Meniu

Ecografie mamara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nelinisti in legatura cu sanatatea sanilor tai sau ti-a fost recomandata investigatia imagistica cu ajutorul ultrasunetelor si te intrebi cine ofera servicii de ecografie mamara in Sibiu, ai ajuns la articolul potrivit, a carui lectura iti va lamuri multe nedumeriri, pentru a putea decide incotro ar trebui sa te indrepti pentru efectuarea examinarii. 

De la inceput trebuie sa stii exista mai multe optiuni pentru o ecografie de san in Sibiu, in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura performanta si personal specializat, care ar putea sa iti ofere un rezultat care sa reflecte realitatea si pe care medicul curant il va folosi pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat. Parcurge pana la capat textul si vei putea alege in cunostinta de cauza centrul medical potrivit nevoilor tale.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Sibiu?

Ecografia mamara in Sibiu se poate efectua in clinici si centre de imagistica private, cu traditie si experienta pe piata serviciilor de sanatate din oras, apreciate de mii de pacienti care le-au calcat pragul. O clasificare dupa criterii legate de standardele dupa care functioneaza, dar si dupa opiniile pacientilor care au accesat consultatii si investigatii in cadrul lor o poti gasi in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Medici si asistente bine pregatiti si empatici
 • Explicatii oferite pacientilor cu rabdare si calm in timpul examinarilor
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Cadru primitor
Policlinica Astra
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si empatic
 • Serviciul receptie nu poate asigura informarea corecta a pacientilor
RMN Diagnostica
280 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 280 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Operativitate in efectuarea investigatiilor
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
 • Timp mare de asteptare
Policlinica Medica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, daruiti pacientilor
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor analizelor
Carpe Diem
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Tonul agresiv al receptionerei
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face ecografie mamara in Sibiu

Oricate recomandari ai primi, este in firea ta sa vrei sa ai propria contributie in cercetarea activitatii clinicilor din top care ofera ecografie mamara in Sibiu, pentru a putea sa emiti propriile concluzii in vederea luarii unei decizii pe care sa nu o regreti mai tarziu. Prezentarea centrelor medicale din clasament, in randurile ce urmeaza, iti va oferi exact informatiile de care ai nevoie pentru a te edifica in privinta calitatii serviciilor, a dotarilor cu aparatura, a calificarii personalului medical si a gradului de multumire in randul pacientilor, pentru prestatiile clinicilor.

 1. Medima

Clinica Medima din Sibiu este specializata in imagistica si radiologie cu aparatura de ultima generatie si ofera pacientilor RMN, CT, PET-CT si investigatii ecografice diverse: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie carotidiana, ecografie tiroidiana si ecografie parti moi. Centrul din Sibiu este parte a unei retele de imagistica medicala cu 5 clinici in Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, care promoveaza excelenta in imagistica si radiologie, cu ajutorul tehnologiei performante si al unei echipe medicale de elita condusa de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala. Ecografiile si investigatiile cu rezonanta magnetica se pot realiza si in baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu.

Toate centrele de sub umbrela Medima au preturile publicate pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara, incluzand axila se percepe tariful de 180 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru prestatiile de la Medima Sibiu este unul ridicat, dupa cum demonstreaza recenziile pacientilor. Cei mai multi consemneaza experiente pozitive, scriind ca este o clinica de nota 10, cu un ambient primitor, aparatura de ultima generatie, medici si asistente bine pregatiti si empatici, personalul de la receptie caracterizat de solicitudine. Pacientii mai spun ca au primit in timpul examinarilor explicatii amanuntite, cu rabdare si calm. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Policlinica Astra

La cabinetul de ultrasonografie medicala din cadrul Policlinicii Astra din Sibiu, ecografia mamara poate fi efectuata de unul dintre cei doi medici: dr. Olimpiu Florin Achim, medic primar medicina generala, competenta ecografie, sau dr. Mihaela Racheriu, medic primar radiologie imagistica. Policlinica din Sibiu a fost infiintata in anul 1999 si dispune azi de o paleta impresionanta de servicii medicale, consultatii in peste 30 de specialitati, analize in laboratorul propriu acreditat RENAR si investigatii complexe, cu ajutorul unei echipe de peste 40 de medici.

Pentru ecografie mamara in Sibiu, pretul este de 200 de lei la aceasta clinica.

