Meniu

Ecografie parti moi Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai sesizat si tu prezenta unor modificari vizibile sau palpabile la nivelul pielii, cel mai probabil ti se va recomanda sa faci o ecografie de parti moi. In Ploiesti se pot gasi o multime de institutii medicale specializate in efectuarea unor astfel de investigatii, motiv pentru care nu esti nevoit sa pleci in alte orase care sa fie mai dezvoltate din punct de vedere medical. Apeleaza cu incredere la unele dintre cel mai bine cotate centre medicale specializate din orasul tau si obtine rezultate precise. 

Pentru ca exista suficient de multe optiuni in Ploiesti pe care sa le iei in considerare, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu unele dintre cele mai populare si apreciate clinici din orasul tau, pentru a nu mai pierde timp sa te documentezi.

Cat costa o ecografie de parti moi in Ploiesti?

Costurile aplicate pentru o ecografie de parti moi in Ploiesti nu sunt atat de ridicate cum s-ar parea. Cu toate ca se utilizeaza aparaturi costisitoare si performante pentru realizarea unei astfel de investigatii complexe, preturile se adreseaza tuturor pacientilor indiferent de statutul lor financiar. In tabelul de mai jos vei descoperi care sunt tarifele aplicate pentru clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie parti moi
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 170 Ron
 • Empatie, atentie la detalii, profesionalism
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport calitate-pret excelent
 • Programari nerespectate
Novus Medical
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 160 Ron
 • Respect fata de pacienti
 • Profesionalism
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate precise si rapide
 • Nerespectarea programarilor
As Medical
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile sunt respectate
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Investigatii profesionale
Panaceea
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 180 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal experimentat, amabil si profesionist
 • Investigatii calitative
 • Preturi accesibile
Munmedica
175 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 175 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Investigatii multiple
 • Cadre medicale experimentate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografia partilor moi in Ploiesti

Desi exista o multime de clinici specializate in ecografia partilor moi in Ploiesti, poate fi suficient de dificil sa te hotarasti cu privire la o singura optiune. Tocmai din acest motiv, ne-am hotarat sa iti pregatim cinci dintre cele mai apreciate clinici din oras pe care le poti lua in considerare. Printre acestea se numara si:

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata este o varianta care poate fi luata in considerare de toti pacientii care vor sa beneficieze de o ecografie de parti moi in Ploiesti. Profesionalismul, dedicarea si punctualitatea cadrelor medicale sunt calitati vizibile si in activitatea pe care o desfasoara, motiv pentru care multi dintre pacientii care solicita ajutorul acestei clinici sunt de-a dreptul multumiti. Preturile practicate pentru investigatiile imagistice sunt accesibile, iar calitatea serviciilor oferite este una superioara. Pentru ca se folosesc echipamente de ultima generatie si pentru ca medicii au o experienta vasta, actul medical in ceea ce priveste investigatiile cu ultrasunete este, de cele mai multe ori, ireprosabil.

Pretul pentru ecografia partilor moi este de 170 lei.

Policlinica cu Plata din Ploiesti a primit un rating ridicat, datorita recenziilor pozitive postate de pacienti in mediul online. Colectivul este caracterizat prin empatie, profesionalism, intelegere si atentie la detalii, iar aparaturile utilizate sunt performante. Cu toate acestea, exista si cateva consemnari negative cu privire la programarile care nu sunt respectate intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Novus Medical

Clinica Novus Medical, activa din anul 2006, este o optiune viabila pentru efectuarea unei ecografii a partilor moi in Ploiesti. Personalul desfasoara un act medical ireprosabil, cu pasiune, implicare si dedicare. Principalul scop al echipei medicale si a clinicii este ca pacientii sa se bucure de servicii, proceduri de calitate, dar si de examinari profesionale. Tehnologia este de ultima generatie, ceea ce este de un real ajutor in obtinerea unui diagnostic precis si rapid. La departamentul de imagistica medicala se remarca doi medici primari, dr. Faca Andrei Ionut, dr. Tudose Manuela si un medic specialist, dr. Mladin-Baciu Adriana Gabriela.

Pretul pentru ecografia partilor moi este de 160 lei.

