Meniu

Ecografie sold bebelusi Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o ecografie de sold la bebelusi in Alba Iulia, clinicile si cabinetele din oras iti stau la dispozitie cu investigatii de calitate, efectuate de echipe medicale bine pregatite. O astfel de examinare ecografica iti poate oferi informatii utile despre sanatatea micutului tau, asa ca nu trebuie niciodata trecuta cu vederea.  

Inainte de a alege o clinica din Alba Iulia exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti, legate de momentul in care trebuie facuta investigatia. In general, parintilor le este recomandat sa o efectueze din primele zile de viata ale nou-nascutului. Realizarea ecografiei este posibila si mai tarziu, pana in momentul in care copilul implineste sase luni. 

Cat costa efectuarea unei ecografii de sold la bebelusi in Alba Iulia? 

Intrucat exista mai multe clinici la care se efectueaza ecografia de sold la bebelusi in Alba Iulia, sansele sunt ca tarifele practicate sa difere. Unele clinici exceleaza la capitolul aparatura performanta, in timp ce altele au acumulat o ampla experienta in domeniu. Tabelul urmator iti sta la dispozitie cu informatii legate de servicii si preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Pediatric Center  
Clinica-Verificata
160-180 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 160-180 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de specializari
 • Atmosfera placuta
Romger Diagnostica
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 130 Ron
 • Echipamente moderne
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Colaborari cu diversi medici
Clinimed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi porneste de la 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Diverse ecografii
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti beneficia de o ecografie de sold la bebelusi in Alba Iulia 

Pretul ecografiei de sold la bebelusi din Alba Iulia nu este singurul aspect legat de activitatea clinicilor care te intereseaza? In acest caz, prezentarile de mai jos iti stau la dispozitie cu informatii relevante cu privire la clinicile din oras, de la aparatura, la pregatirea personalului medical: 

1. Pediatric Center  

De efectuarea ecografiei de sold la bebelusi in Alba Iulia, la Pediatric Center, se ocupa Dr. Vasilescu Dan, medic specialist in imagistica si doctor in medicina. Alte specializari de care pot beneficia persoanele care aleg serviciile centrului sunt cele de ortopedie pediatrica, dermatologie, chirurgie pediatrica, psihologie etc. Astfel, pe baza informatiilor obtinute in urma ecografiei, se elaboreaza un plan de tratament pentru cel mic, acolo unde este cazul. Echipa centrului este formata din medici profesionisti, care le ofera copiilor toata atentia de care este nevoie. Pentru ecografia de sold, ideal este ca micutii sa aiba varsta cuprinsa intre 4-6 saptamani. 

Pretul ecografiei de sold variaza intre 160 si 180 de lei. 

Majoritatea recenziilor postate pe pagina Pediatric Center si pe diverse retele de socializare sunt pozitive, iar aspectele pe care le scot in evidenta utilizatorii sunt profesionalismul si siguranta. In plus, personalul medical este bine pregatit si amabil. Fiind foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat copiii, parintii lor recomanda clinica si altor persoane intr-o situatie similara. 

Vezi parerile pacientilor despre Pediatric Center  
Vezi Pareri

2. Romger Diagnostica 

Cu o experienta de mai bine de doua decenii in domeniul serviciilor medicale, Romger Diagnostica continua sa ofere investigatii de calitate, inclusiv ecografii de sold la bebelusi in Alba Iulia. Efectuarea lor este posibila datorita echipamentelor moderne de tip Siemens, Samsung, Philips si echipei formate din medici experimentati. Aparatura de inalta rezolutie sprijina procesul de diagnosticare prin intermediu imaginilor de inalta rezolutie. De asemenea, clinica are colaborari cu specialisti in diverse domenii, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai eficiente solutii. Pe langa ecografia de sold, se mai realizeaza si ecografia abdominala, de parti moi, carotidiana, transfontanelara, Doppler venos etc. 

Ecografia de sold la sugari costa 130 de lei.

Ratingul obtinut de Romger Diagnostica in urma recenziilor primite de la utilizatori este unul pozitiv, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor si experienta personalului medical. Amabilitatea medicilor este unul din cele mai apreciate aspecte legate de activitatea clinicii. 

3. Clinimed

O alta clinica la care se realizeaza ecografia de sold la bebelusi in orasul Alba Iulia, cu o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale, este Clinimed. Infiintata in 1994, clinica a continuat sa imbunatateasca relatia cu pacientii, oferindu-le o atentie deosebita. Calitatea serviciilor este asigurata de echipa formata din medici specialisti si de colaboratori. De ecografia de sold se ocupa Dr. Negrutiu Maria Manuela, medic specialist in neonatologie, care are certificare in ultrasonografie cerebrala, atestat de studii complementare in ultrasonografie generala si in ecografia aparatului locomotor. Alte investigatii efectuate aici sunt ecografia ginecologica transvaginala si consultul de sarcina cu ecografie.

Pretul investigatiei incepe de la 150 de lei. 

Conform recenziilor primite de Clinimed, personalul medical este unul profesionist, iar serviciile prestate in cadrul clinicii sunt de calitate. In schimb, un aspect negativ pe care l-au sesizat mai multi pacienti este organizarea slaba: au existat situatii in care oamenii n-au reusit sa se programeze la consult prin intermediul apelului telefonic, intrucat linia era ocupata. 

Concluzii

Prin urmare, clinicile de mai sus iti pun la dispozitie ecografia de sold la bebelusi in Alba Iulia, datorita, pe de-o parte, echipamentului pe care il au in dotare si pe de alta parte, echipei formate din medici profesionisti, cu experienta in domeniul pediatric. Tot ce ramane de facut este sa o alegi pe cea care se potriveste nevoilor tale!