Meniu

Ecografie mamara Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa efectuezi o ecografie mamara in Targu Jiu si nu stii care este clinica pe care sa o iei in considerare? Iti venim in ajutor! In articolul de mai jos vei descoperi care sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici medicale din orasul tau specializate in efectuarea ecografiilor mamare. 

Investigatia ultrasonografica practicata in Targu Jiu este recomandata mai mult femeilor care au varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani si are ca scop identificarea timpurie a cancerului la san, in cazul in care te confrunti cu o astfel de problema. Ulterior, dupa 40 de ani, este recomandat sa optezi pentru o investigatie mult mai aprofundata, cunoscuta sub numele de mamografie. 

Care este costul unei ecografii mamare in Targu Jiu?

Citeste mai departe si afla care este costul unei ecografii mamare in Targu Jiu chiar la clinicile din orasul tau. In tabelul de mai jos ti-am pregatit preturile actualizate, pentru a sti care sunt costurile la care sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Charaf Hmida
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparatura performanta
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Rating ridicat
Clinic Life
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Amabilitate, profesionalism si seriozitate
 • Curatenie exemplara
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii ecografice multiple si accesibile
 • Unii pacienti au avut experiente neplacute
Grafeco Med
110 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 110 Ron
 • Aparatura performanta
 • Investigatii ecografice multiple si eficiente
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism si amabilitate
 • Act medical exemplar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografii mamare in Targu Jiu

Exista multe clinici specializate in ecografii mamare in Targu Jiu si stim ca iti poate fi greu sa optezi pentru o singura varianta. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o selectie a celor mai apreciate clinici din orasul tau unde vei avea parte de un ajutor de specialitate. Iata care sunt si impresiile pacientilor care le-au frecventat:

1. Dr. Charaf Hmida

Dr. Charaf Hmida este specializat in investigatiile ecografice, printre care se numara si ecografiile mamare in Targu Jiu. Pacientii merg cu incredere la medicul din Targu Jiu, datorita faptului ca are o experienta vasta in efectuarea investigatiilor, dar si datorita faptului ca a finalizat studii in domeniul sau de activitate din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi. Tema lucrarii sale de licenta a fost „Le role des investigations imagistique dans le diagnostique du cancer broncho pulmonaire” (Rolul investigatiilor imagistice pentru diagnosticarea cancerului bronho-pulmonar). De asemenea, si-a continuat drumul in cariera lucrand in cadrul departamentului de Radiologie si Imagistica Medicala din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Branzeu” din Timisoara. Acum lucreaza in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Pretul pentru o ecografie mamara la medicul Charaf Hmida este de 180 lei.

Toti pacientii care au pasit pragul cabinetului au fost multumiti de serviciile medicului, mentionand ca are o tehnica exceptionala, desfasurand un act medical ireprosabil. Aparatura utilizata este de inalta calitate, reusind sa capteze chiar si cele mai fine detalii. De asemenea, acestia sunt multumiti si de echipa medicala a dr. Charaf Hmida.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Charaf Hmida
Vezi Pareri

2. Clinic Life

Clinic Life este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui centru de imagistica specializat in ecografia mamara in Targu Jiu. Personalul este adesea laudat pentru actul medical ireprosabil pe care il desfasoara, dar si pentru profesionalismul de care da dovada de fiecare data. De asemenea, clinica este dotata cu aparaturi si echipamente performante de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii reusesc sa depisteze care este afectiunea sau patologia cu care pacientul lor se confrunta. Pe langa ecografia mamara, clinica mai pune la dispozitia pacientilor si: ecografie pelvina, abdominala si tiroida.

Pentru o ecografie mamara in Targu Jiu, pretul este de 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti reflecta nivelul ridicat de implicare a personalului medical, amabilitatea, profesionalismul si seriozitatea de care acesta da dovada la fiecare interactiune cu pacientul sau. De asemenea, multi au laudat si curatenia exemplara, dar si echipamentele medicale performante. Cu toate acestea, exista si pacienti care nu sunt pe deplin satisfacuti, acuzand comportamentul superficial al unor medici.

3. Grafeco Med

Grafeco Med este un centru de imagistica medicala specializat in efectuarea investigatiilor ecografice, printre care se numara si ecografia mamara in orasul Targu Jiu. Aparatura medicala utilizata este de ultima generatie, prin intermediul careia medicii pot obtine rezultate precise si pot stabili un plan corect de tratament. Clinica este reprezentata de medicul primar Baltaretu-Dinica Elena, cu o experienta vasta in efectuarea acestor investigatii. De asemenea, se pot oferi si servicii medicale decontate, datorita contractului incheiat intre cabinet si CAS. Pe langa ecografia mamara, pacientii mai pot opta si pentru: ecografie abdominala, pelvina, de parti moi, transvaginala/transrectala, de vase, ganglionara, transfontanelara etc. 

Pretul pentru o investigatie ecografica mamara incepe de la 110 lei.

Desi nu au fost consemnate multe recenzii in mediul online despre clinica Grafeco Med, exista cativa pacienti care s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale prestate de dr. Baltaretu-Dinica Elena. Multi au adus la cunostinta faptul ca medicul este de nota 10 si ca este de un profesionalism inalt. Aparatura utilizata este, de asemenea, de ultima generatie, contribuind semnificativ la obtinerea unui diagnostic corect, urmat de un plan adecvat de tratament. 

Concluzii

Alege sa depistezi din timp primele forme ale cancerului de san cu ajutorul ecografiei mamare in Targu Jiu si trateaza boala din timp, inainte sa devina o problema reala si periculoasa de sanatate. Conform statisticilor, tratamentul are un efect puternic in aproximativ 90% dintre cazurile de femei care depisteaza cancerul de san inainte ca acesta sa capete forma unor noduli palpabili. Daca te-ai hotarat si tu sa beneficiezi de ecografii mamare regulate, poti lua in considerare centrele de imagistica amintite anterior pentru a avea parte de un act medical ireprosabil.