Meniu

Ecografie musculoscheletala Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci ecografie musculoscheletala in Craiova? Mai jos poti vedea la ce clinici este disponibila aceasta investigatie si cat costa. Este posibil ca medicul sa iti recomande sa faci o ecografie daca suspecteaza ca sursa durerilor tale poate fi cauzata de o afectiune traumatica, reumatica sau inflamatorie.

Cu ajutorul imaginilor detaliate, pot fi depistate probleme ca tendinita, ruptura de ligament si bursita. Investigatia este nedureroasa si noninvaziva, iar in baza rezultatelor se identifica tratamentul potrivit. Persoanele care locuiesc in Craiova si vor sa faca ecografia musculoscheletala la pret bun au cateva optiuni avantajoase.

Cat costa sa faci ecografie musculoscheletala in Craiova?

Ecografia musculoscheletala este utila in diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni, iar in Craiova exista unitati medicale unde se foloseste tehnologie de ultima generatie, ceea ce asigura precizia rezultatelor. Tabelul urmator surprinde numele celor mai bune clinici si tariful pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Clinica Medisof
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Ecografie musculoscheletala 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Rabdare, empatie si amabilitate
 • Timp scurt de asteptare
 • Explicatii detaliate
Centrul Sf. Nicolae
230 Ron
 • Pret Ecografie musculoscheletala 230 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile medicale unde se face ecografie musculoscheletala in Craiova?

Si in Craiova exista cateva clinici foarte apreciate unde se fac investigatii imagistice, inclusiv ecografie musculoscheletala. Atunci cand alegi o unitate medicala, trebuie sa tii cont de raportul calitate-pret si de aparatura folosita. Inclusiv parerea celor care i-au trecut deja pragul poate cantari mult in decizia finala.

Iata clasamentul celor mai bune clinici din Craiova unde poti face acest tip de ecografie:

1. Clinica Medisof

Infiintata in 2015, clinica Medisof a devenit una dintre cele mai apreciate unitati medicale din Craiova si totodata o optiune principala in cazul pacientilor care trebuie sa faca ecografie musculoscheletala. Misiunea clinicii este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde, iar personalul mizeaza pe o abordare personalizata pentru fiecare pacient. Colectivul reuneste medici bine pregatiti profesional, care se afla intr-o dezvoltare continua si prioritizeaza performanta.

La aceasta clinica, ecografia musculoscheletala costa 250 lei.

Conditiile de la clinica Medisof sunt foarte bune, iar pacientii care si-au relatat experienta in mediul online spun ca au beneficiat de ingrijiri medicale din partea unor medici profesionisti, primitori, rabdatori, empatici, dedicati si pasionati de meserie. Pe langa amabilitatea personalului, pacientii mai noteaza ca avantaj faptul ca timpul de asteptare este scurt. De asemenea, medicii explica in detaliu procedurile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medisof
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Sfantul Nicolae

In Craiova, te poti adresa medicilor de la Centrul Medical Sfantul Nicolae pentru o ecografie musculoscheletala. Din echipa centrului fac parte cadre universitare, medici primari si medici specialisti care au o experienta vasta in sfera medicala si care asigura calitatea serviciilor. Se utilizeaza aparatura moderna, in conformitate cu standardele europene. Lista de servicii acopera mai multe specialitati medicale, fiind disponibile mai multe tipuri de investigatii imagistice.

La Centrul Medical Sfantul Nicolae, ecografia musculoscheletala are pretul de 230 lei.

Din recenziile pacientilor care si-au impartasit experienta in mediul online, reiese ca medicii sunt foarte bine pregatiti si isi desfasoara activitatea in cabinete cu dotate modern. Acestia sunt caracterizati de profesionalism, rabdare, blandete si amabilitate. In plus, cadrele medicale sunt foarte atente la nevoile pacientilor si explica procedurile si diagnosticul pe intelesul acestora. Exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care spun ca nu se respecta ordinea programarilor.

Concluzii

Aceste doua unitati medicale sunt cele mai bune optiuni pe care le ai daca locuiesti in Craiova si daca urmeaza sa faci ecografie musculoscheletala. Procedura este rapida si nedureroasa, iar medicul are nevoie de imagini detaliate pentru a depista cauza durerilor de la nivelul muschilor si articulatiilor, punand ulterior un diagnostic.

Craiovenii pot beneficia de un raport bun calitate-pret si de serviciile unor echipe medicale apreciate pentru pregatirea vasta si pentru atitudinea fata de pacient, ale carui nevoi primeaza.