Meniu

Ecografie sold bebelusi Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a verifica daca nou-nascutul are articulatia soldului normal dezvoltata si este in afara oricarui pericol in ceea ce priveste displazia de sold si posibilitatea dizlocarii capului femural, trebuie sa mergi la ecografie sold bebelusi, in Brasov aceasta efectuandu-se intr-un centru de imagistica la standarde inalte, cu personal competent si aparatura moderna. Cu cat este diagnosticata mai devreme, cu atat mai usor este tratamentul si recuperarea pentru copil, cu ajutorul purtarii unui ham special, de aceea este bine sa te adresezi unei clinici cu servicii de ecografie pentru efectuarea investigatiei, cat mai curand posibil.

Daca nu stii incotro sa te indrepti si la ce ar trebui sa te astepti de la o ecografie pediatrica in Brasov, articolul de fata iti va oferi raspunsul la multe dintre intrebarile tale, ajutandu-te sa scutesti timp si energie, de care si asa nu dispui, avand in vedere provocarile vietii de proaspat parinte.

Cat costa ecografia sold bebelusi in Brasov?  

Atunci cand ai un copil mic, iti doresti sa poti planifica in amanunt orice activitate si orice vizita la medic si nu vrei sa te surprinda niciun aspect atunci cand mergi la ecografie sold bebelusi in Brasov. In tabelul de mai jos vei gasi pretul aferent investigatiei si numele clinicii in care o poti accesa.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Rmn Diagnostica
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 170 Ron
  • Calitatea serviciilor
  • Profesionalismul medicilor
  • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
  • Medicul de la ecograf este competent si experimentat
  • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
  • Timp mare de asteptare
  • Rezultate ale investigatiilor comunicate tarziu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru ecografie sold bebelusi in Brasov?

Desi statisticile spun ca numai 2 nou-nascuti din 1000 vin pe lume cu aceasta problema, primii nascuti si fetele fiind mai predispuse, este bine sa poti verifica printr-o ecografie sold bebelusi in Brasov, pentru a nu regreta mai tarziu ca nu ai luat toate masurile de precautie pentru binele celui mic. 

Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre clinica in care se realizeaza investigatia, iti vor fi de ajutor pentru a afla detalii despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, aparatura de care dispun, daca poti accesa la nevoie si ecografie abdominala copii in Brasov si parerile pacientilor care au trecut pragul centrului de imagistica prezentat.

Rmn Diagnostica

La Rmn Diagnostica, clinica specializata in imagistica medicala, se pot efectua o serie de investigatii imagistice, CT, RMN, osteodensitometrie, ecografie atat pentru adulti, cat si pentru copii – ecografie de sold bebelusi, ecografie transfontanelara. Clinica din Brasov face parte dintr-o retea medicale cu centre si in Sibiu, si in trei localitati din judetul Brasov, Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea. Rmn Diagnostica dispune de 22 de medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala. Consultatiile si investigatiile centrelor pot fi accesate atat contra cost, cat si cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin Casa de Asigurari de Sanatate Brasov.

Tarifele percepute de clinici sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie de sold bebelusi in Brasov vei plati 170 de lei.

In functie de serviciul solicitat, la Rmn Diagnostica existand o gama larga de specialitati medicale, pacientii clinicii din Brasov au avut experiente diferite la consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au efectuat in cadrul clinicii. Aspectele pozitive amintite se refera la calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. Unele persoane mentioneaza in mod special ca medicul de la ecograf este deosebit de competent si experimentat. Printre aspectele care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii sunt incluse comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzierile la comunicarea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre Rmn Diagnostica
Vezi Pareri

Concluzii 

Dupa lectura articolului de mai sus, urmatorul pas va fi, desigur, efectuarea unei programari la centrul de imagistica prezentat, pentru realizarea investigatiei de ecografie sold bebelusi in Brasov. Pentru a evita o posibila dizlocare a capatului femurului din articulatie, trebuie sa te asiguri ca bebelusul nu sufera de displazie de sold si sa mergi cat mai curand posibil pentru aceasta examinare nedureroasa, neinvaziva si neiradianta, recomandata de tot mai multi pediatri pentru primele luni de viata ale copilului.