Ecografie mamara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o ecografie mamara in Timisoara? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o selectie de cinci dintre cele mai apreciate clinici pe care le poti lua in considerare, pentru a beneficia de o investigatie profesionala, aplicata de un cadru medical cu experienta vasta. 

Conform specialistilor, se recomanda ca femeile sa efectueze regulat o astfel de interventie care analizeaza cu atentie tesuturile moi de la nivelul sanilor pentru identificarea precoce a cancerului de san, iar clinicile din Timisoara sunt o varianta adecvata. Cele mai multe dintre acestea sunt dotate cu echipamente medicale performante si cu tehnologii avansate, capabile sa depisteze din timp problemele de sanatate. 

Cat costa o ecografie mamara in Timisoara?

Clinicile specializate in ecografii mamare in Timisoara nu au un singur pret, ci acesta difera de la un cabinet la altul, in functie de performanta obtinuta si in functie de prestatia medicala. Cu cat acuratetea rezultatelor este mai ridicata, cu atat si costurile aplicate vor fi mai mari. Pentru a afla care sunt clinicile adecvate in care se efectueaza ecografia mamara in Timisoara si pretul investigatiei, poti citi in continuare informatiile din tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Adrian Ratiu
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 220 Ron
 • Investigatii complexe si multiple
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Experienta vasta in ginecologie
 • Echipamente de ultima generatie
 • Prestatie medicala ireprosabila
Advitam Medicis
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 100 Ron
 • Cadre medicale cu o experienta vasta
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Contract incheiat cu CAS
 • Echipa medicala cu atitudine pozitiva
 • Preturi accesibile
Senologica
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Centru de imagistica pentru femei cu peste 10 ani de activitate
 • Aparatura performanta si moderna
 • Examinari profesionale
 • Rating pozitiv
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Profilaxia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Personal profesionist, politicos si amabil
 • Examinari ireprosabile
Neuromed
230 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 230 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Investigatii de inalta performanta
 • Experienta vasta
 • Comunicarea se realizeaza dificil cu personalul de la receptie
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia mamara in Timisoara

Pentru a-ti usura munca de a gasi o clinica potrivita care sa efectueze investigatii imagistice complexe, precum ecografia mamara in Timisoara, ti-am pregatit mai jos o selectie a tuturor cabinetelor si centrelor medicale care au fost puternic frecventate si apreciate de pacienti. Citeste mai departe si afla care a fost experienta celorlalte persoane care au pasit pragul clinicilor de mai jos:

1. Dr. Adrian Ratiu

Dr. Adrian Ratiu este medic primar in obstetrica-ginecologie, fiind totodata specializat si in investigatiile ginecologice, printre care se numara si ecografia mamara in Timisoara. Acesta isi desfasoara activitatea in prezent la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara, perfectionandu-si in mod constant abilitatile. A capatat experienta in domeniul de obstetrica si ginecologie prin intermediul activitatii sale ca asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacia „Victor Babes”, capatand titlul de doctor in medicina in anul 2011. De asemenea, a obtinut si certificarea Fetal Medicine Foundation in Londra. Pe langa ecografia mamara, medicul mai este specializat si in urmatoarele proceduri medicale: test PAP conventional, testare HPV, testare boli cu transmitere sexuala, ecografie abdominala, transvaginala, transperineala, hidrosonografie etc.

Pretul pentru o ecografie mamara este de 220 lei.

Majoritatea recenziilor postate sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de serviciile medicale si investigatiile puse la dispozitie de medicul Adrian Ratiu. Multi dintre pacienti au recunoscut prestatia medicala exemplara a acestuia. Bineinteles, cabinetul medical este dotat cu o aparatura performanta, motiv pentru care atat doamnele, cat si domnisoarele pot beneficia de o ecografie mamara profesionala, avand posibilitatea de a depista in timp util celulele canceroase.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Ratiu
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

Advitam Medicis este o varianta potrivita la care poti apela daca esti in cautarea unui cabinet medical specializat in ecografie mamara in Timisoara. Din fericire, Advitam Medicis are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca servicii ca injectarea tratamentelor, recoltarile de laborator, eliberarea adeverintelor medicale sunt decontate. Pe langa ecografia generala, clinica mai cuprinde si alte specialitati ca: diabet, nutritie si boli metabolice, pediatrie si psihiatrie. Datorita experientei cadrelor medicale si aparaturilor performante folosite, vei avea sansa de a beneficia de investigatii profesionale.

