Meniu

Ecografie testiculara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea testiculara insotita de alte simptome care ar putea indica existenta unui traumatism, a unei inflamatii sau unei afectiuni sunt motive pentru care medicul iti poate recomanda sa faci ecografie testiculara. In Cluj, aceasta investigatie se efectueaza la un numar mare de clinici si centre medicale, unde pacientii beneficiaza de confort si de metode imagistice precise.

Aceasta investigatie nu are contraindicatii si nu este invaziva, astfel ca poate fi efectuata si persoanelor care au implanturi metalice sau care folosesc un pace maker. Daca locuiesti in judetul Cluj, ai numeroase variante atunci cand vrei sa te adresezi unui medic pentru a afla cauza durerii si pentru a beneficia de tratamente eficiente.

Top clinici pentru ecografie testiculara in Cluj

Locuitorii din Cluj stiu deja ca acest judet gazduieste foarte multe clinici unde pot face rapid si la pret accesibil investigatii de tipul ecografiei testiculare. Pentru a selecta mai usor centrul medical la care sa efectuezi o astfel de examinare, poti alege una dintre variantele prezentate in tabelul de mai jos, care sintetizeaza informatii despre cele mai bune clinici unde se fac ecografii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie testiculara
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 300 Ron
 • Servicii de incredere
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica Pro Vita
2
170 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 170 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Clinica moderna si primitoare
 • Preturi accesibile
Integria Medical
3
280 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 280 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Buna organizare
 • Profesionalism
 • Calitatea serviciilor
Asteco
200 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si buna comunicare
 • Atmosfera primitoare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Enduromedica
150 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta vasta
 • Varietate de consultatii si tratamente medicale specializate
 • Profesionalism
Medicover
200 Ron
 • Pret Ecografie testiculara 200 Ron
 • Profesionalism si buna comunicare
 • Amabilitate
 • Personal cu experienta
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru a face ecografie testiculara in Cluj

Nu doar pacientii din Cluj, dar si persoane care au domiciliul in vecinatate sau in localitati mai indepartate aleg serviciile medicale din acest judet, inclusiv pe partea de imagistica, deoarece pot face ecografii testiculare si alte investigatii de inalta precizie la tarife accesibile. Raportul calitate-pret este criteriul principal in functie de care trebuie sa alegi o clinica, astfel ca o simpla cautare pe Google nu este intotdeauna de ajuns.

Pentru a iti oferi o imagine de ansamblu asupra calitatii serviciilor de imagistica disponibile in cadrul mai multor clinici si centre medicale din Cluj, a fost alcatuit un clasament care prezinta cele mai bune optiuni si cateva detalii pe care ai vrea sa le cunosti inainte de a solicita o ecografie de testicule:

1. Centrokinetic

In cadrul unitatii medicale Centrokinetic din Cluj, pacientii au posibilitatea de a beneficia de o ecografie testiculara la o calitate superioara. Echipa medicala este compusa din medici primari si specialisti competenti in elaborarea unor astfel de investigatii si in interpretarea corecta a acestora, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect. Pacientii vor fi intampinati de urmatorii medici in departamentul din Cluj Napoca: dr. Andreea Sabou, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologica, cu competente in ecografia aparatului locomotor, dr. Nicoleta Stoica si dr. Larisa Condurovici, medici specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologica. Printre investigatiile pe care le pot efectua se numara si: ecografia aparatului urinar, ecografie de penis, ecografie testiculara, ecografie transrectala, recoltare secretie uretrala, montare sonda Foley, pletismografie. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor de inalta performanta, pe care unitatea medicala le are la dispozitie. 

Pretul pentru o ecografie testiculara este de 300 lei. 

In ceea ce priveste recenziile postate in mediul online, toate sunt pozitive, avand in vedere ca pacientii care au apelat la ajutorul unitatii medicale au beneficiat de unele dintre cele mai bune servicii medicale din oras. Unitatea este echipata cu aparaturi performante, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, iar echipa care isi desfasoara activitatea este formata din medici cu o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Pro Vita

O pozitie fruntasa in clasamentul clinicilor din Cluj pe care le poti alege pentru ecografia testiculara este ocupata de Clinica Pro Vita. Aici se asigura servicii medicale complexe, definite de standarde inalte de calitate. Prioritatile acestui centru medical sunt intrebuintarea evolutiei stiintifice si a aparaturii moderne pentru un act medical de succes. Serviciile sunt oferite de o echipa cu experienta vasta in mai multe ramuri medicale.

Asa cum indica lista de tarife, pretul unei ecografii testiculare este de 170 lei.

