Meniu

Ecografie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii se confrunta cu o multime de probleme de sanatate care nu pot fi identificate prin alte metode medicale, decat prin efectuarea unei ecografii. In Ploiesti, clinicile si cabinetele medicale specializate in realizarea unor astfel de investigatii iti ofera toate conditiile necesare pentru a afla daca esti complet sanatos sau daca te confrunti cu diverse afectiuni. Datorita sondelor care emit ultrasunete, aparatele medicale ecografice au capacitatea de a capta o multime de imagini clare din interiorul corpului.

Pentru a te ajuta sa alegi o clinica potrivita pentru ceea ce ai nevoie, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frecventate si apreciate cabinete medicale din Ploiesti, in functie de impresiile pacientilor care le-au trecut pragul, dar si in functie de echipamentele medicale utilizate. Depisteaza la timp care este afectiunea de care suferi si aplica planul de tratament recomandat de medicul specialist.

Cat costa o ecografie in Ploiesti?

Pretul pentru o ecografie in Ploiesti este influentat, in principiu, de tipul de investigatie ales, de nivelul de performanta a aparaturii medicale, dar si de experienta medicilor. Exista situatii cand preturile sunt mai ridicate pentru anumite zone ale corpului, pentru ca este necesara o examinare aprofundata si detaliata. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Profesionalism, dedicare, punctualitate
 • Echipamente de inalta performanta
 • Raport calitate-pret excelent
 • Programari nerespectate
Andodent
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Personal rabdator, calm si profesionist
 • Aparatura de o performanta ridicata
 • Diagnostic precis si rapid
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
Ana Medical Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 200 Ron
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Echipa medicala profesionista, atenta la detalii si empatica
 • Tehnologie moderna
 • Rating pozitiv
 • Programari nerespectate
Panaceea
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 130 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata
 • Servicii multiple si calitative
 • Curatenie
Valahia Medical
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 120 Ron
 • Rating ridicat
 • Personal implicat, empatic si devotat activitatii medicale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic rapid si precis
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografie in Ploiesti

In cabintele medicale din Ploiesti, ecografia se afla printre cele mai frecventate metode de investigatie, datorita faptului ca poate sa obtina rezultate precise intr-un timp scurt, ceea ce inseamna ca pacientul poate beneficia de un diagnostic exact si de un tratament adecvat. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate clinici din orasul tau pentru o astfel de investigatie:

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata, se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa efectueze o ecografie in Ploiesti in conditii optime si la o calitate superioara. Echipa medicala din cadrul clinicii este caracterizata prin profesionalism, dedicare, punctualitate, punand la dispozitia pacientului servicii de un raport calitate-pret excelent. Principala misiune a policlinicii cu plata este sanatatea pacientului, motiv pentru care se folosesc aparaturi si echipamente de inalta performanta, prin care se pot efectua investigatiile cu ultrasunete. 

Pretul pentru o ecografie porneste de la 150 de lei si variaza in functie de zona corporala in care investigatia este realizata.

Rating-ul Policlinicii cu Plata din Ploiesti este unul ridicat datorita faptului ca pacientii care i-au trecut pragul au fost incantati de serviciile de care au beneficiat. Personalul medical este definit ca fiind profesionist, intelegator, empatic si atent la nevoile pacientului, astfel incat acesta sa se bucure de cel mai bun tratament. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Andodent

Andodent este un centru medical infiintat in 2006, in cadrul caruia fiecare pacient are ocazia de a beneficia de o ecografie in Ploiesti. Fiind un centru medical multidisciplinar, insumeaza pana la 20 de specialitati si aproape 40 de medici specializati. Principalul scop al clinicii Andodent este redat de grija fata de pacient indiferent care este situatia cu care se confrunta. Personalul medical are experienta necesara de a oferi solutii optime, oferindu-i pacientului un mediu increzator si confortabil. De asemenea, in cadrul cabinetului se utilizeaza un echipament performant de la branduri cunoscute si de incredere ca Nihon (Japonia), Voluson (SUA), Simens (Germania), Planmeca (Finlanda).

Pretul pentru o ecografie porneste de la 100 lei.

