Meniu

Ecografie sold bebelusi Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai ales sa iti programezi copilul la o ecografie de sol pentru bebelusi in Ploiesti, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici. Aceasta investigatie, care nu este dureroasa si care nu iradiaza, este utila in depistarea precoce a unor probleme de dezvoltare a soldului, cum ar fi displazia de sold.

Pentru ca nu este iradianta, ecografia de sold nu reprezinta un risc pentru sanatatea bebelusului. Prin aceasta investigatie, medicul verifica daca procesul de dezvoltare a soldurilor decurge normal. Citeste pana la final pentru a afla mai multe despre unitatile medicale unde se face ecografie de sold la bebelusi in Ploiesti. 

Unde se face ecografie de sold la bebelusi in Ploiesti?

Se recomanda ca ecografia de sold la bebelusi sa fie efectuata in primele zile de la nastere, iar in Ploiesti se poate face la urmatoarele centre medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Ana Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie, amablitate si atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Tehnologie moderna
As Medical
290 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 290 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism, rabdare si atentie
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Informatii utile despre clinicile care fac ecografie de sold la bebelusi in Ploiesti

Ecografia de sold la bebelusi are rolul de a depista displazia de sold si nu necesita pregatire speciala, medicii din Ploiesti oferind parintilor toate indicatiile de care au nevoie. Examinarea nu implica radiatii si este rapida.

Iata care sunt unitatile medicale din Ploiesti unde se fac ecografii de sold la nou-nascuti:

1. Ana Medical Center

O optiune foarte buna pentru persoanele din Ploiesti care vor sa faca o programare la ecogafie de sold pentru bebelusi este Ana Medical Center. Aceasta clinica medicala se adreseaza femeilor, punand la dispozitia acestora o gama complexa de servicii, din mai multe specializari, inclusiv pentru copii. Din echipa centrului fac parte medici cu experienta vasta, care au un parcurs profesional remarcabil si care au inregistrat numeroase reusite pe parcursul carierei medicale. Specialistii de renume de la Ana Medical Center, care este un centru de excelenta in obstetrica-ginecologie, pun pe primul loc siguranta in timpul procedurilor. 

Ecografia de sold pentru bebelusi costa 200 lei.

Serviciile sunt de inalta calitate, potrivit pacientelor care au scris recenzii in mediul online dupa ce au trecut pragul acestei clinici. Acestea se declara multumite de felul in care decurg consultatiile, de faptul ca se ofera toate informatiile necesare si de tehnologia moderna folosita in clinica. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, empatici si discreti. De asemenea, personalul este atent la detalii si se asigura ca pacientii se simt in siguranta. 

Vezi parerile pacientilor despre Ana Medical Center
Vezi Pareri

3. AS Medical

In Ploiesti, poti merge si la clinica AS Medical pentru ecografii de sold la bebelusi. Ansamblul de servicii medicale si tratamentele personalizate sunt puse la dispozitie de o echipa multidisciplinara. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, iar misiunea clinicii este de a asigura o calitate superioara a serviciilor. Din acest motiv, se utilizeaza tehnologie de ultima generatie, care sa sustina performanta, iar echipa de medici se afla intr-o continua dezvoltare. De asemenea, schemele terapeutice sunt personalizate.

La aceasta clinica, ecografia de sold are tariful de 290 lei pentru copiii de peste 1 an. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre acestia spun ca au avut o experienta pozitiva si ca au beneficiat de servicii de calitate superioara. Se foloseste aparatura performanta si tehnica avansata, iar clinica este curata. Apelurile sunt preluate prompt si personalul de la receptie este amabil, avand un comportament exemplar. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, rabdare, pregatire, responsabilitate si atentia pe care o ofera pacientior. 

Concluzii

Ecografia de sold la bebelusi este una dintre investigatiile imagistice pe care le poti efectua in Ploiesti la pret accesibil, medicii punand pe primul loc siguranta copilului si fiind atenti la confortul acestuia.