Meniu

Ecografie pulmonara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea sonografica a plamanilor este practicata in anumite cazuri in care se urmareste depistarea unor afectiuni ale plamanilor, atunci cand se doreste evitarea iradierii ori cand aceasta este contraindicata, iar daca ti-a fost recomandata aceasta investigatie, te vei bucura sa stii ca ecografia pulmonara in Bucuresti poate fi efectuata cu succes la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top care vor fi prezentate in articolul de fata. 

Parcurge textul pana la sfarsit si vei afla detalii importante despre centrele de imagistica din Bucuresti la care ai putea sa mergi pentru o examinare realizata la standarde inalte, cu rezultate concludente, despre preturile practicate, aparatura de care dispun clinicile si alte informatii care te vor ajuta sa alegi unitatea medicala cea mai potrivita exigentelor si nevoilor tale.

Unde mergi pentru ecografie pulmonara in Bucuresti?

Chiar daca ecografia pulmonara in Bucuresti nu figureaza intotdeauna sub aceasta denumire la clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos, ea poate fi efectuata in cadrul investigatiei de ecografie abdominala superioara, iar medicul va insista, la specificatiile pacientului, pe zona plamanilor. In tabelul urmator vei gasi de asemenea, detalii legate de preturile practicate de cele mai importante centre de imagistica din Capitala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie pulmonara
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 180 Ron
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Explicatii oferite pe tot parcursul examinarii
 • Se respecta programarile
Dr. Marconescu Paun
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Calm si rabdare in relatie cu pacientii
 • Explicatii pe intelesul pacientilor, ale imaginilor obtinute la ecograf
Rodoctor
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 130 Ron
 • Medic profesionist
 • Examinari ecografie minutioase
 • Rabdare si atentie fata de pacienti
 • Persoana amabila si comunicativa
 • Excelent raport calitate-pret
Echomed
140 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 180 Ron
 • Medic profesionist
 • Rabdare si calm in abordarea pacientilor
 • Raspunsuri la toate intrebarile
 • Sfaturi competente
Imamed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalismul si promptitudinea personalului
 • Programari rapide si respectate
 • Amabilitate
 • Cadru curat si primitor
 • Timp mare de asteptare in unele situatii
 • Unii pacienti sustin ca au primit consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie pulmonara in Bucuresti

Pretul nu este singura variabila implicata intr-o decizie de cumparare si acest lucru este valabil si pentru investigatia de ecografie pulmonara in Bucuresti. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos pentru a te hotari incotro sa te indrepti pentru servicii medicale de cea mai buna calitate, care sa iti satisfaca nevoile in depistarea problemei de sanatate cu care te confrunti.

1. Dr. Roxana Tanasache

Cabinetul Ecografie Bucuresti, al dr. Roxana Tanasache, medic specialist in medicina nucleara, participant la numeroase cursuri si conferinte de imagistica medicala, pune la dispozitia pacientilor examinari ecografice diverse: ecografie abdominala (ecografie pulmonara), ecografie mamara, ecografie tiroidiana si ecografie parti moi. Investigatiile se realizeaza cu aparatura performanta, de la producatori renumiti pe plan international, iar experienta de peste 15 ani a medicului garanteaza acuratetea interpretarii imaginilor obtinute cu ajutorul ultrasunetelor. Amplasarea centrala a cabinetului, pe Bulevardul Unirii nr. 55, este unul dintre plusurile acestei unitati medicale, care te pot convinge sa o alegi pentru efectuarea de investigatii sonografice de calitate.

Pentru ecografia de abdomen superior, care include examinarea plamanilor, la cabinetul dr. Roxana Tanasache vei plati 180 de lei.

Pacientii apreciaza ca au avut experiente multumitoare la acest cabinet, potrivit recenziilor de pe Google. Se mentioneaza ca medicul este un profesionist desavarsit, caracterizat de empatie si buna comunicare cu pacientii, care ofera explicatii pe tot parcursul examinarii, legate de procedura si de imaginile obtinute la ecograf. Unii pacienti spun ca programarea la ecograf in acest centru poate fi comparata cu vizita la un prieten, iar pacientii spun ca programarile se respecta cu punctualitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Dr. Marconescu Paun

La Cabinetul Dr. Marconescu Paun poti beneficia de consultatii de medicina interna, electrocardiograma EKG + interpretare si de servicii complete de screening ecografic: ecografie abdominala – ecografie pulmonara si ecografie de pelvis, ecografie parti moi, ecografie reno-vezico-prostatica si rezidiu vezica, ecografie scrotala, ecografie tiroida si ecografie confirmare sarcina trimestrul I. Dr. Paun Marconescu este medic primar in medicina interna si competente in ecografie cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu pacientii si aproximativ 100.000 de ecografii realizate in cadrul Spitalului „N. Malaxa”, in care activeaza si in prezent. La cabinetul privat din sectorul 4 al Capitalei, pacientii il pot gasi pe reputatul medic incepand din anul 2015.

