Meniu

Ecografie sold bebelusi Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o ecografie de sold la bebelusi, in Timisoara exista mai multe clinici al caror scop este de a asigura sanatatea copilului tau. Ea reprezinta o prioritate pentru orice parinte, motiv pentru care analizele in primele luni de viata sunt esentiale, in scopul de a-i asigura celui mic dezvoltarea corecta. Multe probleme pot fi astfel evitate.

La clinicile din Timisoara isi desfasoara activitatea medici specialisti in pediatrie, care stiu ce trebuie sa faca pentru a crea conditii optime de confort. Mai mult decat atat, experienta pe care au capatat-o pe parcursul carierei ii ajuta sa ofere un diagnostic corect si solutii eficiente.

Cat costa o ecografie de sold la bebelusi in Timisoara?

Pretul ecografiei de sold la bebelusi in Timisoara variaza, ceea ce inseamna ca este posibil sa platesti mai mult sau mai putin pentru acelasi serviciu, in functie de clinica pe care o vizitezi. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt prezentate tarifele orientative de la mai multe clinici din oras in cadrul carora se presteaza acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Tiamed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi porneste de la 150 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
MedLife Medici’s
150 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi porneste de la 150 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract CNAS
 • Abonamente de sanatate
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Medical Klass
150 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Suport tehnic de generatie noua
 • Echipa medicala specializata
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS si alte parteneriate
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecografie de sold la bebelusi in Timisoara

La clinicile de mai jos vei gasi o gama variata de investigatii, de la ecografii de sold la bebelusi in Timisoara, la ecografii abdominale si alte servicii similare. Aspecte precum pregatirea medicilor care isi practica meseria aici, tarifele si reputatia generala a clinicii te pot ajuta sa o alegi pe cea mai buna pentru copilul tau:

1. Tiamed

O prima clinica pe care parintii o pot vizita in vederea obtinerii ecografiei de sold la bebelusi in Timisoara este Tiamed. Investigatia poate fi efectuata la copii inca din primele zile de nastere si pana la 6-8 luni. Dr. Tent Andra Romana este medic primar in pediatrie si are competenta in ecografie, ceea ce inseamna ca pacientii se afla pe maini bune. Alti specialisti in pediatrie care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Alexandra Bour si Dr. Gligor Mihaela. Echipa este una numeroasa, iar clinica pune accent pe colaborare, tocmai pentru ca micii pacienti sa aiba parte toate serviciile de care au nevoie. Alte investigatii efectuate la aceasta clinica sunt ecografia abdominala, ecografia pelviana, renala si cea transfontanelara. Pentru cele mai multe tipuri de ecografii, nu este nevoie de o pregatire speciala inainte.

Pentru o ecografie de sold la bebelusi, pretul incepe de la 150 de lei.  

Recenziile acordate clinicii Tiamed sunt unanim pozitive, ceea ce arata ca pacientii care aleg aceasta clinica au parte de o experienta pozitiva, iar munca medicilor se caracterizeaza prin profesionalism si rabdare. Tratamentele pe care pacientii le-au obtinut in urma investigatiei au avut rezultate, iar acest lucru i-a determinat sa se intoarca la clinica de fiecare data cand a fost nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Tiamed
Vezi Pareri

2. MedLife Medici’s Clinics

La clinica MedLife Medici’s, de partea de pediatrie se ocupa Dr. Cristina Damacus, iar pe langa serviciul de ecografie de sold pentru bebelusi, se mai efectueaza si ecografia de parti moi sau ecografia abdominala pentru copii in Timisoara. Alte servicii care apartin specializarii de pediatrie sunt injectiile, monitorizarea perioadica a dezvoltarii sugarului, spirometria standard si vaccinarea, care se poate realiza si la domiciliu, daca este nevoie. Persoanele care aleg serviciile acestei clinici pot beneficia si de diverse abonamente de sanatate si pachete optionale.

Pretul ecografiei de sold variaza intre 150 si 175 de lei si se efectueaza pana in 6 luni.

Majoritatea recenziilor acordare clinicii MedLife Medici’s sunt pozitive si aduc in discutie profesionalismul si modul in care personalul medical abordeaza problemele pacientului. Din pacate, au existat mai multe situatii in care programarile nu s-au respectat, ceea ce i-a determinat pe utilizatori sa lase un rating mai mic clinicii.

3. Centrul Medical Klass

Cu o ampla experienta in domeniu, din 2003 si pana in prezent, Centrul Medical Klass din Timisoara se remarca printr-o gama variata de servicii, de la ecografia de sold pentru bebelusi, pana la cea abdominala la adulti si nu numai. De investigatie se ocupa Dr. Stroescu Ramona, care este medic primar pediatru si are competenta in ecografie generala. In urma ecografiei, parintii vor putea obtine un diagnostic corect si un plan de tratament, acolo unde este cazul. Fiind o investigatie non-invaziva, nu se pune problema unor efecte adverse asupra organismului. Centrul are parteneriate cu llianz Tiriac, Signal Iduna, Euroins, Omniasig si Me Doc, dar si contract cu Casa Asigurarilor de Sanatate, asa ca exista posibilitatea ca oamenii sa beneficieze de servicii in mod gratuit.

Costul ecografiei de sold este de 150 de lei.

Experientele prin care au trecut pacientii la Centrul Medical Klass difera, in sensul ca unele persoane au avut parte de profesionalism, dedicare si empatie din partea medicilor, in timp ce altele au observat o lipsa de respect din partea personalului. Programarile nu respecta mereu, iar comportamentul asistentelor de la receptie nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In final, daca intentionezi sa-l duci pe cel mic la o investigatie de tip ecografie de sold pentru bebelusi in orasul Timisoara, variantele prezentate mai sus iti stau la dispozitie. Dupa ce ai ales o clinica, te poti folosi de un numar de telefon sau de o adresa de E-mail pentru a intra in contact cu un reprezentant din partea ei si bineinteles, pentru a te programa.