Meniu

Ecografie testiculara Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmeaza sa iti faci programare la ecografie testiculara in Galati, la o cautare pe Google vei observa ca multe clinici si centre medicale pun la dispozitie acest serviciu. Medicul iti poate recomanda sa faci acest tip de ecografie daca te confrunti cu durere sau umflarea testiculelor sau daca ai alte simptome care ar putea sugera existenta unei probleme la nivelul scrotului sau epidimului. 

De asemenea, este posibil ca ecografia sa iti fie recomandata daca ai suferit un traumatism. Aceasta examinare nu foloseste radiatii si este nedureroasa, oferind medicului imagini detaliate ale tesuturilor din interior. Galatenii se pot adresa numeroaselor clinici unde se fac la ordinea zilei investigatii imagistice, folosindu-se tehnologii avansate. 

La ce clinica medicala poti face ecografie testiculara in Galati?

Galati este unul dintre orasele din Romania unde poti beneficia de servicii medicale de calitate, inclusiv la capitolul ecografiilor testiculare. Pentru a iti face o idee cu privire la preturile pentru aceasta investigatie, am alcatuit un tabel in care au fost surpinse tarifele practicate in cadrul celor mai apreciate clinici unde se fac ecografii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie testiculara
Rating
Website
ReumaDiagnostic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie testiculara este 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Diagnostic corect
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Personal bine pregatit, implicat si atent
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Aparatura noua si moderna
Remenix
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie testiculara este 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal foarte bine instruit
 • Atentie si disponibilitate
 • Amabilitate din partea personalului de la receptie
 • Atmosfera placuta
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
DC Clinic
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie testiculara este 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal profesionist, empatic si comunicativ
 • Dotari moderne
 • Atmosfera primitoare
 • Ora programarii nu este intotdeauna respectata
 • Preturile sunt destul de mari
Pro Clinic
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie testiculara este 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Raport bun calitate-pret
 • Preturi accesibile si transparente
 • Profesionalism, empatie si amabilitate
 • Curatenie
 • Atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista
Sanavita
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie testiculara este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Preturi bune
 • Ora programarii nu se respecta mereu
 • Atitudinea unor angajati ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si centre medicale unde se face ecografie testiculara in Galati

Ecografia testiculara este utila in depistarea unui spectru larg de afectiuni, cum ar fi torsiunea testiculara sau o infectie la nivelul testiculelor, iar specialistii din Galati folosesc aparatura performanta pentru a obtine rapid imagini de inalta calitate.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica, te poti ghida dupa clasamentul de mai jos. Acesta prezinta cele mai bune optiuni, luand in calcul criterii precum experienta medicilor, aparatura folosita si feedback-ul pacientilor:

1. ReumaDiagnostic

Supraspecializat in patologia musculoscheletala, ReumaDiagnostic din Galati reprezinta o optiune foarte buna pentru pacientii carora li s-a recomandat sa faca ecografie testiculara. Orientata spre performanta, echipa medicala a centrului ofera o abordare interdisciplinara, integrativa si personalizata. Din colectivul centrului fac parte medici primari si medici specialisti care au experienta vasta in acest domeniu si care au profesat inclusiv in clinici de prestigiu din strainatate.     

La ReumaDiagnostic, ecografia testiculara costa 150 lei. 

Pacientii se declara foarte multumiti de serviciile oferite la ReumaDiagnostic, pe care le descriu ca fiind de inalta calitate. Prin intermediul recenziilor online, acestia au subliniat calitati ca profesionalismul, amabilitate, receptivitatea, empatia si grija pentru pacienti a echipei medicale. Clinica este moderna si bine dotata, cu aparatura noua si moderna. Personalul este bine pregatit, atent, dedicat si disponibil sa raspunda la toate intrebarile pacientului. De asemenea, se pune diagnostic corect si medicii sunt implicati.

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

2. Remenix

Atunci cand ai nevoie sa faci ecografie testiculara in orasul Galati, din lista de optiuni face parte si centrul medical Remenix. Cu peste 16 ani de experienta, acesta reuneste o echipa din care fac parte numerosi medici cu experienta, care folosesc aparatura moderna pentru investigatiile imagistice. Centrul este specializat in RMN, CT si ecografie. Misiunea acestei unitati medicale este de a oferi servicii accesibile si de a respecta standarde inalte de calitate. 