Pretul pentru o ecografie mamara este de 100 lei.

Cei care au pasit pragul cabinetului Advitam Medicis au fost incantati de serviciile de care au beneficiat, pentru ca personalul medical pune foarte mult accent pe calitate si pe grija fata de pacient. Atitudinea echipei este pozitiva, fiind mai mereu cu zambetul pe buze, iar comportamentul medical este unul ireprosabil. 

3. Senologica

Senologica este un centru de imagistica pentru femei, fiind specializat in identificarea precoce a patologiilor sanului, prin ecografia mamara in Timisoara. Datorita echipamentelor de ultima generatie si a personalului care este pregatit in mod corespunzator, orice femeie poate sa beneficieze de un control complex de rutina, pentru a se asigura ca este sanatoasa. Centrul de imagistica are peste 10 ani de activitate in care si-a dedicat toate resursele pentru sanatatea femeii. Este totodata locul in care poate sa fie solicitata si a doua opinie. Cu alte cuvinte, este unul dintre centrele catre care femeile isi indreapta atentia atunci cand vor sa efectueze ecografia la san in Timisoara, datorita pregatirii exceptionale a cadrelor medicale. 

Pretul pentru o ecografie mamara este de 170 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru Senologica au ramas placut surprinsi de modul in care au fost tratati, dar si de eficienta procedurilor si investigatiilor de care au beneficiat. Corectitudinea, promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada echipa medicala au avut un impact pozitiv asupra recenziilor postate. Cu toate acestea, exista si pacienti care spun ca programarile nu sunt respectate intotdeauna. 

4. Profilaxia

La cabinetul medical Profilaxia poti beneficia de o ecografie mamara in orasul Timisoara la o calitate superioara, pentru a depista din timp diverse patologii ale sanului pe care multe femei risca sa le experimenteze. Datorita aparatului ecograf Samsung multidisciplinar, cadrele medicale pot sa efectueze investigatii profesionale, obtinand rezultate precise. Pe langa ecografia mamara, cabinetul mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele examinari: ecografie abdominala, pelvina, tiroidiana, Doppler vascular, a partilor moi. Serviciile prestate sunt la o calitate ridicata, iar atitudinea pozitiva a medicilor nu lipseste din ambianta placuta a cabinetului.

Pretul pentru un eco mamar in Timisoara la aceasta clinica este de 200 lei.

Din fericire, pacientii care au luat in considerare Profilaxia din Timisoara au fost multumiti in unanimitate, laudand serviciile de calitate prestate de medici, dar si aparaturile de o performanta ridicata, prin intermediul carora se obtin rezultate exacte. Personalul este politicos si isi doreste sa isi ajute pacientii indiferent de situatia in care se afla, tratandu-i de fiecare data cu amabilitate.

5. Neuromed

Neuromed este un centru de diagnostic imagistic, care a fost infiintat in 1999 de catre doi medici neurochirurgi si in cadrul caruia orice pacienta poate opta pentru o ecografie mamara in Timisoara. Principalul obiectiv al cabinetului medical este redat de investigatiile de inalta performanta prin rezonanta magnetica si computer tomograf. Datorita utilizarii unei tehnologii avansate, Siemens Accuson S2000, rezultatele efectuate in cadrul ecografiilor au un nivel ridicat de precizie. Astfel, medicul specialist poate sa stabileasca diagnosticul potrivit, pe baza caruia recomanda planul de tratament. 

Tariful pentru o ecografie la sani este de 230 lei.

Parerile pacientilor referitoare la aceasta clinica sunt impartite. Multi dintre acestia mentioneaza ca serviciile medicale sunt de calitate, iar echipamentele utilizate sunt moderne. Din pacate, exista si persoane care au fost nemultumite de comportamentul personalului de la receptie, greu de contactat. In plus, programarile nu sunt respectate, iar timpul de asteptare petrecut in salon este prea lung.

Concluzii

Daca vrei sa faci un control de rutina si esti in cautarea unui cabinet specializat in ecografia mamara in Timisoara, ia in considerare clinicile mentionate anterior in articol si descopera care este cea care ti se potriveste. Citeste cu atentie impresiile lasate de pacienti pentru a afla cum a fost experienta lor si acorda atentie si aparaturilor utilizate, pentru a te asigura ca rezultatele obtinute sunt exacte.