Recenziile pacientilor sunt, in mare parte, pozitive, multi dintre acestia laudand profesionalismul, respectul fata de pacienti, curatenia impecabila si acuratetea rezultatelor obtinute la examinarile ecografice. In plus, aparatura folosita este performanta, ceea ce ajuta la obtinerea unor imagini mult mai clare in cadrul investigatiilor imagistice. Din pacate, exista anumite nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

3. As Medical

As Medical este o clinica multidisciplinara, in care pacientul are ocazia de a efectua o ecografie de parti moi in Ploiesti la standarde ridicate. In cadrul acestei clinici, comunicarea dintre pacient si medic este prioritizata, ceea ce inseamna ca toti membrii echipei medicale stau la dispozitia acestuia si vin cu solutii personalizate. Tocmai din acest motiv serviciile sunt calitative, iar investigatiile ecografice sunt exemplare, mai ales in cand vorba de partile moi. Printre zonele examinate se numara si cele: laterocervicale, submandibulare, inghinale, formatiunile tisulare si a colectiile lichidiene de diverse etiologii. De asemenea, se pot identifica si hematoamele, lipoamele, hemagioamele etc.

Pretul pentru aceasta investigatie este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul clinicii As Medical au fost placut surprinsi de faptul ca programarea a fost respectata, ca medicii au mereu zambetul pe buze si sunt dispusi sa ajute de fiecare data. De asemenea, aparatura folosita este de ultima generatie, iar echipa medicala are o experienta vasta in procedurile aplicate, dar si in efectuarea investigatiilor cu succes. Cu toate acestea, au fost relatate anumite neintelegeri in cazul pacientilor care au sosit cu bilet de trimitere.

4. Panaceea

Centrul de diagnostic Panaceea se adreseaza tuturor pacientilor care sunt in cautarea unor clinici specializate in ecografiile partilor moi. In Ploiesti, Panaceea este una dintre centrele medicale catre care pacientii isi indreapta atentia datorita serviciilor exemplare, dar si datorita echipei medicale, care ii primeste de fiecare data cu zambetul pe buze. Experienta vasta si profesionalismul medicilor sunt doua calitati vizibile in actul medical ireprosabil pe care il presteaza. De asemenea, echipamentele de ultima generatie se evidentiaza prin aparatul Siemens „Acuson X300”. Pe langa ecografia partilor moi, se mai efectueaza si: ecografie genitala, tiroida, mamara, de cord, abdominala, endovaginala si de vase.

Pretul pentru aceasta investigatie este de 180 lei per segment.

Pacientii care au apelat la serviciile centrului Panaceea au laudat experienta, profesionalismul si amabilitatea cadrelor medicale, beneficiind de un tratament adecvat si personalizat. Datorita aparaturii performante si moderne, investigatiile sunt certificate de institutiile specializate, motiv pentru care pacientii au capatat si mai multa incredere in serviciile pe care le ofera. Din pacate, exista si cazuri izolate in care prestatia unor anumite cadre medicale nu a fost pe placul pacientilor.

5. Munmedica

Munmedica este o clinica medicala cu multiple specialitati, printre care se remarca si examinarile ecografice la partile moi in orasul Ploiesti. Clinica a fost infiintata in anul 2002 si, inca de la inceput, are ca obiectiv bunastarea si sanatatea pacientului. Cadrele medicale experimentate si profesioniste isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, curat si aerisit, astfel incat pacientul sa se simta cat mai in largul sau. Conditiile de tratament si de examinare medicala sunt de inalta calitate, iar echipamentele medicale sunt moderne, pretandu-se nevoilor din prezent. Pe langa ecografia partilor moi, pacientii mai pot beneficia si de: ecografii abdominale, tiroidiene, la san, testiculare, transvaginale, cardiace, mamare etc.

Pretul pentru ecografia partilor moi la Munmedica este de 175 lei.

Parerile pacientilor care au beneficiat de serviciile Munmedica sunt impartite. In timp ce unii dintre ei lauda profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii a cadrelor medicale, dar si aparaturile de ultima generatie, exista si pacienti carora li s-a decalat programarea. 

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de un examen ecografic al partilor moi in Ploiesti, poti lua in considerare clinicile medicale prezentate anterior in articol. Citeste cu atentie descrierea, dar si care a fost impactul fiecareia asupra opiniei pacientilor, pentru a vedea daca institutia medicala respectiva raspunde necesitatilor tale sau nu. Alege sa depistezi din timp problemele de sanatate si trateaza-te in mod adecvat cu ajutorul cadrelor medicale experimentate.