Ecografia testiculara are tariful de 200 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, se poate concluziona din recenzii ca majoritatea sunt foarte multumiti de experienta avuta. Acestia spun ca au interactionat cu persoane amabile si profesioniste si ca totul este foarte bine organizat in clinica. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar personalul este instruit la cele mai inalte standarde, atent si disponibil. Personalul de la receptie este laudat pentru atitudine si promptitudine. De asemenea, atmosfera de la Remenix este una calda. Cu toate acestea, unii pacienti spun ca sistemul de programari ar putea fi imbunatatit.

3. DC Clinic

Clinica privata DC Clinic este alegerea de top a multor barbati din Galati care trebuie sa faca ecografie testiculara. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti, care sunt coordonati de catre prof. dr. Dorel Firescu, medic primar in chirurgie si doctor in stiinte medicale. Sunt oferite servicii din mai multe ramuri medicale, iar echipa multidisciplinara pune la dispozitie tratamente personalizate si se axeaza pe performanta. In ceea ce priveste ecografiile, se folosesc echipamente de ultima generatie de la branduri de top din industrie.

La DC Clinic, pacientii vor plati 150 lei pentru ecografia testiculara. 

Daca vei consulta parerile pacientilor despre DC Clinic, exprimate in mediul online, vei observa ca majoritatea sunt multumiti de serviciile clinicii. Personalul este profesionist, amabil, empatic si comunicativ. Atmosfera primitoare si dotarile se incadreaza in lista avantajelor. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, dar sunt si persoane care au o alta parere. Cativa pacienti mentioneaza ca dezavantaje faptul ca programarile nu se respecta mereu si ca tarifele sunt mari. 

4. Pro Clinic

Daca locuiesti in Galati sau in apropiere si medicul ti-a indicat sa faci ecografie testiculara, poti alege serviciile centrului medical Pro Clinic. Aici sunt disponibile solutii complete de tratament si diagnostic, iar ecografiile sunt efectuate cu aparatura de inalta performanta. Medicii asigura o abordare complexa a diagnosticului si pun pe primul loc siguranta pacientului. Lista de servicii include mai multe specialitati medicale si misiunea clinicii este de a asigura o calitate inalta a actului medical. 

In ceea ce priveste pretul, o ecografie testiculara costa 150 lei. 

Conform opiniilor exprimate in mediul online, medicii de la Pro Clinic dau dovada de profesionalism si empatie. Pacientii mentioneaza ca serviciile sunt peste asteptari si ca sunt accesibile in raport cu calitatea. Preturile sunt avantajoase si transparente. Personalul mai este apreciat pentru amabilitate, orientare catre nevoile pacientului, disponibilitatea de a oferi explicatii detaliate. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia din clinica. Potrivit unor pacienti, exista si medici a caror atitudine nu este tocmai profesionista.

5. Sanavita

Pentru ecografii testiculare, pacientii din Galati se pot adresa centrului medical Sanvita. Lista de servicii acopera foarte multe ramuri medicale, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii complexe. Echipa multidisciplinara pune la dispozitie consultatii, investigatii si analize de laborator, fiind inalt calificata si aducand in prim-plan calitatea actului medical. Pentru a bifa acest obiectiv, se folosesc tehnologii avansate si colectivul reuneste personal cu experienta. Centrul a fost infiintat in anul 2008 si colaboreaza cu alte centre medicale care se bucura de recunoastere inclusiv in strainatate. 

La Sanavita, ecografia testiculara are tariful de 200 lei. 

Cei mai multi pacienti care si-au impartasit experienta in spatiul virtual afirma ca serviciile sunt de calitate. Personalul este amabil si profesionist, iar preturile sunt convenabile. Pe de alta parte, exista si pareri mai putin favorabile. Cativa pacienti au tinut sa mentioneze in recenzii ca ora programarii nu se respecta si ca atitudinea unor angajati lasa de dorit.

Concluzii

Ecografia testiculara este o investigatie importanta pentru diagnosticarea si monitorizarea pacientilor cu probleme testiculare, centrele si clinicile medicale din Galati folosind tehnologii moderne in acest sens. Cateva dintre ele sunt considerate a fi optiuni de top, intrucat ofera un raport bun calitate-pret si o abordare profesionista.