Meniu

Ecografie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intrucat optiunile pe care le ai pentru o ecografie in Pitesti sunt numeroase, scopul articolului de fata este de a te ajuta cu informatii relevante in ceea ce priveste activitatea celor mai frecventate clinici din zona. In acest fel, iti faci o idee despre modul in care se desfasoara serviciul de care ai nevoie, pentru a nu avea parte de surprize neplacute. 

Clinicile din Pitesti se remarca, in primul rand, prin gama variata de ecografii pe care o pun la dispozitia pacientilor. Serviciile respective sunt efectuate de un personal calificat, cu experienta in domeniu si pregatit sa ofere o solutie prin care sa scapi de simptome. 

Cat costa o ecografie in Pitesti? 

In ceea ce priveste ecografia in Pitesti, nu toate clinicile din oras practica aceleasi tarife; aspecte precum echipamentul sau existenta unui pachet promotional pot influenta suma pe care o plateste pacientul. De aceea, tabelul de mai jos iti vine in ajutor cu preturi de la cele mai frecventate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
AB Medica
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 130 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Servicii pentru adulti si copii
Natisan
135 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 135 Ron
 • Personal calificat
 • Diverse ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Organizare slaba
Dr. Sivu Nicu
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Ecografii de calitate
 • Lipsa de comunicare
Hospital Dr. Irimia
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 130 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Personal calificat
 • Conditii optime
 • Diverse ecografii
 • Organizare slaba
SCM Necula
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Experienta de zece ani in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecografie in Pitesti 

Topul urmator este format din mai multe clinici la care te poti duce pentru efectuarea unei ecografii in Pitesti. Cele mai multe dintre ele sunt dotate cu aparatura performanta, astfel incat pacientii sa poata beneficia de un diagnostic corect si de un plan de tratament potrivit. Alege-o pe cea potrivita, in functie de factorii care conteaza cel mai mult pentru tine: 

1. AB Medica  

Clinica AB Medica ofera o gama variata de ecografii in orasul Pitesti, de la ecografia abdominala pentru copii si adulti, la cea transfontanelara, de sold, parti moi, tiroida, transvaginala, san etc. Efectuarea investigatiilor este posibila datorita aparaturii de ultima generatie, iar persoana care se ocupa de aceasta specializare este Dr. Bianca Mihailescu, medic primar in medicina de familie, care are competenta in ecografie. Personalul clinicii este tanar, amabil si receptiv, ceea ce ajuta foarte mult in comunicarea cu pacientul. Pe langa ecografie, stomatologie si pediatrie, clinica mai are doua categorii de servicii dedicate nutritiei si psihologiei. 

Costul unei ecografii incepe de la 130 de lei.

Aspectul pe care il apreciaza cel mai mult pacientii AB Medica, dupa cum reiese chiar din recenziile lasate pe pagina clinicii, este profesionalismul. Medicii sunt atenti si explica diagnosticul pe intelesul pacientului, astfel incat sa nu existe vreo nelamurire din partea lui. Au existat si cateva situatii in care serviciile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre AB Medica  
Vezi Pareri

2. Natisan 

De serviciile de ecografie din Pitesti, de la Natisan, se ocupa Dr. Andrei Nicolae, medic primar in medicina generala, Dr. Becheanu Natalia, medic primar in medicina de familie si Dr. Stoica Andrei, medic primar in medicina interna; cei trei au competenta in ultrasonografie generala. Printre ecografiile pe care le efectueaza se numara ecografia abdominala generala, ecografia mamara, tiroida, transvaginala, renala etc. Valorile care stau la baza Centrului Medical Natisan sunt seriozitatea, promptitudinea si echipa profesionista. Povestea clinicii a inceput in anul 2000, iar de atunci specializarile au continuat sa se extinda, pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii medicale cat mai simple, confortabile si mai ales, eficiente. 

Costul unei ecografii incepe de la 135 de lei. 

