Meniu

Ecografie sold bebelusi Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre investigatiile recomandate inca din primele zile de nastere ale unui copil este o ecografie de sold bebelusi, in Baia Mare fiind o locatie privata la care te poti prezenta cu cel mic pentru a te asigura ca este bine sau ca este depistata din timp o eventuala problema medicala.

Aceasta examinare imagistica poate detecta displazia de sold, care este o afectiune in care capul femural nu este pozitionat normal in cavitatea acetabulara, precum si luxatia congenitala de sold sau subluxatia de sold. Depistate din timp, adica pana la 6 saptamani, acestea pot fi tratate mai usor, fara a necesita, de cele mai multe ori, o interventie chirurgicala. Asadar, poti descoperi in continuare la ce unitate medicala din Baia Mare sa mergi cu bebelusul pentru aceasta investigatie.

Cat costa o ecografie de sold pentru bebelusi in Baia Mare?

Pretul pentru o ecografie de sold pentru bebelusi in Baia Mare este prezentat in cele ce urmeaza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Euromedica
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 250 Ron
  • Servicii pentru copii si adulti
  • Conditii moderne
  • Echipamente performante si actuale
  • Contract cu CAS Maramures si cu asiguratori privati
  • Numeroase tipuri de ecografii
  • Ecografii pentru bebelusi
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ecografie de sold bebelusi in Baia Mare?

Afla mai multe informatii despre unitatea medicala in care se poate efectua o ecografie sold pentru bebelusi in municipiul Baia Mare si care sunt parerile pacientilor despre calitatea serviciilor de care au beneficiat.

Euromedica

Euromedica este un spital privat din Baia Mare, unde se efectueaza ecografie de sold pentru bebelusi, dar si alte tipuri de ecografii si servicii pentru copii si adulti. Activitatea acestui spital a demarat in 2006, ca o alternativa de top la sistemul public de servicii medicale. Astfel a luat nastere primul furnizor privat de servicii spitalicesti din judetul Maramures. Unitatea are contract cu CAS, dar si cu asiguratorii privati. La departamentul de Radiologie si Imagistica medicala este o echipa numeroasa de specialisti bine pregatiti, care efectueaza numeroase tipuri de ecografii (de parti moi, abdominala, carotidiana si vertebrala, de artere renale si iliace, Doppler vene si artere, ecografie mamara, musculoscheletala, de tiroida si testiculara). La specialitatea Pediatrie, se realizeaza ecografii de sold pentru nou-nascuti, dar si alte investigatii imagistice pentru evaluarea starii de sanatate a bebelusilor.

Pretul unei ecografii de sold pentru bebelusi, alaturi de o consultatie la dr. Margareta Pirvanoiu, medic primar pediatrie si neonatologie, este de 250 de lei. La acelasi medic, un pachet de evaluare a nou-nascutului, care include ecografie transfontanelara, ecografie de sold, de cord si de abdomen este de 350 de lei.

Multi dintre pacientii acestui spital privat spun ca au ramas impresionati de atentia care li s-a acordat si ca incepand de la receptie si pana in cabinete totul este bine pus la punct, remarcandu-se profesionalismul personalului. Oamenii mai spun ca se respecta orele de programare, ca examinarile  se fac cu atentie, ca aparatura este de ultima ora si ca au gasit conditii foarte bune. In privinta aspectelor negative, au fost semnalate in special: ineficienta programarilor online, programari anulate sau faptul ca nu se raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Euromedica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Una dintre primele sarcini de indeplinit din proaspata viata de parinte este aceea a unei ecografii de sold pentru bebelusi, iar in Baia Mare exista o locatie bine cotata care ofera si acest serviciu. 

Este foarte important sa tii cont de recomandarea pediatrilor si sa programezi micutul la o astfel de investigatie, ce poate detecta luxatia congenitala de sold sau displazia de sold, probleme care, netratate la timp, se pot transforma intr-o dizabilitate pe viata.