Meniu

Ecografie musculoscheletala Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Datorita evolutiei tehnologice din ultima vreme, medicina a cunoscut o dezvoltare uriasa in ceea ce priveste investigatiile ecografice musculoscheletale. In Brasov, exista multe clinici care sunt dotate in mod adecvat pentru efectuarea unor astfel de examinari la o calitate superioara. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti cabinetul potrivit la care sa mergi de fiecare data si care sa se potriveasca cel mai bine necesitatilor tale. 

Pentru ca Brasovul prezinta o ofera generoasa de clinici specializate in astfel de ecografii, te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt unele dintre cele mai populare si apreciate clinici din orasul tau, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care le-au vizitat pana acum. Pentru ca obtinerea unor rezultate de la o investigatie ecografica este definitorie pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui plan de tratament, trebuie sa te asiguri ca medicul la care apelezi este experimentat si bine pregatit in aceasta meserie.

Cat costa o ecografie musculoscheletala in Brasov?

De cele mai multe ori, preturile aplicate pentru procedurile si investigatiile medicale variaza de la un cabinet la altul, motiv pentru care nu vei gasi doua clinici diferite specializate in ecografia musculoscheletala in Brasov cu preturi identice. Acestea sunt influentate atat de performanta echipamentelor utilizate, cat si de experienta cadrelor medicale. Mai jos iti prezentam un tabel in care sunt inscrise toate tarifele pe care le vei intalni la clinicile din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Kronmedica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 200 Ron
 • Pacienti multumiti
 • Proceduri si investigatii calitative
 • Raport calitate-pret excelent
 • Curatenie ireprosabila
 • Centru medical modern
 • Aparatura de ultima generatie
Rmn Diagnostica
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale porneste de la 210 Ron
 • Investigatii ecografice profesionale
 • Echipa medicala responsabila, experimentata si implicata
 • Echipamente de ultima generatie
 • Servicii multiple
 • Lipsa de organizare a personalului de la receptie
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 200 Ron
 • Investigatii si proceduri profesionale
 • Medici profesionisti si implicati
 • Raport calitate-pret potrivit
 • Proceduri si servicii decontate prin CAS
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie si cel medical de la unele specialitati
Dr. Fernye
400 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 400 Ron
 • Rating ridicat
 • Investigatii si proceduri de calitate
 • Doctor profesionist
 • Medic specializat in ecografie si imagistica medicala
 • Empatie, amabilitate si seriozitate
 • Aparatura moderna
Clinica Sante Vie
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 170 Ron
 • Contract incheiat cu CAS
 • Investigatii multiple si eficiente
 • Personal medical experimentat
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinci in care se efectueaza ecografia musculoscheletala in Brasov

Stim ca oferta generoasa de clinici specializate in ecografia musculoscheletala din Brasov poate fi coplesitoare, pentru ca, cel mai probabil, nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia si care clinica ofera servicii cu un raport calitate-pret excelent. Din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci clinici pe care le poti lua in considerare si care au fost bine cotate de ceilalti pacienti:

1. Kronmedica

Centrul medical Kronmedica a fost infiintat in anul 1998 si se axeaza pe examinarile ecografice, printre care se numara si ecografia musculoscheletala. In Brasov, aceasta este una dintre clinicile puternic frecventate, datorita serviciilor calitative pe care le pune la dispozitie, dar si datorita echipamentelor medicale care sunt moderne si precise. Medicul primar in imagistica medicala, dr. Ghinea Zenovia Veronica, cunoaste in detaliu arta realizarii unor ecografii ireprosabile, avand competenta de a efectua si: ecografie mamara, cardiaca, tiroidiana, testiculara, abdominala, Doppler etc.

Tariful pentru o ecografie musculoscheletala este de 200 lei.

Kronmedica a primit recenzii foarte bune, ceea ce inseamna ca are un rating ridicat, gratie pacientilor care au fost multumiti de serviciile medicale. Profesionalismul, rabdarea, promptitudinea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile de care personalul a dat dovada in cadrul desfasurarii actului medical. Mai mult decat atat, centrul medical multidisciplinar se remarca printr-o aparatura de calitate, cabinet modern si curat, punand, totodata, la dispozitia persoanelor interesate preturi mici.

Vezi parerile pacientilor despre Kronmedica
Vezi Pareri

2. Rmn Diagnostica

Centrul de imagistica medicala, RMN Diagnostica, a fost fondat in anul 2007 si se adreseaza pacientilor care vor sa efectueze o ecografie musculoscheletala in Brasov. Cu toate ca specializarea principala este de rezonanta magnetica, in componenta centrului medical se afla si alte 40 de specialitati. Pacientii au ocazia, de asemenea, de a beneficia de unele servicii medicale decontate, pentru ca RMN Diagnostica are un contract incheiat cu CAS. Prestatia personalului medical este ireprosabila datorita experientei vaste si participarii la cursuri de specialitate. Printre investigatiile ecografice se mai amintesc si: ecografia tiroidiana, mamara, generala, Doppler si pentru copii.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala porneste de la 210 lei si poate ajunge la 230 lei.

