Meniu

Ecografie pulmonara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand radiografia este contraindicata, in cazul pacientilor iradiati anterior sau al femeilor insarcinate, se poate efectua ecografie pulmonara in Timisoara ca parte a ecografiei de abdomen superior, la una dintre clinicile si cabinetele specializate din oras, dotate cu aparatura corespunzatoare si medici competenti pentru examinarea ultrasonografica. Ai o tuse suparatoare persistenta? Simti ca, in urma recuperarii dupa infectia cu Covid 19, capacitatea respiratorie ti-a fost afectata? 

Daca medicul ti-a recomandat ecografia, trebuie sa stii ca aceasta poate releva, atunci cand este cazul, modificari de structura a tesuturilor in partea inferioara a plamanilor si prezenta unei afectiuni care sa poata fi diagnosticata si tratata corect. Articolul de fata te va ajuta sa identifici cabinetele sau centrele medicale din Timisoara in care sa poti face ecografie pulmonara si sa il alegi pe cel mai bun pentru tine, in functie de propriile criterii.

Unde mergi pentru ecografie pulmonara in Timisoara?

Pentru ecografie pulmonara in Timisoara te poti adresa cabinetelor de medicina interna prevazute cu ecograf sau clinicilor cu servicii de imagistica medicala, care au in oferta investigatia de ecografie abdominala, examinarea abdomenului superior permitand obtinerea unor imagini ale partii inferioare a plamanilor. Pentru ca iti doresti, desigur, servicii de calitate, ai toate sansele sa le obtii alegand una/unul dintre clinicile si cabinetele din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie pulmonara
Rating
Website
Programare Online
Dr. Aljobory Center
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie pulmonara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical la standarde occidentale
 • Aparatura de ultima ora
 • Investigatii ecografice performante
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
Advitam Medicis
2 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie pulmonara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Medic profesionist si grijuliu cu pacientii
 • Atmosfera placuta
Neuromed
3
300 Ron
 • Pret Gastroscopie 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie pulmonara in Timisoara

Pentru a alege centrul medical la care sa mergi pentru ecografie pulmonara in Timisoara, ai nevoie de informatii suplimentare, prin care sa iti poti construi propria grila de selectie a clinicilor si cabinetelor din top. Dupa lectura sectiunii urmatoare a articolului, vei putea evalua clinicile dupa criterii legate de calitatea serviciilor, preturile practicate si opiniile pacientilor care le-au calcat pragul si au ales sa isi impartaseasca public experientele, in cadrul recenziilor.

1. Dr. Aljobory Medical Center

Serviciile de pneumologie de la Dr. Aljobory Medical Center includ consultatie, control, ecografie pulmonara, bronhoscopie si spirometrie. Vei gasi la cabinetul specializat doi medici bine pregatiti: dr. Irina Stoia, medic primar pneumolog, si dr. Cristina Popa, medic specialist in medicina interna si pneumologie. Clinica Dr. Aljobory a fost infiintata in Timisoara in anul 2011 si se adreseaza pacientilor cu diagnostic si tratament in 15 specialitati si dotari moderne cu echipamente pentru investigatii ecografice performante. Este deservita de un colectiv de specialisti, din care fac parte multi medici afiliati unor institutii spitalicesti din judetul Timis, aspect benefic pentru pacientii centrului care au nevoie de spitalizare pentru problemele medicale de care sufera.

Tariful pentru ecografia toracica este de 200 de lei. Alte preturi ale cabinetului de pneumologie includ: 120 de lei pentru spirometria simpla si 150 de lei pentru spirometrie cu test bronhodilatator. 

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata in aceasta clinica, de serviciile de calitate, de centrul medical la standarde occidentale, de aparatura de ultima ora, de investigatiile ecografice performante, de profesionalismul medicilor si de amabilitatea si empatia cu care au fost abordati.

Vezi parerile pacientilor despre Advitam Medicis
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

La Cabinetul de Ecografie generala al Centrului Advitam Medicis, timisorenii pot accesa servicii de ecografie generala, ecografie Doppler color atat pentru adulti, cat si pentru copii: ecografie abdominala (include ecografie pulmonara), transfontanelara, coxofemurala-sold, cardiaca, mamara, tiroidiana, screening ecografic general al nou nascutului, screening oncologic ecografic general al adultului, strain elastografie. Dr. Mihai Iacob Sorin este medic primar medicina generala, medic specialist pediatrie si coordonator national al Grupului de Excelenta in Ecografie Generala al Societatii Nationale de Medicina Familiei. De ecografie mai poti beneficia si la cabinetul de Medicina interna al dr. Ana Remes, specialist in medicina interna, competenta in ecografie generala. Advitam Medicis Timisoara este un centru care reuneste cabinete de medici de familie, de reumatologie, obstretica-ginecologie, medicina interna, ORL, psihiatrie, pediatrie si medicina muncii.

Pretul unei ecografii pulmonare este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si declara, prin intermediul recenziilor, ca au accesat aici servicii de calitate si au primit solutii eficiente pentru problemele de sanatate cu care s-au confruntat. Este apreciat indeosebi medicul Mihai Iacob Sorin, pentru profesionalismul si grija manifestate fata de pacientii de toate varstele. Sunt si pacienti care spun ca personalul de la receptie nu are solicitudinea cuvenita unui post de relatii cu publicul.

3. Neuromed

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii de ecografie in Timisoara – ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie abdominala generala, ecografie pulmonara, ecografie parti moi, ecografie Doppler. Ecografia se efectueaza aici cu dispozitivul de ultima generatie Siemens Accuson S2000,  care ofera o noua dimensiune a investigatiilor cu ultrasunete. Clinica Neuromed a fost infiintata in Timisoara, in anul 1999, de catre doi neurochirurgi, oferind initial numai RMN si CT. In prezent, centrul si-a diversificat activitatea la o gama larga de specializari, investigatii si servicii de ambulanta.

La aceasta clinica, poti beneficia de ecografie pulmonara la pretul de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite referitor la centrul Neuromed. Sunt recenzii din care reiese ca serviciile sunt de calitate si se poate conta pe medici profesionisti si solutii eficiente de tratament pentru afectiunile pacientilor. Intre aspectele care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii, se numara faptul ca receptia nu raspunde la telefon, este slab organizata in gestionarea programarilor si a documentelor aduse de pacienti, nu are un comportament amabil. De asemenea, pentru multe persoane, timpul petrecut in sala de asteptare a generat nemultumiri.

Concluzii

Indiferent de motivul de sanatate pentru care vrei sa faci ecografie pulmonara in Timisoara, la clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai sus poti beneficia de servicii de calitate, aparatura moderna pentru efectuarea investigatiei, medici profesionisti si rezultate ale examinarii pe care medicul care va stabili diagnosticul poate conta. 

Nu iti va fi greu sa te hotarasti catre care dintre clinicile din top din Timisoara sa te indrepti dupa lectura acestui articol, in care s-a realizat selectia centrelor medicale atat dupa criterii obiective legate de competentele medicilor si aparatura de care dispun, cat si dupa parerile pacientilor care au accesat consultatii si investigatii in cadrul acestora.