Pacientii spun ca serviciile oferite de clinica sunt de calitate si corespund asteptarilor. Medicii sunt foarte bine pregatiti si caracterizati de profesionalism, seriozitate, devotament, rabdare si disponibilitate. Clinica este moderna, curata si primitoare. De asemenea, tarifele practicate sunt accesibile si programarile se respecta.

3. Integria Medical

Un centru medical cu servicii de top, unde pacientii din Cluj pot merge pentru a face ecografie testiculara si pentru a beneficia de solutii medicale moderne, este Integria Medical. Misiunea acestui centru medical este de a integra tehnologii de varf in activitatea sa, astfel incat sa se alinieze evolutiei din domeniul medical si sa asigure asistenta la cel mai inalt nivel pacientilor, prin precizie in diagnosticare si prin tratamente corecte. Colectivul medical este format din medici calificati, fiind acoperite mai multe specialitati medicale.

O ecografie testiculara costa 280 lei la acest centru medical.

Cativa dintre pacienti au scris recenzii in mediul online dupa ce au accesat serviciile medicale din acest centru, pe care il descriu ca fiind bine organizat. Serviciile sunt de inalta calitate, iar cadrele medicale sunt profesioniste si ofera sfaturi utile pacientilor, motiv pentru care acestia recomanda mai departe centrul medical.

4. Asteco

Cu o prezenta indelungata pe piata serviciilor medicale din Cluj, centrul Asteco este o varianta foarte buna pentru pacientii carora li s-a recomandat sa faca ecografie testiculara. Abordarea multidisciplinara din acest centru permite diagnosticul si tratamentul unui spectru larg de afectiuni medicale. Asteco a fost infiintat in anul 2010 si gazduieste o echipa de 35 medici si specialisti care folosesc tehnici moderne de diagnosticare, prevenire si tratament al bolilor.

Tariful unei ecografii testiculare este de 200 lei.

Serviciile acestui centru medical sunt de calitate, asa cum este mentionat in majoritatea opiniilor pe care mai multi pacienti le-au exprimat pe internet, Profesionalismul, comunicarea, rabdarea si grija pentru pacienti sunt calitati care descriu cadrele medicale. Conditiile sunt excelente si atmosfera primitoare. Exista si cateva pareri conform carora organizarea ar putea fi imbunatatita, deoarece unii pacienti spun ca programarile lor au fost amanate sau ca nu au reusit sa contacteze personalul de la receptie.

5. Enduromedica

Ecografia testiculara se poate efectua si la Enduromedica, din Cluj. In aceasta unitate medicala se mizeaza pe servicii de inalta calitate, care sa corespunda ultimelor standarde din domeniu. Echipa de medici isi desfasoara activitatea in sediul actual inca din 2010, insa detine o experienta profesionala de peste 30 ani. Aici poti beneficia de consultatii si tratamente medicale specializate, inclusiv diferite tipuri de ecografii.

Pentru ecografia testiculara, pacientii vor plati 150 lei.

Momentan, nu foarte multi pacienti si-au exprimat parerea despre serviciile acestei unitati medicale. Cei care au facut-o au oferit calificative maxime prin recenzii pe internet, ceea ce denota ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de servicii de calitate.

6. Medicover

Una dintre cele mai bune clinici din Cluj este Medicover, unde se ofera consultatii, investigatii si proceduri din mai multe ramuri medicale si unde poti merge inclusiv pentru ecografii testiculare. Cu prezenta consolidata printr-o retea de spitale si clinici in mai multe orase din Romania, Medicover Romania este singura companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala, care activeaza pe piata serviciilor medicale din tara de peste doua decenii.

Pretul unei ecografii testiculare este de 200 lei.

Multi pacienti si-au relatat experienta pe internet dupa ce au accesat serviciile acestei clinici. Se poate spune ca parerile sunt impartite, deoarece o parte dintre pacienti spun ca au beneficiat de profesionalism, buna comunicare si amabilitate. Locatia este curata si personalul este bine informat, ceea ce contribuie la confortul emotional. Pe de alta parte, exista pacienti care se declara dezamagiti de organizarea din clinica, fara a contesta profesionalismul medicilor. Acestia spun ca programarile lor nu au fost respectate si ca au asteptat zeci de minute, desi aveau programare.

Concluzii

Ecografia testiculara face parte din lista de servicii a mai multor clinici si centre medicale din Cluj. Pentru a beneficia de o abordare profesionista, poti alege una dintre variantele de top, adica o clinica in care se pune accentul pe confortul pacientului si pe alinierea la tehnologiile moderne din domeniul imagisticii.

Raportul calitate-pret este foarte bun la numeroase clinici din acest judet, iar medicii sunt renumiti pentru profesionalism si experienta. Nu exista contraindicatii in cazul ecografiei testiculare, asa ca o poti face ori de cate ori iti este recomandata de medic.