Meniu

Ecografie mamara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o ecografie mamara in Timisoara? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o selectie de cinci dintre cele mai apreciate clinici pe care le poti lua in considerare, pentru a beneficia de o investigatie profesionala, aplicata de un cadru medical cu experienta vasta. 

Conform specialistilor, se recomanda ca femeile sa efectueze regulat o astfel de interventie care analizeaza cu atentie tesuturile moi de la nivelul sanilor pentru identificarea precoce a cancerului de san, iar clinicile din Timisoara sunt o varianta adecvata. Cele mai multe dintre acestea sunt dotate cu echipamente medicale performante si cu tehnologii avansate, capabile sa depisteze din timp problemele de sanatate. 

Cat costa o ecografie mamara in Timisoara?

Clinicile specializate in ecografii mamare in Timisoara nu au un singur pret, ci acesta difera de la un cabinet la altul, in functie de performanta obtinuta si in functie de prestatia medicala. Cu cat acuratetea rezultatelor este mai ridicata, cu atat si costurile aplicate vor fi mai mari. Pentru a afla care sunt clinicile adecvate in care se efectueaza ecografia mamara in Timisoara si pretul investigatiei, poti citi in continuare informatiile din tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Programare Online
Dr. Aljobory Center
1 Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara porneste de la 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Act medical la standarde inalte
 • Investigatii performante
 • Comportament amabil si empatic al personalului medical
Advitam Medicis
2
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Cadre medicale cu o experienta vasta
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Contract incheiat cu CAS
 • Echipa medicala profesionista
 • Preturi accesibile
Senologica
3
170 Ron
 • Pret Ecografie mamara 170 Ron
 • Centru de imagistica pentru femei cu peste 10 ani de activitate
 • Aparatura performanta si moderna
 • Examinari profesionale
 • Rating pozitiv
 • Programari nerespectate
Profilaxia
300 Ron
 • Pret Ecografie mamara 300 Ron
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Personal profesionist, politicos si amabil
 • Examinari ireprosabile
Neuromed
230 Ron
 • Pret Ecografie mamara 230 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Investigatii de inalta performanta
 • Experienta vasta
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia mamara in Timisoara

Pentru a-ti usura munca de a gasi o clinica potrivita care sa efectueze investigatii imagistice complexe, precum ecografia mamara in Timisoara, ti-am pregatit mai jos o selectie a tuturor cabinetelor si centrelor medicale care au fost puternic frecventate si apreciate de pacienti. Citeste mai departe si afla care a fost experienta celorlalte persoane care au pasit pragul clinicilor de mai jos:

1. Dr. Aljobory Medical Center

Investigatie imagistica accesibila, nedureroasa si eficienta in screeningul cancerului de san, ecografia mamara se poate efectua cu aparatura de ultima generatie la Dr. Aljobory Medical Center, clinica fondata in Timisoara in anul 2011, detinand in prezent 15 specializari medicale si standarde ridicate in diagnostic si tratament. Echipamentele de noua generatie din dotarea centrului permit si realizarea elastografiei in examinarea ultrasonografica. Medicul caruia te vei adresa pentru investigatia la san este dr. Stana Radu, medic specialist endocrinolog, avand competente in ecografia mamara si ecografie tiroidiana si peste 20 ani de experienta in patologia sanului. Centrul Dr. Aljobory se mai remarca printr-o echipa medicala de top, in care multi dintre doctori sunt afiliati unei institutii spitalicesti din judetul Timis, aspect de care ar putea beneficia pacientii care au nevoie de spitalizare.

Pretul pentru ecografia mamara unilaterala este de 280 de lei, in timp ce ecografia mamara bilaterala te va costa 380 de lei. De asemenea, o ecografie mamara unilaterala sau bilaterala cu elastografie mamara are un tarif de 380 de lei.

Pacientii centrului considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, ca Dr. Aljobory este o clinica moderna, cu aparatura de ultima generatie, medici profesionisti, act medical la standarde inalte, investigatii performante si un comportament amabil si empatic al personalului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

Advitam Medicis este o varianta potrivita la care poti apela daca esti in cautarea unui cabinet medical specializat in ecografie mamara in Timisoara. Din fericire, Advitam Medicis are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca servicii ca injectarea tratamentelor, recoltarile de laborator, eliberarea adeverintelor medicale sunt decontate. Pe langa ecografia generala, clinica mai cuprinde si alte specialitati ca: diabet, nutritie si boli metabolice, pediatrie si psihiatrie. Datorita experientei cadrelor medicale si aparaturilor performante folosite, vei avea sansa de a beneficia de investigatii profesionale.

