Meniu

Ecografie testiculara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie testiculara in Bucuresti si nu stii incotro sa mergi pentru o investigatie concludenta, realizata in conditii de minim disconfort, cu discretie si empatie din partea unui medic experimentat. Daca ti-a fost recomandata examinarea, inseamna ca treci printr-o problema de sanatate sau te nelinistesc anumite simptome, ceea ce nu sufera amanare si este cu atat mai dificil sa astepti pentru a cerceta piata serviciilor de imagistica medicala din Capitala pentru a vedea care sunt cele mai bune.

Articolul de fata te va ajuta sa poti urgenta realizarea programarii, identificand clinicile si cabinetele din Bucuresti in care poti face ecografie testiculara si punandu-ti la dispozitie informatii suplimentare, cu ajutorul careia vei putea lua o decizie in favoarea unuia sau altuia dintre centrele prezentate in text.

Unde mergi pentru ecografie testiculara in Bucuresti?

Fiind vorba de servicii de sanatate in Capitala, te poti astepta la multe optiuni in ceea ce priveste efectuarea de ecografie testiculara in Bucuresti. In tabelul de mai jos au fost cuprinse clinici si cabinete in care poti beneficia de prestatii medicale la standarde ridicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie testiculara
Rating
Website
Dr. Marconescu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii testiculare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Calm si rabdare in relatie cu pacientii
 • Explicatii pe intelesul pacientilor, ale imaginilor captate prin ecograf
Imamed
225 Ron
 • Pretul unei Ecografii testiculare este 225 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Amabilitate
 • Cadru curat si primitor
 • Timp mare de asteptare in unele situatii
 • Unii pacienti sustin ca au primit consultatii superficiale
Donna Medical
240-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii testiculare este 240-250 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Comportamentul personalului de la receptie necesita imbunatatiri
 • Preturi mari
Tunic Biolab
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii testiculare este 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Rezultatele analizelor au sosit cu promptitudine
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
 • Timp de asteptare mare
Centrul Brancusi
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii testiculare este 200 Ron
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Aglomeratie in sala de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie testiculara in Bucuresti

Sunt multe considerente semnificative care sa iti influenteze hotararea de a opta pentru una/unul sau alta/altul dintre clinicile si cabinetele din clasament pentru a realiza ecografie testiculara in Bucuresti. De aceea sectiunea urmatoare a articolului iti ofera detalii utile despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun centrele de imagistica, preturile practicate, competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au calcat pragul. Cu ajutorul acestor informatii vei putea sa iei o decizie pe care nu o vei regreta mai tarziu.

1. Dr. Paun Marconescu

Definitorie pentru realizarea unor investigatii imagistice de calitate este experienta medicului care ghideaza dispozitivul cu ultrasunete, inregistreaza si interpreteaza rezultatele, iar ecografia scrotala sau ecografia testiculara nu face exceptie. In acest sens, Cabinetul dr. Paun Marconescu din Bucuresti este locul ideal in care ai putea sa obtii o investigatie riguroasa si o analiza temeinica a rezultatelor acesteia, efectuata de catre un medic primar in medicina interna si competente in ecografie, cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu pacientii si aproximativ 100.000 de ecografii realizate atat in cadrul Spitalului „N. Malaxa”, in care activeaza si in prezent, cat si in cabinetul privat infiintat in anul 2015.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Ecografia testiculara te va costa aici 150 de lei.

Pacientii spun ca multumiti de prestatiile cabinetului, mentionand ca puncte forte ale experientei avute aici serviciile de calitate, profesionalismul medicului Paun Marconescu, calmul si rabdarea de care da dovada in relatie cu pacientii. Totodata, pacientii scriu ca doctorul explica amanuntit, pe intelesul fiecaruia, imaginile obtinute cu ajutorul ecografului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paun Marconescu
Vezi Pareri

2. Imamed

O investigatie cu rezultate concludente de ecografie testiculara ai putea accesa si la clinica Imamed, specializata pe servicii de imagistica medicala, mamografii, ecografii, RMN si CT. Poti conta aici pe experienta a cinci medici primari in radiologie si imagistica medicala si a doi medici specialisti. Centrul medical efectueaza examinari ecografice complete, cu echipament de ultima generatie GE, fabricat in anul 2021. Serviciile clinicilor Imamed pot fi accesate din anul 2015 atat in Bucuresti, cat si in Constanta.

Site-ul web prezinta preturile diferentiat pentru cele doua orase in care functioneaza Imaned. Ecografia testiculara are un tarif de 225 de lei la centrul din Capitala.

