Meniu

Ecografie sold bebelusi Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Displazia de sold este o afectiune pe care un nou-nascut risca sa o experimenteze, motiv pentru care parintii trebuie sa se asigure ca cel mic beneficiaza de o ecografie la sold de bebelusi in Constanta, pentru a afla in timp util daca sufera de aceasta problema sau nu. Orice medic pediatru recomanda efectuarea unei astfel de investigatii din cauza faptului ca 5% dintre copilasi se nasc cu o malformatie la nivelul soldului, iar procentul este in crestere. Riscul acestei afectiuni este intalnit mult mai des in cazul fetitelor.

Cu toate ca nu exista multe variante de clinici specializate in acest tip de ecografie in Constanta, tot ai la dispozitie un cabinet medical pe care il poti lua in considerare pentru a elimina cu succes un astfel de dubiu. Ecografia la sold pentru bebelusi este o interventie care se realizeaza pana cand cel mici implineste varsta de 3-4 luni. Alaturi de aceasta, se mai recomanda si ecografia abdominala pentru copii in Constanta.

Cat costa o ecografie la sold pentru bebelusi in Constanta?

Din fericire, pretul pentru o ecografie la sold pentru bebelusi in Constanta este, de cele mai multe ori, redus, astfel incat parintii, indiferent de statutul financiar, sa aiba posibilitatea de a afla daca fiul sau fiica lor sufera de vreo problema de sanatate sau nu. Pentru a afla concret care este tariful practicul la cea mai frecventata clinica din orasul tau, ti-am pregatit mai jos un tabel cu pretul actualizat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Euromaterna
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este de 250 Ron
  • Act medical exemplarAct medical exemplar
  • Echipa medicala cu experienta
  • Diagnostic rapid si corect
  • Profesionalism, eficienta, atentie la detalii
  • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia la sold pentru bebelusi in Constanta

Pentru ca stim ca documentarea este dificila cand vine vorba de clinica specializata in ecografii la sold pentru bebelusi in Constanta, ne-am hotarat sa iti pregatim mai jos una dintre cele mai apreciate si frecventate clinici pentru serviciile pe care le ofera. Citeste in continuare si afla care este si parerea celorlalti pacienti in legatura cu serviciile sale:

Euromaterna

Euromaterma este o clinica specializata in obstetrica-ginecologie, in cadrul careia parintii proaspatului copilas pot opta pentru ecografia la sold pentru bebelusi in Constanta. Toti pacientii au parte de un act medical ireprosabil, datorita tehnologiei avansate, dar si datorita performantei ridicate a aparaturii folosite. Echipa medicala este experimentata, dand dovada de profesionalism, eficienta, atentie la detalii si grija fata de pacient. De asemenea, pot oferi un diagnostic corect si precis, urmat de un tratament eficient si personalizat pentru problema fiecarei persoane in parte. Centrul medical exceleaza la serviciile imagistice, dar si la cele pediatrice.

Pretul pentru ecografie la sold pentru bebelusi este de 250 lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile clinicii Euromaterna au parerile impartite. Unii dintre acestia mentioneaza ca au avut parte de un act medical ireprosabil si ca personalul medical si-a dat interesul pentru ca totul sa decurga in regula. In plus, multi au laudat aparatura performanta din cadrul clinicii, cu ajutorul careia pacientul a putut primi un diagnostic rapid si corect. Din pacate, exista si pacienti care nu sunt incantati de serviciile medicale, amintind de comunicarea deficitara cu personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Euromaterna
Vezi Pareri

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici serioase care sa efectueze ecografia la sold pentru bebelusi in Constanta? Atunci iti poti indrepta atentia catre clinica amintita anterior in articol, care cuprinde mai multe specialitati medicale. Ai grija de copilul tau prin efectuarea constanta a tuturor investigatiilor necesare, astfel incat cel mic sa fie sanatos si vioi.