In mare parte, pacientii au fost incantati de serviciile cabinetului medical Andodent, mentionand ca au fost placut surprinsi de faptul ca au avut parte de experiente mult mai placute in comparatie cu cele traite la clinicile din Bucuresti. Personalul este atent, rabdator, calm si experimentat, iar aparaturile utilizate sunt de o performanta ridicata, reusind sa obtina rezultate precise si rapide. Din pacate, sunt si pacienti care au intampinat situatii neplacute, din cauza faptului ca nu le-a fost respectata programarea. 

3. Ana Medical Center

Ana Medical Center este un loc in care pacientii sunt primiti cu amabilitate si in care personalul medical are o experienta vasta in ceea ce priveste efectuarea ecografiilor. In Ploiesti, acest centru medical este la mare cautare, datorita serviciilor calitative, dar si datorita echipamentelor medicale de ultima generatie. Colectivul clinicii se afla la dispozitia tuturor pacientilor prin servicii medicale de calitate si prin investigatii ireprosabile, realizate intr-un timp scurt. Printre investigatiile ecografice se numara si cele: mamare, cardiace, renovezicale, testiculare, sold copii, transfontanelare/cerebrale, tiroidiene, abdominale si de obstetrica-ginecologie.

Tarifele pentru ecografii sunt de 200 lei.

In ceea ce priveste parerile pacientilor cu privire la Ana Medical Center, majoritatea sunt pozitive. Profesionalismul, atentia la detalii, implicarea, amabilitatea si empatia de care personalul medical a dat dovada sunt calitati care au cantarit pozitiv in recenziile postate. In plus, apreciata a fost si tehnologia moderna, prin intermediul careia cadrele medicale au putut sa desfasoare un act medical exemplar. Din pacate, exista si situatii in care programarile au fost decalate. 

4. Panaceea

Panaceea este un centru de diagnostic in cadrul caruia pacientii au sansa de a beneficia de o ecografie in Ploiesti la o calitate superioara. Datorita utilizarii unei tehnologii avansate, prin intermediul aparatului de ultima generatie Siemens “Acuson X300”, investigatiile realizate sunt certificate, iar normele de control si calitate sunt recunoscute de catre institutii prestigioase si specializate. Echipa medicala are o experienta vasta in desfasurarea unei astfel de activitati, acordand o atentie speciala tuturor pacientilor, indiferent de problemele pe care le experimenteaza. Printre investigatiile puse la dispozitie se numara si: ecografia abdominala, genitala, tiroida, mamara, de cord, de vase si endovaginala. 

Pretul pentru o astfel de investigatie porneste de la 130 lei.

Majoritatea pacientilor au optat pentru centrul medical Panaceea, datorita profesionalismului si a experientei vaste de care echipa medicala a dat dovada. Personalul este amabil si atent la problemele pacientului, fiind intotdeauna deschis catre noi provocari si avand o solutie pregatita pentru orice situatie experimentata. Curatenia este impecabila, iar echipamentele medicale sunt performante. Cu toate acestea, au existat si cazuri de pacienti care nu au fost multumiti de prestatia medicala.

5. Valahia Medical

Valahia Medicale este un centru de excelenta in gastroenterologie care se ocupa si de efectuarea ecografiilor in Ploiesti. Centrul medical prioritizeaza serviciile de calitate, motiv pentru care multi dintre pacienti sunt multumiti de prestatia medicala. Tratamentele, procedurile si echipamentele medicale sunt ireprosabile, astfel incat se obtin unele dintre cele mai bune rezultate. Personalul medical reuseste sa faca fata oricarei situatii, datorita experientei vaste de care a dat dovada, dar si datorita pregatirii intense prin intermediul numeroaselor cursuri de specialitate. 

Pretul pentru o ecografie la Valahia Medical porneste de la 120 lei.

Valahia Medical este un cabinet cu un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Personalul medical este unul devotat activitatii pe care o desfasoara, atent, implicat si empatic, lucruri care au influentat semnificativ recenziile postate. Pe langa personalul laudat, se pune accent si pe aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia pacientul poate sa obtina rezultate rapide si precise.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o ecografie in Ploiesti la standarde ridicate? Poti lua in considerare clinicile si centrele medicale amintite anterior, datorita faptului ca se remarca prin servicii si investigatii calitative, dar si pentru ca personalul medical este de exceptie. Rezultatele se obtin rapid, iar diagnosticul este de cele mai multe ori precis, ceea ce iti permite sa beneficiezi de un tratament adecvat pentru afectiunea de care suferi.