializati in medicina interna, cu competenta in ecografie: dr. Ana Bebelici si dr. Magdalena Cocos. Acesti specialisti mai efectueaza si alte tipuri de ecografii: abdominale, de tiroida, ecografii pediatrice.

Pretul pentru o ecografie mamara efectuata in acest cabinet este 100 de lei, potrivit listei de preturi de pe site-ul Elixir Medical.

Pentru promptitudine, profesionalism, dotarile de top si conditiile bune din clinica, persoanele din Severin care au trecut prin aceasta locatie sustin ca este una perfecta pentru diagnostic si tratament. De asemenea, severinenii mai apreciaza si diversitatea serviciilor, care fac ca aceasta clinica sa fie una potrivita pentru intreaga familie.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic  
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpia Vulpasin

In cabinetul de medicina interna si ecografie al doamnei doctor Olimpia Vulpasin din Severin se efectueaza si ecografie mamara, dar si multe alte servicii: ecografii abdominale, renale, tiroidiene, de obstetrica si ginecologie, consultatii de medicina interna, tratamente, osteodensitometrie, EKG, oscilometrie. Dr. Vulpasin are peste 40 de ani de experienta in medicina interna si 30 in ecografie. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti in 1978, iar in 1994 a deschis primul cabinet de ecografie din orasul Drobeta-Turnu Severin. 

Tariful pentru o ecografie mamara efectuata in acest cabinet porneste de la 120 de lei. 

Pe internet, sunt putine review-uri exprimate la adresa acestui medic. Unii pacienti s-au rezumat la o evalua pe dr. Vulpasin cu cinci stele din cinci, fara a mai oferi alte detalii legate de experienta traita si lucrurile specifice apreciate in acest cabinet.

3. Endodiabet

La Endodiabet Drobeta-Turnu Severin, oferta de servicii cuprinde atat ecografii mamare, cat si elastografii si ecografii tiroidiene, efectuate in cadrul cabinetului de endocrinologie, dar si servicii specifice unui cabinet de diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. De asemenea, mai functioneaza in locatie si un laborator Dexa, pentru diagnosticarea osteoporozei, in care se poate face scanarea intregului corp. Unitatea se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Mehedinti, pentru consultatii, iar cabinetul de endocrinologie ofera si spitalizare de zi. 

Pretul unei ecografii mamare porneste de la 100 de lei la Endodiabet.

Multe persoane recomanda serviciile acestui cabinet, spunand ca ofera o sansa importanta pentru femeile din localitate de a-si verifica si monitoriza starea de sanatate, prin consultatii de endocrinologie, ecografii de tiroida si ecografii mamare. Pacientii mai apreciaza si atitudinea amabila a celor doi medici care isi desfasoara activitatea aici. Ca un aspect neplacut mentionat de severineni ar fi acela ca in cabinet se creeaza aglomeratie. 

Concluziile noastre

Femeile care vor sa beneficieze de o ecografie mamara in Severin au la dispozitie trei unitati medicale care realizeaza acest tip de investigatii. In aceste clinici si cabinete, aparatura este moderna, iar medicii au experienta in ecografie, unii dintre ei chiar de 30 de ani. Te poti programa la una dintre cele trei clinici medicale pentru a efectua o ecografie mamara de preventie, de diagnostic sau de monitorizare.

Ecografia mamara nu doare, nu iradiaza si este o modalitate rapida pentru femeile mai tinere sau de varsta inaintata de a depista chisturile sau nodulii cancerigeni, indiferent de dimensiune si de localizare.