Meniu

Ecografie sold bebelusi Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Chiar daca optiunile pe care le ai in vederea unei ecografii de sold la bebelusi in Valcea sunt limitate, nu inseamna ca ar trebui sa renunti la ea. Investigatia iti ofera informatii utile despre starea de sanatate a micutului tau si poate fi repetata de cate ori este necesar. Ideal este ca ecografia sa fie efectuata chiar din primele zile de la nastere.

In cazul in care copilul tau a implinit deja cateva luni, tot poti beneficia de investigatie in Valcea, intrucat se realizeaza pana la varsta de 6 luni. Tot ce trebuie sa faci este sa te informezi cu privire la activitatea clinicii la care urmeaza sa te duci, iar apoi sa te programezi. 

Cat costa o ecografie de sold la bebelusi in Valcea? 

Ideal este sa-ti faci o idee despre pretul ecografiei de sold la bebelusi in Valcea inainte de a vizita clinica, pentru a sti daca se incadreaza sau nu in bugetul tau. Pentru a-ti face treaba mai usoara, in tabelul de mai jos au fost incluse informatii precum numele serviciului, locul in care se efectueaza si tariful practicat la clinica respectiva: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 200 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Gama variata de ecografii
  • Echipa medicala experimentata
  • Servicii integrate
  • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o ecografie de sold la bebelusi in Valcea? 

In prezentarea de mai jos sunt scoase in evidenta detalii despre ecografia de sold la bebelusi in Valcea, de la informatii generale in legatura cu activitatea clinicii, la opiniile pacientilor care au vizitat-o in vederea obtinerii investigatiei ecografice: 

BalneoMedCenter

In cadrul Spitalului BalneoMedCenter exista un centru de imagistica de inalta performanta, dotat cu aparatura moderna, de ultima generatie, care permite, atat realizarea ecografiei de sold la bebelusi, cat si pe cea a ecografiei abdominale pentru copii in Valcea. O alta ecografie pentru care pot opta pacientii este cea transfontanelara. Aparatul multidisciplinar LOGIQ P9 R3 reprezinta ultimul ecograf achizitionat, iar prin intermediul lui se pot efectua ecografii si elastografii asupra diferitelor tesuturi moi. 

Pretul unei ecografii de sold la bebelusi este 200 de lei. 

Spitalul BalneoMedCenter este apreciat in mod deosebit pentru promptitudine si eficienta, dupa cum marturisesc chiar pacientii care au beneficiat de servicii in cadrul lui. Personalul este dedicat si da dovada de empatie, punand pacientul de fiecare data pe primul loc. Singura problema pe care au sesizat-o oamenii este legata de organizare, unde exista loc de imbunatatire. 

Vezi parerile pacientilor despre BalneoMedCenter
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, daca ai nevoie de o ecografie de sold la bebelusi in Valcea, ai o clinica unde te poti programa, in scopul de a beneficia de ea. Informatiile pe care le vei obtine in urma investigatiei te vor ajuta, acolo unde este cazul, sa iei masurile necesare pentru a-i asigura celui mic o dezvoltare cat mai sanatoasa.