Preturile cabinetului se regasesc pe site-ul web. Ecografia abdominala te va costa aici 150 de lei.

Asa cum reiese din recenziile de pe Google, pacientii sunt multumiti de prestatiile cabinetului, consemnand ca puncte forte serviciile de calitate, profesionalismul medicului Paun Marconescu, calmul si rabdarea pe care le manifesta in relatie cu pacientii. Totodata, pacientii declara ca atat examinarea, cat si interpretarea imaginilor au fost insotite de explicatii medicale amanuntite, pe intelesul tuturor. 

3. Rodoctor Medical Center

Rodoctor Medical Center este un cabinet specializat pe servicii de medicina interna, ecografie abdominala generala (incluzand si ecografie pulmonara), ecografie tiroidiana, ecografie Doppler vascular, medicina muncii, psihologia muncii si instruire in proceduri de prim ajutor. Centrul de imagistica functioneaza in cadrul Policlinicii Apaca din Bucuresti din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7.

Ecografie abdominala generala cu interpretarea rezultatelor si recomandari, daca este cazul, se poate realiza la pretul de 130 lei. 

In putinele recenzii de pe Google, pacientii scriu ca au intalnit la acest centru medical un excelent raport calitate-pret, un medic profesionit, care realizeaza examinarea ecografica minutios, cu rabdare si atentie, si o persoana amabila si comunicativa.

4. Echo Med

Sub numele de Echo Med functioneaza in Bucuresti incepand cu anul 2000, Cabinetul Medical Individual de Medicina generala si Ecografie al dr. Daniela Maris, medic specialist in medicina de familie si ecografist, in care se poate accesa o gama variata de servicii medicale: consultatii de medicina generala pentru copii si adulti, consultatii de nutritie, ecografie de sarcina, abdominala (include ecografie pulmonara), ecografie tiroidiana, ecografie mamara, ecografie de parti moi, electrocardiograma si diverse proceduri de tratament. Medicul si-a propus, pe langa seriozitatea si responsabilitatea asumate prin profesie, sa abordeze pacientii din perspectiva unui medic crestin, cu empatie si daruire.

Preturile pentru serviciile cabinetului sunt publicate pe site-ul web. Tariful pentru o ecografie de abdomen superior este de 180 de lei.

Parerile pacientilor referitoare la cabinetul Echo Med sunt favorabile. Cei care au trecut pragul unitatii medicale scriu ca dr. Daniela Maris este un medic profesionist, care trateaza pacientii cu rabdare si calm, oferind raspunsuri la toate intrebarile acestora, insotite de sfaturi competente.

5. Imamed

Ai toate sansele sa obtii o ecografie de abdomen superior sau ecografie pulmonara concludenta daca te adresezi clinicii Imamed din Bucuresti, orientata catre servicii de imagistica medicala, mamografii, ecografii, RMN si CT. Centrul medical efectueaza investigatii ecografice complete, cu echipament de ultima generatie GE, fabricat in anul 2021. Pe langa centrul medical din Capitala, care functioneaza din anul 2015, sub umbrela Imamed activeaza si o clinica in Constanta.

Preturile sunt diferentiate in functie de oras si apar separat pe site-ul web pentru cele doua centre de imagistica ale brandului Imaned. Ecografia de abdomen superior te va costa 180 de lei la clinica din Bucuresti.

Cei mai multi dintre pacientii care au scris recenzii pe Google pentru acest centru marturisesc ca au beneficiat de servicii medicale de calitate, de profesionalismul si promptitudinea personalului, de programari rapide si respectate, de amabilitatea personalului, intr-un cadru curat si primitor. Ca aspecte care ar putea fi imbunatatite, unele persoane mentioneaza ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

Concluzii

Daca vrei sa faci o ecografie pulmonara in Bucuresti, trebuie sa stii ca investigatia iti este accesibila in cadrul ecografiei de abdomen superior, la una dintre clinicile si cabinetele de top cu servicii de imagistica medicala din Capitala. Centrele prezentate in clasamentul de mai sus ofera atat bucurestenilor, cat si celor care vin din alte localitati ale tarii, examinari ecografice de calitate, realizate minutios de catre medici specialisti experimentati, cu zeci de mii de investigatii la activ, folosind tehnologia cu ultrasunete. 

Atat aparatura moderna de care dispun clinicile, realizata de producatori renumiti pe plan international, cat si posibilitatea obtinerii unor interpretari profesioniste, insotita de explicatii amanuntite si recomandari competente, din partea medicilor de la clinicile din Bucuresti prezentate in acest articol fac din centrele de imagistica din clasament optiuni de top pentru efectuarea unei ecografii pulmonare.