Meniu

Ecografie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica medicala prin ultrasunete a cunoscut o amploare deosebita in ultimele decenii ca metoda importanta de diagnosticare a bolilor organelor interne si ale tesuturilor moi si nu este de mirare ca serviciile de ecografie din Targoviste tin pasul cu evolutia domeniului medical. Clinicile si cabinetele din oras care ofera acest tip de investigatii sunt dotate cu aparatura performanta si personal competent, astfel incat examinarea sa se desfasoare la standarde inalte de calitate, cu rezultate concludente pentru intocmirea unui diagnostic corect.

Pentru ca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de ecografie si nu ai timpul si nici disponibilitatea de a cerceta piata de imagistica medicala din Targoviste, articolul de fata iti sta la dispozitie cu o prezentare a principalelor clinici si cabinete din oras catre care te poti indrepta pentru investigatia de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie in Targoviste?

Indiferent ca vrei sa mergi din proprie initiativa la o ecografie in Targoviste sau ti-a fost recomandata de medicul de familie sau de medicul specialist, vrei cu siguranta sa nu faci o alegere gresita a clinicii sau cabinetului care ofera pacientilor aceasta investigatie. Iata, in tabelul de mai jos, numele centrelor medicale in care ai toate sansele de a obtine imagini de calitate si interpretari concludente ale ecografiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Medcare
Clinica-Verificata
150-320 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-320 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Medici competenti, cu experienta
 • Solutii eficiente pentru problemele de sanatate ale pacientilor
Centrul Mediplus
180-340 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 180-340 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si calm fata de pacienti
 • Explicatii ale diagnosticului
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
MedLife Polimed
195-440 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 195-440 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie trebuie imbunatatit
Hymarco
110-150 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 110-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Impresie de clinica de stat
 • Consultatii superficiale
Clinica Valleriana
180-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 180-300 Ron
 • Experiente bune
 • Pacientii spun ca nu au fost tratati cu respect
 • Consultatii superficiale, medicii nu sunt dispusi sa explice si sa asculte pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor unde poti face ecografie in Targoviste

Stii ca de rezultatul unei ecografii in Targoviste depind corectitudinea diagnosticului pe care il vei primi si tratamentul prescris de medic, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare pentru a alege clinica la care vei merge pentru investigatie. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor centrelor medicale din top, preturile practicate, dotarile cu aparatura, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii si examinari diverse.

1. Medcare

Medcare Family Center este o clinica infiintata in Targoviste de dr. Andrei Tomescu, medic primar obstretica-ginecologie, si dedicata serviciilor medicale pentru intreaga familie, consultatii, diagnostic si tratamente in diverse specialitati medicale, analize in parteneriat cu laboratoarele Synovo si ecografie – ecografie abdominala, ecografie de tiroida, ecografie mamara, ecografie reno-vezicala. La cabinetul specializat activeaza dr. Alina Cristiana Sirjita, medic specialist radiologie si imagistica medicala, competente de ultrasonografie generala, CT, RMN. Investigatii ultrasonografice mai pot fi efectuate si la cabinetele de gastroenterologie, urologie, cardiologie, reumatologie si obstretica-ginecologie. Clinica dispune de aparatura performanta pentru efectuarea de investigatii de calitate.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul ecografiilor variaza intre 150 si 320 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea clinicii, declarand in recenziile scrise pe Google ca au gasit la Medcare profesionalism si seriozitate, servicii de calitate, medici competenti, cu experienta si au primit solutii eficiente la problemele de sanatate cu care se confruntau.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Mediplus

Centrul Medical Mediplus din Targoviste reuneste in componenta sa servicii de stomatologie, cabinetele medicale pe diverse specialitati, analize de laborator si un centru de imagistica dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru investigatii variate: ecografie, tomografie computerizata, mamografie digitala, tomografie dentara, interfata prin rezonanta magnetica si radiologie. Examinarile ecografie se fac atat cu tehnologie clasica, dar si cu aparatul Acuson S2000, cea mai avansata tehnologie in materie de imagistica medicala disponibila in tara, si cu Logiq S7 Expert, sistem de imagistica Doppler color de inalta performanta. Se pot investiga ecografic aici inima si vasele de sange, ficatul, vezica biliara, splina, pancreasul, rinichii, vezica urinara, uterul si ovarele, fatul la femeia gravida, ochii, tiroida si paratiroidele, scrotul, sanii, nou-nascutul. In aceasta clinica activeaza specialisti in radiologie si imagistica medicala de la renumite spitale bucurestene, dar si medici cu experienta din Targoviste.