Recenziile pacientilor sunt predominant pozitive, pentru ca acestia au remarcat nivelul ridicat de implicare a personalului medical, dar si faptul ca este experimentat. Astfel, serviciile puse la dispozitie sunt calitative. Pacientii au remarcat si ca echipamentele utilizate sunt moderne, performante, motiv pentru care rezultatele obtinute in urma examinarilor ecografice sunt rapide si sigure. Din pacate, acelasi lucru nu se poate spune si despre personalul de la receptie, care nu raspunde prompt la telefon pentru efectuarea programarilor.

3. Polimed Dacia

Pacientii care vor sa beneficieze de o ecografie musculoscheletala in Brasov, pot lua in considerare clinica Polimed Dacia, care cuprinde o multime de specialitati medicale si a carei activitate este avizata de Ministerul Sanatatii. Datorita faptului ca este dotata cu un echipament medical de noua generatie si ca medicii specialisti sunt experimentati, oricine are sansa de a beneficia de o investigatie de calitate. Medicii care se ocupa de examinarile ecografice sunt: dr. Chesca Antoanela Elisa (prin CAS), dr. Cojocea Andra-Alice, dr. Dorina Henegar si dr. Mirescu Mihaela.

Tariful pentru o ecografie musculoscheletala in Brasov este de 200 lei.

Centrul medical a primit o multime de recenzii pozitive, datorita implicarii personalului medical, dar si datorita echipamentelor medicale performante utilizate. Rezultatele obtinute sunt exacte de fiecare data, motiv pentru care pacientii au sansa de a vedea daca sunt sanatosi sau daca sufera de vreo patologie. Din pacate, s-au sesizat anumite aspecte neplacute in ceea ce priveste comunicarea dintre pacienti si personalul medical de la unele specialitati, dar si personalul de la receptie.

4. Dr. Fernye

Dr. Fernye are un cabinet individual specializat in imagistica medicala si in examinari ecografice, printre care se numara si ecografia musculoscheletala. In Brasov, cabinetul dr. Fernye a fost bine cotat de catre pacienti, toti mentionand ca serviciile sale sunt de o calitate superioara. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, remarcandu-se si aparatul ecograf Electric Logiq P9, dotat cu soft de elastografie si care a fost fabricat in 2020. Prin intermediul aparaturii deosebite si a experientei medicale vaste, medicul poate sa efectueze cu succes urmatoarele investigatii: ecografia mamara, abdominala, tiroidiana, testiculara. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala care include si elastografia este de 400 lei.

Rating-ul clinicii este pozitiv, pentru ca pacientii au fost multumiti in unanimitate de serviciile de care au beneficiat, laudand actul medical desfasurat de dr. Fernye. Aparatura moderna, atitudinea pozitiva, temperamentul calm si viziunea medicului orientata mereu catre solutii au contribuit semnificativ la recenziile pozitive pe care acesta le-a primit.

5. Clinica Sante Vie

O alta clinica spre care pacientii isi pot indrepta atentia este chiar Sante Vie, care executa servicii medicale multiple si care ofera posibilitatea efectuarii diverselor forme de investigatie, printre care se numara si ecografia musculoscheletala in Brasov. Datorita echiparii clinicii cu echipamente performante, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt rapide si sigure. Din fericire, pentru ca Sante Vie are contract incheiat cu CAS, oricine poate sa beneficieze de analize compensate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. In privinta personalului medical, acesta are o experienta vasta, oferind pacientilor un act medical de calitate. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala la clinica Sante Vie este de 170 lei.

Parerile pacientilor cu privire la serviciile clinicii Sante Vie sunt pro si contra. Unii dintre acestia au avut o experienta placuta, laudand personalul medical bine pregatit, competent si profesionist, dar si aparatura moderna si eficienta. Din pacate, exista si persoane care au intampinat neplaceri cu personalul de la receptie, acesta fiind greu de contactat. De asemenea, unii dintre ei au mentionat ca preturile sunt ridicate.

Concluzii

Daca te confrunti cu anumite afectiuni la nivelul muschilor, tendoanelor si articulatiilor, este recomandat sa efectuezi regulat ecografia musculoscheletala. In Brasov exista o multime de variante pe care le poti lua in considerare, ca cele mentionate anterior, care nu te vor dezamagi sub nicio forma. Alege sa iti prioritizezi sanatatea si sa efectuezi toate investigatiile necesare pentru a depista la timp afectiunea de care suferi sau pentru a o monitoriza.