Meniu

Ecografie musculoscheletala Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care au primit recomandarea de a efectua o ecografie musculoscheletala in Bucuresti pot beneficia de servicii de calitate superioara in cateva centre bine cotate, cu dotari de ultima generatie.

Acest tip de ecografie este sigura, neinvaziva, precisa si rapida pentru diagnosticarea mai multor probleme: hernii de disc, rupturi de ligamente, fiind utila si in ghidarea precisa a acului in efectuarea injectiilor. Ecografia musculoscheletala ofera o imagine clara a muschilor, articulatiilor, ligamentelor si tesuturilor moi din corp, utilizand scanere care nu necesita o pregatire speciala inaintea procedurii. Citeste in continuare pentru a afla unde anume in Bucuresti poti efectua o astfel de ecografie si cat costa.

Cat costa sa faci ecografie musculoscheletala in Bucuresti

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala difera in Bucuresti de la un centru la altul, desi nu cu mult. Descopera in tabelul de mai jos care sunt tarifele percepute pentru acest serviciu in capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Ecografie musculoscheletala 350 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Gama vasta de servicii
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Locatie accesibila
 • Ecografii musculoscheletale cu aparate moderne si performante
 • Clinica moderna
 • Centrul colaboreaza cu mai multe companii de asigurari
Osteodensys
2
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala porneste de la 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura si tehnologie moderna
 • Personal amabil
 • Se respecta orele programarilor
 • Ecografii musculoscheletale
 • Curatenie
Neuroaxis
3
330 Ron
 • Pret Ecografie musculoscheletala 330 Ron
 • Prima clinica integrata de neurologie din capitala
 • Numeroase servicii din domeniul neurologiei si conexe
 • Ecografii musculoscheletale
 • Echipa multidisciplinara
 • Echipamente de ultima generatie
 • Clinica nu are contract cu CAS
Donna Medical Center
320 Ron
 • Pret Ecografie musculoscheletala 320 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta de 15-30 de ani
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare
 • Preturi mari
Imamed
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala porneste de la 200 Ron
 • Aparate ecograf 3D/4D performante
 • Medici cu experienta
 • Diverse servicii medicale, inclusiv analize de laborator
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal amabil
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor in care se face ecografie musculoscheletala in Bucuresti

In continuare iti prezentam clinicile cu servicii imagistice, inclusiv de ecografie musculoscheletala din Bucuresti la care sa te programezi in cazul in care ai primit recomandarea de a efectua o astfel de ecografie.

1. Centrokinetic

Un alt centru de top pentru efectuarea unei ecografii musculoscheletale in Bucuresti este Centrokinetic, specializat in recuperarea afectiunilor motorii (neurologice si ortopedice), printr-o abordare integrata. Serviciile oferite de Centrokinetic Bucuresti sunt diverse, de la ortopedie si kinetoterapie, la imagistica, neurologie, logopedie si multe altele. In cadrul departamentului de imagistica se efectueaza diverse teste utile in diagnosticare si monitorizare: RMN pentru afectiunile ortopedice, ecografii musculoscheletale, infiltratii ecoghidate si ecografii de sold pentru bebelusi.
Pretul unei ecografii musculoscheletale este de 300 de lei.
Sute de persoane au tinut sa-si exprime opinia in legatura cu serviciile oferite de Centrokinetic, iar foarte multe dintre ele sustin ca au avut parte de o experienta la superlativ. Unii bucuresteni spun ca in acest centru au intalnit oameni foarte bine pregatiti, care pun suflet in ceea ce fac si au experienta si care i-au ajutat sa se recupereze dupa accidentari mai usoare sau mai grave. Pe langa priceperea de care da dovada personalul, mai exceleaza si la capitolul comunicare cu pacientul. In plus, oamenii spun ca aceasta clinica se afla intr-o zona accesibila si ca are un design primitor si modern.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Osteodensys

O prima optiune in Bucuresti pentru o ecografie musculoscheletala este Osteodensys. Aceasta este prima clinica din tara care efectueaza osteodensitometrie REMS prin intermediul unei tehnologii inovatoare, neinvazive, pentru a diagnostica si trata osteoporoza si osteopenia. Conceptul acestei clinici este acela ca pacientul care efectueaza o singura vizita la cabinet sa obtina un diagnostic corect si tratamentul aferent, punandu-i-se la dispozitie numeroase servicii utile in acest sens, printre care se numara si ecografiile musculoscheletale sau ecografia glandei tiroide, realizate cu aparate performante.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala variaza intre 200 si 550 de lei, in functie de cat de mica sau mare este articulatia, dar si de numarul de articulatii care se examineaza. 