Preturile practicate in acest centru se pot consulta pe site-ul web. Tarifele ecografiilor pornesc de la 180 de lei si pot ajunge la 340 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile Mediplus, pe care le considera de calitate. In recenziile de pe Google, se apreciaza cu medicii sunt profesionisti si ca explica cu rabdare si calm diagnosticul fiecarui pacienti. Pe de alta parte, sunt persoane care reclama ca preturile sunt ridicate si ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului, desi aveau programare.

3. MedLife Polimed

Clinica MedLife Polimed din Targoviste reuneste o serie de cabinete pe diverse specialitati, multe dintre acestea folosind ecografia ca metoda de diagnosticare, cum ar fi medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie si endocrinologie. Pe langa specialistii din aceste ramuri medicale, dr. Adrian Costache este medic primar in radiologie si imagistica medicala, expert international in domeniul ecografiei. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Tarifele investigatiilor ecografice sunt publicate pe site-ul web. Pentru o ecografie poti plati de la 195 de lei pana la 440 de lei, in functie de zona investigata, dar si de cabinetul medicului.

In ceea ce priveste prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat clinicii. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptiei si organizarea programarilor. Multi sustin si ca preturile practicate aici sunt ridicate.

4. Hymarco

Clinica Hymarco, situata in centrul municipiului Targoviste, realizeaza investigatii ultrasonografice de mare acuratete, fiind dotata cu tehnologie ultramoderna: aparatul Siemens Acusson S 1000, o miniuzina de examinari ecografice cu 7 aplicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco Doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice in sistemele 2D, 3D si 4 D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei expertize on-line. Ecografiile se realizeaza pentru pacientii de toate varstele in cadrul cabinetelor de medicina interna, obstretica-ginecologie, urologie, chirurgie vasculara si pediatrie.

Conform informatiilor de pe site-ul clinicii, pretul ecografiilor este cuprins intre 110 si 150 de lei.

Experientele relatate de pacienti la clinica Hymarco sunt diferite. Unii dintre ei scriu in recenzii ca au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca s-au simtit ca intr-o clinica de la stat, in care medicii sunt grabiti si nu acorda suficienta empatie persoanelor suferinde.

5. Clinica Valleriana

In cadrul Centrului Medical pentru Sanatate Valleriana, pacientii din Targoviste au acces la consultatii in diverse ramuri medicale si o gama larga de investigatii: ecografie abdominala, ecografie endovaginala, ecografie mamara, ecografie de sarcina, ecografie prostata, ecografie testiculara, ecografie parti moi, ecografie tiroida, ecografie pelvis, ecografie cardiaca, ecografie Doppler, ecografie de sold, endoscopii si colonoscopii, colposcopie, EKG, spirometrie, test de efort si EEG. Ecografiile se pot realiza in cadrul cabinetelor de medicina interna, gastroenterologie, urologie, obstretica-ginecologie si cardiologie.

Pretul ecografiilor variaza intre 180 si 300 de lei.

Centrul medical Valleriana nu inregistreaza multe opinii favorabile din partea pacientilor care au dorit sa isi impartaseasca experienta prin intermediul recenziilor de pe Google. Unii consemneaza totusi ca au avut parte de un tratament bun si de servicii de calitate. Multi spun insa ca respectul fata de pacienti, atat din partea personalului medical, cat si din partea receptiei este deficitar la aceasta clinica si ca si-ar fi dorit ca o consultatie sa dureze mai mult, iar medicul sa explice diagnosticul si tratamentul recomandat.

Concluzii

Multe dintre clinicile si cabinetele din oras realizeaza investigatii ultrasonografice, insa pentru o examinare de calitate, cu rezultate concludente in alcatuirea unui diagnostic corect, este recomandat sa te adresezi pentru ecografie in Targoviste uneia dintre cele cinci clinici incluse in clasamentul de mai sus. Centrele medicale din top sunt dotate cu aparatura performanta, pentru imagini de mare acuratete, iar medicii care activeaza in cabinetele specializate de aici sunt specialisti in imagistica medicala sau au diferite specializari si competente in ecografie. 

Avand in vedere apropierea de Capitala, la clinicile din Targoviste poti conta atat pe experienta si pregatirea unor medici din oras, cat si pe expertiza unor reputati medici din Bucuresti in ceea ce priveste investigatiile ecografice.