Meniu

Ecografie rinichi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea de spate din zona lombara poate indica existenta unei afectiuni renale, iar pentru a stabili cu precizie cauza durerii si diagnosticul, medicii pot recomanda pacientilor sa faca o ecografie la rinichi. In Cluj, aceasta investigatie se poate efectua la mai multe clinici si centre medicale.

Ecografia renala nu doare si nu este invaziva, fiind necesara pentru a diagnostica afectiuni renale si pentru a le monitoriza. Daca simti o durere puternica in zona rinichilor, este necesar sa te adresezi medicului in timp util, tocmai pentru a depista patologia in stadiu incipient si pentru a primi tratamentul potrivit.

Topul clinicilor unde poti face ecografie la rinichi in Cluj

Daca te numeri printre persoanele carora medicul le-a recomandat sa faca ecografie la rinichi si locuiesti in Cluj sau ai ales acest judet pentru a beneficia de investigatii de imagistica, urmatorul pas este sa optezi pentru servicii de calitate. Astfel, urmatorul tabel te poate ajuta sa iti faci o idee cu privire la cele mai bune clinici si centre medicale in cadrul carora este disponibil serviciul care te intereseaza, anume ecografia renala sau ecografia abdominala, care permite examinarea rinichilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie rinichi
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 200 Ron
 • Cadre medicale cu experienta
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii si implicare
Clinica Pro Vita
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 190 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Echipamente moderne
 • Preturi accesibile
Garibaldi
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Buna comunicare si sfaturi utile
Medimages
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si atenti la nevoile pacientului
 • Conditii excelente si aparatura moderna
 • Multi pacienti spun ca ora programarii nu se respecta
Promedis
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 200 Ron
 • Asistenta medicala de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Locatie frumoasa
 • Timpul de asteptare este uneori prea mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru ecografie la rinichi in Cluj?

In Romania, exista numeroase unitati medicale ce ofera servicii calitative de imagistica, iar Cluj este unul dintre judetele in care sunt localizate o multime dintre acestea, astfel ca locuitorii sai pot face ecografie la rinichi si alte investigatii imagistice la clinici aflate in apropierea lor, cu garantia preciziei si a calitatii.

In cazul in care locuiesti in acest judet si urmeaza sa faci ecografie renala, clasamentul prezentat in continuare iti va fi de folos in alegerea unei clinici compatibile cu bugetul si exigentele tale:

1. Cuore Medical

O clinica foarte apreciata din judetul Cluj, pe care multi pacienti au ales-o pentru efectuarea ecografiei la rinichi, este Cuore Medical. Aceasta acopera mai multe specialitati medicale si se concentreaza pe preventia si tratarea unui spectru larg de patologii. In cadrul sau activeaza o echipa de medici cu experienta, preocupati de diagnosticul si tratamentul corect al afectiunilor pacientilor.

Tariful unei ecografii de abdomen si pelvis, care permite vizualizarea rinichilor, este de 200 lei la aceasta clinica. Se poate face si ecografie doppler artere renale, al carei tarif este de 250 lei.

Pacientii care au scris pe internet despre serviciile clinicii spun ca acestea sunt de calitate si se declara multumiti de experienta avuta. Cadrele medicale sunt caracterizate ca fiind profesioniste, rabdatoare si implicate. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta atentia la detalii a personalului din clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Pro Vita

In Cluj, o clinica foarte renumita unde poti solicita efectuarea ecografiei la rinichi este Pro Vita. Lista de servicii asigurate in acest centru medical este foarte complexa, iar personalul cu experienta este preocupat constant de noutatile stiintifice si dotarea cu aparatura moderna. Unul dintre obiectivele sale este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde.

La aceasta clinica, pretul unei ecografii abdominale cu ajutorul careia se investigheaza rinichii este de 190 lei.

Multe persoane care au trecut pragul clinicii si-au relatat ulterior experienta pe internet, oferind recenzii si calificative. Cei mai multi dintre ei recomanda serviciile si spun ca sunt foarte multumiti. Clinica este moderna, primitoare si curata. Cadrele medicale explica in detaliu procedurile si sunt profesioniste, amabile, empatice si rabdatoare. Un alt avantaj il reprezinta preturile, despre care multi pacienti au spus ca sunt accesibile.

3. Garibaldi

Garibaldi este un centru medical din Cluj care se inscrie cu succes pe lista celor mai bune optiuni pentru efectuarea ecografiei la rinichi. Pacientii beneficiaza de ingrijiri si asistenta medicala la cel mai inalt nivel, oferite de un colectiv medical cu experienta, care foloseste cele mai moderne tehnologii. Diagnosticul precis si tratamentul corect sunt doua obiective ale personalului, care este specializat pe diferite ramuri medicale.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 lei. Este disponibila si ecografia doppler artere renale, care costa 350 lei.  

In mediul online, cativa pacienti si-au relatat experienta pe care au avut-o la acest centru medical. Cei mai multi dintre ei au notat pozitiv serviciile, despre care spun ca sunt de inalta calitate si pe care le recomanda. Este apreciata atitudinea cadrelor medicale, caracterizate de profesionalism si disponibilitatea de a oferi pacientilor sfaturi utile.

4. Medimages

Una dintre cele mai bune optiuni pentru a face in Cluj ecografia la rinichi este Medimages, centru a carui specializare principala este diagnosticul si tratarea patologiei sanului. Cu peste 10 ani de activitate, acest centru prioritizeaza tehnologizarea si performanta. In cadrul sau activeaza personal cu experienta, care asigura calitatea serviciilor.  

Ecografia abdominala costa 350 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de servicii si de pregatirea medicilor, asa cum reiese din numeroasele recenzii pozitive impartasite pe internet. Profesionist, empatic si comunicativ, personalul este foarte atent la nevoile pacientului. Conditiile sunt excelente si aparatura folosita este de ultima generatie. Cu toate acestea, multe persoane au relatat ca timpul de asteptare este foarte lung si ca programarile lor au fost decalate chiar si zeci de minute.

5. Promedis

Centrul Medical Promedis completeaza lista celor mai bune variante pe care le au pacientii din Cluj in vederea efectuarii unei ecografii la rinichi. Cu peste 10 ani de experienta si o echipa formata din 30 de cadre medicale, acest centru ofera asistenta medicala de cea mai inalta calitate, atat in tratarea problemelor de sanatate, cat si in prevenirea lor. Sunt reunite mai multe specialitati medicale, printre care si ecografia.

Ecografia abdominala care ajuta la examinarea rinichilor are pretul de 200 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile centrului, prin intermediul recenziilor in spatiul virtual. Profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea si pasiunea cadrelor medicale contribuie la experienta placuta a pacientilor, carora li se explica pas cu pas orice procedura. Cativa pacienti spun ca locatia este frumoasa si curata, dar ca timpul de asteptare este prea mare.

Concluzii

Afectiunile renale pot fi depistate rapid cu ajutorul unei ecografii la rinichi, pe care o poti efectua la preturi accesibile in cadrul mai multor clinici sau centre medicale din Cluj. Pretul este un criteriu esential, dar inainte de acesta trebuie sa iei in calcul experienta medicilor si reputatia unitatii medicale, pentru a te asigura ca faci o alegere buna.

Rapida si neinvaziva, ecografia renala este necesara pentru a determina in timp util daca durerea lombara este cauzata de o afectiune a rinichilor, iar in clinicile din judetul Cluj se folosesc echipamente performante pentru o precizie inalta a rezultatelor.