Acest centru din Bucuresti este foarte apreciat pe internet de pacienti. Acestia spun ca au avut parte de o experienta placuta, pentru ca au avut parte de conditii foarte bune si de medici bine pregatiti, care ofera explicatii clare. In plus, bucurestenii mai declara si ca personalul este amabil, nu sunt intarzieri fata de programarile stabilite si ca se remarca o curatenie exemplara.

3. Neuroaxis

Pentru o ecografie musculoscheletala in Bucuresti, poti sa te programezi si la Neuroaxis, considerata prima clinica integrata de neurologie din capitala. In aceasta locatie, pacientii beneficiaza de consultatii, diagnostic de precizie, de tratament, precum si de monitorizare constanta. Sunt numeroase investigatii care se realizeaza in clinica: EEG, EMG, RMN, CT, polisomnografii, poligrafii respiratorii. Echipa de medici este alcatuita din specialisti cu experienta din mai multe domenii: cardiologie, reumatologie, neurochirurgie etc.

Pretul unei ecografii musculoscheletale este de 330 de lei.

Serviciile Neuroaxis sunt catalogate de pacienti ca fiind de buna calitate, in cele mai multe cazuri. Cele mai multe aprecieri sunt la adresa personalului institutiei, despre care se spune ca este bine pregatit si da dovada de rabdare, intelegere si atentie la detalii, motive pentru care diagnosticele sunt bine documentate. Unii pacienti spun insa ca serviciile sunt foarte scumpe.

4. Donna Medical Center

Donna Medical Center este o alta clinica in care se poate efectua ecografie musculoscheletala in Bucuresti. Clinica se adreseaza in special femeilor, pentru evaluarea corecta a starii de sanatate, intr-un mediu intim si cald. Echipa de medici este alcatuita din specialisti supraspecializati cu o experienta de 15-30 de ani. Sunt mai multe specialitati care functioneaza in acest centru, de la medicina interna si endocrinologie, la ginecologie, urologie, oncologie si radioterapie. In privinta ecografiilor, se efectueaza aici diverse tipuri de investigatii: ecografii transvaginale, mamare, de abdomen, de tiroida, articulare, musculo-scheletala, testiculare, Doppler  si altele.

O ecografie musculoscheletala are un tarif de 320 de lei pentru o regiune anatomica sau pentru un segment.

Parerile sunt destul de diferite in privinta calitatii serviciilor acestui centru medical din Bucuresti. In timp ce unii pacienti spun ca au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului amabil si pregatit, a atmosferei placute si curateniei, altii spun ca sunt multe lucruri care ar trebui imbunatatite. Din aceasta categorie fac parte aspecte precum: nerespectarea programarilor, preturi mari, timp mare de asteptare.

5. Imamed

Imamed este un centru medical din Bucuresti dotat cu aparatura de ultima ora, cu care se realizeaza investigatii diverse: ecografii musculoscheletale, ecografii mamare, abdominale, de parti moi, renale, de prostata, testiculare, Doppler. Mai multi medici specializati in radiologie si imagistica medicala isi desfasoara activitatea in clinica din capitala, utilizand echipamente 3D/4D performante, pentru o expertiza completa si corecta. Serviciile Imamed mai includ, pe langa examinari imagistice: cardiologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, analize de laborator.

Ecografia musculoscheletala costa aici 250 de lei pentru o articulatie, iar ecografia musculo-scheletala superficiala are un pret de 200 de lei.

O mare parte dintre pacientii care au postat review-uri la adresa acestei clinici sustin ca serviciile sunt de buna calitate. Cel mai multumiti au fost oamenii de: profesionalismul si amabilitatea intregului personal, tehnologia moderna, raportul calitate-pret. Sunt si persoane care se declara nemultumite, in principal din cauza timpilor mari de asteptare.

Concluziile noastre

Pentru o ecografie musculoscheletala in Bucuresti, oferta este destul de numeroasa. Sunt diverse centre medicale in care se efectueaza acest tip de examinare imagistica. In aceste clinici prezentate in articol s-au facut investitii in aparatura moderna si performanta, astfel ca specialistii au un ajutor de nadejde in stabilirea unui diagnostic corect.