Recenziile pozitive de pe pagina Centrului Medical Natisan fac referire la calitatea serviciilor de care pacientii au avut parte, intrucat au fost pe masura asteptarilor. In schimb, cele mai multe probleme intalnite au de-a face cu organizarea centrului: multi oameni nu se reusesc sa se programeze in timp util, iar cei care o fac, sunt uneori nevoiti sa astepte in plus.  

3. Dr. Sivu Nicu 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul ecografiilor in Pitesti, cabinetul Dr. Sivu Nicu sta la dispozitia pacientilor care isi doresc sa obtina imagini de calitate, la rezolutii clare, astfel incat medicul sa puna un diagnostic cat mai clar, pe baza caruia se poate elabora un plan de tratament eficient. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, precum aparatul Toshiba Aplio XG si Essaote My Lab 60x Vision. Printre tipurile de ecografii ce pot fi efectuate aici se numara cele pentru abdomen, pelvis, tiroida, san, parti moi, Doppler vascular etc. Pe langa ecografii, pacientii mai pot opta si pentru consultatii de gastroenterologie, servicii de elastografie, videoendoscopie, rectoscopii si anuscopii.

Costul unei ecografii incepe de la 120 de lei. 

Majoritatea utilizatorilor care au lasat o recenzie pe pagina cabinetului Dr. Sivu Nicu au apreciat calitatea serviciilor prestate de medic. Chiar si asa, lipsa de comunicare nu poate fi trecuta cu vederea, intrucat oamenilor le este foarte greu sa-si faca o programare la cabinet. 

4. Hospital Dr. Irimia 

Spitalul Dr. Irimia a fost fondat in 1991, fiind primul spital privat din oras, iar pe parcursul existentei sale, gama de servicii s-a extins, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de o gama variata de investigatii de ecografie in orasul Pitesti. De aceasta ramura se ocupa Dr. Theodor Lungan, medic primar in medicina de familie, Dr. Tutu Nistor, medic primar specialist in ecografie generala si Dr. Gilda Lita, medic primar in medicina de familie. La baza activitatii spitalului se afla grija pentru pacient, motiv pentru care sunt create niste conditii optime de confort si siguranta. In lista de ecografii ce pot fi efectuate la spital se afla ecografia abdominala, ginecologica, transvaginala, a sanului etc. La acestea se mai adauga monitorizarea ovulatiei si ecografia vasculara. 

Preturile serviciilor de ecografie incepe de la 130 de lei. 

Aspectele pe care le apreciaza in mod deosebit pacientii in recenziile pozitive pe care le-au lasat clinicii sunt profesionalismul si calitatea serviciilor prestate de medici. Organizarea, in schimb, lasa de dorit: medicii tind sa intarzie sau sa consulte alti oameni inaintea celor programati. 

5. SCM Necula 

Clinica SCM Necula este formata din mai multe cabinete medicale, printre care se numara si laboratorul de radiologie si imagistica, unde se efectueaza diverse ecografii in Pitesti: generala, tiroida, pelvina si la sani. In cadrul laboratorului, pacientii ii pot gasi pe Dr. Monica Stan, Dr. Gabriel Dumitru si pe Dr. Mihail Necula. Experienta de zece ani in domeniul medical, impreuna cu aparatura performanta sprijina realizarea unor servicii de calitate. In scopul de a crea conditii optime de siguranta, instrumentarul este sterilizat la cele mai exigente standarde. Investigatiile se pot realiza in baza unui bilet de trimitere CAS, in limita fondului disponibil. 

Pretul unei ecografii incepe de la 150 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii SCM Necula au adus laude profesionalismului de care da dovada personalul medical. Chiar si asa, alte persoane sunt de parere ca informatiile obtinute in urma vizitei la clinica nu sunt suficiente. 

Concluzii

In cele din urma, daca vrei sa afli mai multe despre starea ta de sanatate printr-o ecografie in Pitesti, clinicile si cabinetele prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie. In timp ce unele au acumulat o ampla experienta pe parcursul activitatii lor, altele ies in evidenta la capitolul aparatura de ultima generatie.