Pretul pentru o ecografie mamara este de 200 lei.

Cei care au pasit pragul cabinetului Advitam Medicis au fost incantati de serviciile de care au beneficiat, pentru ca personalul medical pune foarte mult accent pe calitate si pe grija fata de pacient. Atitudinea echipei este pozitiva, fiind mai mereu cu zambetul pe buze, iar comportamentul medical este unul ireprosabil. 

3. Senologica

Senologica este un centru de imagistica pentru femei, fiind specializat in identificarea precoce a patologiilor sanului, prin ecografia mamara in Timisoara. Datorita echipamentelor de ultima generatie si a personalului care este pregatit in mod corespunzator, orice femeie poate sa beneficieze de un control complex de rutina, pentru a se asigura ca este sanatoasa. Centrul de imagistica are peste 10 ani de activitate in care si-a dedicat toate resursele pentru sanatatea femeii. Este totodata locul in care poate sa fie solicitata si a doua opinie. Cu alte cuvinte, este unul dintre centrele catre care femeile isi indreapta atentia atunci cand vor sa efectueze ecografia la san in Timisoara, datorita pregatirii exceptionale a cadrelor medicale. 

Pretul pentru o ecografie mamara este de 170 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru Senologica au ramas placut surprinsi de modul in care au fost tratati, dar si de eficienta procedurilor si investigatiilor de care au beneficiat. Corectitudinea, promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada echipa medicala au avut un impact pozitiv asupra recenziilor postate. Cu toate acestea, exista si pacienti care spun ca programarile nu sunt respectate intotdeauna. 

4. Profilaxia

La cabinetul medical Profilaxia poti beneficia de o ecografie mamara in orasul Timisoara la o calitate superioara, pentru a depista din timp diverse patologii ale sanului pe care multe femei risca sa le experimenteze. Datorita aparatului ecograf Samsung multidisciplinar, cadrele medicale pot sa efectueze investigatii profesionale, obtinand rezultate precise. Pe langa ecografia mamara, cabinetul mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele examinari: ecografie abdominala, pelvina, tiroidiana, Doppler vascular, a partilor moi. Serviciile prestate sunt la o calitate ridicata, iar atitudinea pozitiva a medicilor nu lipseste din ambianta placuta a cabinetului.

Pretul pentru un eco mamar in Timisoara la aceasta clinica este de 300 lei.

Din fericire, pacientii care au luat in considerare Profilaxia din Timisoara au fost multumiti in unanimitate, laudand serviciile de calitate prestate de medici, dar si aparaturile de o performanta ridicata, prin intermediul carora se obtin rezultate exacte. Personalul este politicos si isi doreste sa isi ajute pacientii indiferent de situatia in care se afla, tratandu-i de fiecare data cu amabilitate.

5. Neuromed

Neuromed este un centru de diagnostic imagistic, care a fost infiintat in 1999 de catre doi medici neurochirurgi si in cadrul caruia orice pacienta poate opta pentru o ecografie mamara in Timisoara. Principalul obiectiv al cabinetului medical este redat de investigatiile de inalta performanta prin rezonanta magnetica si computer tomograf. Datorita utilizarii unei tehnologii avansate, Siemens Accuson S2000, rezultatele efectuate in cadrul ecografiilor au un nivel ridicat de precizie. Astfel, medicul specialist poate sa stabileasca diagnosticul potrivit, pe baza caruia recomanda planul de tratament. 

Tariful pentru o ecografie la sani este de 230 lei.

Parerile pacientilor referitoare la aceasta clinica sunt impartite. Multi dintre acestia mentioneaza ca serviciile medicale sunt de calitate, iar echipamentele utilizate sunt moderne. Din pacate, exista si persoane care au fost nemultumite de comportamentul personalului de la receptie, greu de contactat. In plus, programarile nu sunt respectate, iar timpul de asteptare petrecut in salon este prea lung.

Concluzii

Daca vrei sa faci un control de rutina si esti in cautarea unui cabinet specializat in ecografia mamara in Timisoara, ia in considerare clinicile mentionate anterior in articol si descopera care este cea care ti se potriveste. Citeste cu atentie impresiile lasate de pacienti pentru a afla cum a fost experienta lor si acorda atentie si aparaturilor utilizate, pentru a te asigura ca rezultatele obtinute sunt exacte.