Meniu

Ecografie musculoscheletala Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie musculoscheletala in Iasi, la clinicile bune din oras, poate depista diverse probleme ale aparatului locomotor, de la nivelul: umarului, cotului, mainii, soldului, piciorului, dar este relevanta si in studierea tegumentului, a tesutului subcutanat sau a glandelor salivare, identificand potentiale: tumori maligne, abcese, corpi straini, calculi etc.

Citeste in continuare pentru a descoperi unde te poti adresa, in Iasi, pentru a efectua o astfel de ecografie, prin intermediul unor echipamente moderne, cu ajutorul carora se poate pune un diagnostic precis. De asemenea, iti vom prezenta si tarifele percepute in aceste clinici pentru respectivul serviciu, dar si opiniile pacientilor in legatura cu experientele de care au avut parte in aceste locatii.

Cat costa o ecografie musculoscheletala in Iasi?

O ecografie musculoscheletala realizata in Iasi poate sa aiba un tarif diferit de la o clinica la alta, asa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Pro Life Clinics
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 300 Ron
 • Echipa alcatuita din profesionisti
 • Numeroase servicii medicale la un loc
 • Ecografii musculocheletale
 • Curatenie
 • Timpi mari de asteptare
Arcadia
320 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 320 Ron
 • Aparatura moderna si performanta
 • Medici cu o inalta pregatire
 • Numeroase investigatii imagistice, printre care si ecografii musculoscheletale
 • Timpi mari de asteptare
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Stefania Medical
60 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 60 Ron
 • Analize medicale, ecografii, recuperare, medicina muncii
 • Personal medical cu experienta
 • Recuperare si balneologie
 • Proceduri si servicii decontate prin CAS
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari la analizele medicale fata de alte laboratoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ecografie musculoscheletala in Iasi?

Clinicile specializate in diverse ecografii, printre care si in ecografie musculoscheletala, din municipiul Iasi, sunt urmatoarele:

1. Pro Life Clinics

Prima optiune pentru o ecografie musculoscheletala in Iasi poate fi Pro Life Clinics. Aceasta policlinica a fost inaugurata in 2009 si se afla in contract cu CAS Iasi. Echipa sa este alcatuita din profesionisti cu experienta din mai multe domenii medicale: ortopedie, cardiologie, oftalmologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, psihiatrie, diabet si boli metabolice. Un loc important il ocupa si serviciile de imagistica, din care fac parte si ecografiile musculoscheletale. Acestea sunt efectuate de catre dr. Maria Geanina Ciopeica si de dr. Laura Obreja, ambii fiind medici primari reumatologie. 

Pretul unei ecografii musculoscheletale este de 300 de lei.

Specialistii de la Pro Life Clinics sunt apreciati in recenziile de pe internet. Iesenii spun, in majoritate, ca au avut parte de o experienta placuta, gratie pregatirii, profesionalismului si abordarii personalului medical. In plus, oamenii spun ca au remarcat curatenia si buna organizare din aceasta unitate. Sunt si cateva aspecte mai putin placute pe care le-au constatat oamenii, cel mai des intalnit in review-uri fiind faptul ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Life Clinics
Vezi Pareri

2. Arcadia

In centrele de radiologie si imagistica medicala ale Arcadia Iasi se efectueaza si ecografie musculocheletala. Arcadia a aparut pe piata in anul 2010 si a ajuns, in timp, lider in sanatate in regiunea de nord-est, cuprinzand spitale, centre de imagistica, maternitate, centre medicale. Echipa medicala este una de elita, care isi desfasoara activitatea fiind ajutata de dotari premium si echipamente ultramoderne

Pretul pentru ecografia musculoscheletala efectuata la Arcadia este de 320 de lei.

Serviciile de radiologie si imagistica de la Arcadia primesc opinii apreciative, dar si negative in recenziile de pe internet. Oamenii spun ca s-au izbit de o atitudine nepotrivita la receptie sau ca nu se respecta programarile. Sunt insa si pacienti care declara ca au avut parte de o experienta placuta, laudand curatenia si profesionalismul medicilor.

3. Stefania Medical

Stefania Medical este clinica in care locuitorii din judetul Iasi merg atat pentru analize medicale, cat si pentru consultatii sau pentru o ecografie musculoscheletala. Asadar, aici sunt puse la dispozitie numeroase servicii medicale, prin intermediul carora oamenii isi pot monitoriza starea de sanatate sau isi pot trata diverse afectiuni. Aparuta pe piata serviciilor medicale in 2004, Stefania Medical cuprinde servicii de analize medicale, de recuperare si balneologie, precum si de medicina muncii.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este aici de doar 60 de lei, potrivit listei de tarife de pe site-ul clinicii.

Aceasta clinica aduna pe internet de la pacienti si opinii laudative si critici in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera. Unele persoane spun ca desi au facut o programare, la fata locului au descoperit ca nu figurau pe lista programarilor, iar altele spun ca preturile pentru analizele de laborator sunt mai mari decat la alte clinici din Iasi. Persoanele multumite de experienta traita aici spun ca medicii sunt buni si ca este o buna organizare in clinica.

Concluziile noastre

In cateva clinici se efectueaza ecografie musculoscheletala in Iasi, dupa se poate concluziona din articol. Aceasta metoda imagistica este relevanta pentru evaluarea si diagnosticarea afectiunilor sau a leziunilor sistemului musculo-scheletal, care include oasele, articulatiile, muschii, ligamentele si tendoanele.

Clinicile pe care le-ai descoperit in acest clasament pot fi de ajutor in depistarea problemelor precum: tumori, tendinita, luxatii, artrita, prin intermediul acestui tip de ecografii.