Mare parte a pacientilor care au scris recenzii pe Google pentru aceasta clinica afirma ca au avut parte de servicii medicale de calitate, de profesionalismul si promptitudinea personalului, de programari respectate cu punctualitate, de amabilitatea personalului, intr-un cadru curat si primitor. Ca aspecte de imbunatatit, unii pacienti sustin ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

3. Donna Medical Center

Chiar daca Donna Medical Center si-a castigat renumele ca fiind clinica dedicata femeilor, exista servicii medicale pentru toate varstele si pentru ambele sexe si poti face ecografie testiculara aici, la Centrul de excelenta in Ecografie. Clinica dispune de experienta de peste 15 ani unor medici imagisti, fiecare dintre ei avand in portofoliul de lucru zeci de mii de examene ecografice efectuate. Donna Medical Center este o clinica privata cu servicii integrate din toate ramurile medicale, infiintata in anul 2011 in Bucuresti de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, expert in senologie.

Paleta diversa de investigatii si preturile percepute la aceasta clinica pot fi accesate pe site-ul web. Pretul ecografiei testiculare este de 240-250 de lei.

Pacientii Donna Medical Center inregistreaza in recenziile de pe Google experiente diferite la aceasta clinica. Punctele forte ale prestatiilor de aici cuprind profesionalismul medicilor, curatenia din interior si posibilitatea accesarii de servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi centru. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie nu are un comportament caracterizat de amabilitate si ca preturile practicate de clinica sunt mari.

4. Tunic Biolab

In Bucuresti, te poti adresa Centrului de Diagnostic si tratament Tunic Biolab pentru realizarea de ecografie testiculara, la cabinetul de urologie. Clinica are o existenta de aproape 30 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Bucuresti, fiind orientata catre solutii medicale de calitate in investigatii de laborator, examinari ecografice, analize oncologice, diagnostic si tratament in obstretica-ginecologie si urologie. Tunic Biolan se recomanda prin aparatura de ultima generatie, personalul cu experienta si un management orientat catre confortul si starea de bine a pacientilor.

Tariful incasat de clinica pentru ecografia testiculara este de 350 de lei.

Pacientii clinicii au pareri impartite in legatura cu activitatea acesteia. Unii spun ca Tunic Biolab are servicii de calitate, ca personalul este profesionist si ca au primit rezultatele analizelor cu promptitudine. Sunt si pacienti nemultumiti de comportamentul personalului de la receptie si de faptul ca nu li s-a respectat ora programarii.

5. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi isi desfasoara activitatea in Bucuresti incepand cu anul 2009 si pune la dispozitia locuitorilor Capitalei o policlinica cu specialitati si servicii medicale complexe: medicina de familie, ecografie, ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, psihologie, dermatologie, homeopatie, fizio-kineto-terapie, osteo-densitometrie, radiologie, video-colposcopie, diabet-nutritie, medicina muncii, cardiologie, explorari functionale, laborator analize medicale si altele. Aici se poate realiza ecografie testiculara in ambulatoriu la cabinetul de imagistica, unde o vei gasi pe dr. Carmen Daniela Toader, medic specialist radiologie – imagistica medicala, competenta in ultrasonografie generala. 

Ecografia testiculara te va costa aici suma de 200 de lei.

Ca la orice centru medical cu servicii integrate in mai multe ramuri medicale si numeroase cabinete, experientele pacientilor difera in functie de problema pentru rezolvarea careia au ajuns la doctor. Multi spun ca au intalnit aici medici profesionisti, servicii de calitate si solutii eficiente de tratament. Sunt si multi pacienti care s-au confruntat cu lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor, cu aglomeratie si cu un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Alegerea unei clinici sau cabinet pentru efectuarea unei investigatii de ecografie testiculara in Bucuresti iti poate pune probleme tocmai prin diversitatea optiunilor. In ceea ce priveste decizia alegerii unui centru de imagistica in care sa beneficiezi de aceasta examinare, nu poti avea nici timpul, nici disponibilitatea necesare pentru a cauta si a cerceta care ar fi cel mai adecvat cabinet pentru nevoile tale. 

Informatiile de prezentare a centrelor din Bucuresti cuprinse in clasamentul de mai sus, prin prisma calitatii serviciilor, a medicilor care fac examinarea, a preturilor practicate si din perspectiva parerilor pacientilor care le-au trecut pragul, iti pot servi la luarea unei decizii bine intemeiate rational.