Meniu

Ecografie sold bebelusi Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza pretul pentru o ecografie de sold la bebelusi in Craiova? Din acest articol poti afla care este unitatea medicala unde se efectueaza investigatia si care sunt costurile implicate.

Ecografia soldului la bebelusi are rolul de a depista displazia de dezvoltare a soldului, care poate aparea din motive precum: factori genetici, greutate mare la nastere, pozitia incorecta in burta etc. Investigatia nu doare si este recomandat sa se efectueze in primele zile sau saptamani de viata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Centru Speranta
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi este 200 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Medici profesionisti, atenti si empatici
  • Locatie accesibila
  • Curatenie
  • Preturi bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica se face ecografie de sold la bebelusi in Craiova?

Daca locuiesti in Craiova si te afli in cautarea unei clinici medicale unde se fac ecografii de sold la bebelusi, vei observa ca optiunile sunt destul de limitate. Totusi, exista un centru medical pe care il poti alege pentru o investigate de calitate, fara a mai fi nevoie sa va deplasati in afara orasului. Iata mai multe detalii despre acesta:

Centru Medical Speranta

Pacientii de toate varstele pot beneficia de servicii medicale de specialitate la Centrul Medical Speranta din Craiova, unde se fac inclusiv ecografii de sold la bebelusi. Se foloseste aparatura medicala performanta, iar colectivul este format din medici cu experienta vasta in domeniile in care sunt specializati. Aici isi desfasoara activitatea dr. Diana Belu, medic pediatru care se ocupa de investigatiile imagistice la copii, printre care si ecografia de sold.

In ceea ce priveste tariful, o ecografie de sold costa 200 lei.

Zeci de persoane au notat pozitiv serviciile acestui centru medical, oferind calificative maxime in mediul online. Cativa dintre cei care au trecut pragul unitatii medicale spun ca vin din afara orasului, deoarece sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor si ingrijirilor acordate copiilor. Locatia este accesibila, clinica este curata si preturile sunt bune. La capitolul personal, medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti, minutiosi, dedicati pacientului, empatici si rabdatori. Inclusiv personalul de la receptie este laudat, despre acesta spunandu-se ca e amabil si respectuos.

Vezi parerile pacientilor despre Centru Medical Speranta
Vezi Pareri

Concluzii

Acest centru medical reprezinta cea mai buna optiune pentru parintii din Craiova care vor sa faca o programare la ecografie de sold la bebelusi. Investigatia nu dureaza mai mult de jumatate de ora si nu sunt necesare pregatiri speciale. Cu ajutorul rezultatelor obtinute, medicul poate depista rapid daca este vorba sau nu despre o luxatie de sold.