Majoritatea pacientilor spun ca au gasit la Policlinica Astra servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si empatic. Sunt si persoane care au lasat recenzii in care reclama faptul ca nu au putut primi informatiile de care aveau nevoie de la receptie din cauza deficientelor de comunicare intre medici si personalul de la relatii cu publicul.

3. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o clinica specializata in imagistica medicala, in care se pot realiza examinari cu rezonanta magnetica, osteodensitometrie, radiografii si o serie de investigatii ecografice: ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie generala, ecografie Doppler, ecografie copii si electromiografie EMG. Clinica din Sibiu face parte dintr-o retea medicala cu centre si in Brasov si in Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea (jud. Brasov). Examinarile se realizeaza cu aparatura performanta, de catre o echipa de 19 medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala.

Preturile practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru ecografie mamara incluzand axila vei achita suma de 280 de lei.

Pacientii clinicii din Sibiu sunt in general multumiti de consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au accesat aici. Se mentioneaza ca puncte forte calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari, operativitatea cu care se efectueaza investigatiile. Printre aspectele care necesita imbunatatiri se situeaza comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si timpul mare de asteptare reclamat de unii dintre pacienti.

4. Policlinica Medica

O ecografie mamara insotita de interpretarea unui specialist apreciat in Sibiu  o poti obtine la Policlinica Medica, la dr. Georgeta Ginfalean, medic primar obstretica-ginecologie, sef de lucrari si doctor in stiinte medicale, avand si competente in ecografia generala. Clinica dispune si de un medic specialist in radiologie si imagistica medicala, in persoana dr. Mihaela Moraru, care poate efectua diverse examinari prin ultrasonografie. Policlinica Medica are o traditie de peste 20 de ani pe piata de sanatate sibiana, cu o activitate bogata constand in consultatii in specialitati medicale diverse, oferite de o echipa cu peste 30 de medici, analize de laborator, investigatii diverse, medicina muncii si fise medicale necesare in diverse domenii.

Pretul unei ecografii mamare este de 200 de lei in acest centru medical din Sibiu.

Policlinica Medica inregistreaza un grad de satisfactie a pacientilor peste media calificativelor, recenziile consemnand experiente diferite. Unii pacienti spun ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti si implicati in actul medical. Multe persoane remarca insa aglomeratie, timp de asteptare mare si intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor.

5. Clinica Medicala Carpe Diem

Infiintata in anul 2004, Clinica Medicala Carpe Diem din Sibiu functioneaza intr-un spațiu modern dotat cu aparatura de ultima generatie si un laborator performant in care se pot investiga mai multe tipuri de analize medicale si investigatii imagistice diverse: ecografie tiroidiana, ecografie mamara, ecografie parti moi, ecografie abdominala, ecografie pelviana, ecografie generala. Examinarile cu ultrasunete sunt realizate de dr. Maria Capatana, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Livia Tudor, medic specialist in aceeasi ramura.

Pentru o ecografie mamara, vei achita suma de 250 de lei la aceasta clinica.

Varietatea specialitatilor clinicii si diversitatea serviciilor a determinat experiente diferite pentru pacientii care au lasat recenzii. Unii apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar tratamentele recomandate au avut efecte bune. Pe de alta parte, sunt reclamate comportamentul si agresivitatea tonului receptionerei si nerespectarea programarilor.

Concluzii

Examinarea ultrasonografica a sanilor poate ajuta la stabilirea unui diagnostic precis si la prescrierea unui tratament adecvat pentru pacientii cu probleme de sanatate mamara, in acest sens pacientii putand conta pe serviciile accesibile de ecografie mamara din Sibiu, cu un bun raport calitate-pret. Clinicile si centrele de imagistica din oras incluse in clasamentul de mai sus ofera investigatii ecografice de inalta acuratete, cu tehnologie moderna si medici specialisti cu experienta in imagistica prin ultrasunete.

Decizia de a alege unul dintre centrele medicale din top din Sibiu, prezentate in articol iti va fi facilitata de informatiile din text si pot intra in propria ta evaluare a clinicilor, in functie de criteriile de calitate, atestate atat din punct de vedere obiectiv, al dotarilor si al competentei personalului medical, cat si din perspectiva gradului de multumire a pacientilor.