Meniu

Ecografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu o durere abdominala, o ecografie in Timisoara te poate ajuta sa descoperi cauza care sta la baza senzatiei de disconfort. Bineinteles, o ecografie nu ofera doar imagini ale organelor abdominale, ci si ale celor reproductive la ambele sexe, ale inimii si ale vaselor de sange, ale oaselor, muschilor, tendoanelor etc. 

Optiunile pe care le ai dispozitie in ceea ce priveste acest tip de investigatie in Timisoara sunt numeroase, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te duci la prima clinica pe care o gasesti, ci le poti analiza inainte pentru o alege pe cea mai potrivita pentru tine. Astfel, ai siguranta ca serviciul de care urmeaza sa beneficiezi o sa fie unul de calitate. 

Cat costa o ecografie in Timisoara?

Costul unei ecografii in Timisoara variaza in functie de mai multe aspecte, de la zona in care se realizeaza investigatia, la modul in care isi desfasoara o clinica activitatea. Pentru a crea tabelul de mai jos, au fost selectate serviciile si preturile de la cele mai frecventate clinici din oras, astfel incat sa ai posibilitatea sa faci o alege potrivita bugetului tau. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Adrian Ratiu
Clinica-Verificata
420 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 420 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Atmosfera placuta
 • Preturi ridicate
Advitam Medicis
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Personal pregatit
 • Gama variata de servicii
 • Ecografii pentru copii
 • Contract CAS
 • Preturi accesibile
Senologica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Parteneriate cu alte clinici
 • Experienta in domeniu
Profilaxia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Calitate garantata
 • Gama variata de specializari
 • Focus pe pacient
Neuromed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Echipament modern
 • Numeroase specializari
 • Gama variata de ecografii
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie in Timisoara

In portofoliul de servicii de la clinicile de mai jos se regaseste, printre altele si serviciul de ecografie in orasul Timisoara. Nu toate clinicile ofera aceleasi facilitati si in acelasi timp, asteptarile pacientilor difera de la un caz la altul. Tocmai de aceea, doar tu poti alege o clinica potrivita nevoilor tale: 

1. Dr. Adrian Ratiu

La cabinetul Dr. Adrian Ratiu din Timisoara se efectueaza mai multe tipuri de ecografii, de la ecografia abdominala, la cea transvaginala, transperineala si ecografia mamara. Pregatirea si experienta acumulata pe parcursul carierei sale, din 2011 si pana in prezent, il ajuta pe Dr. Ratiu, medic primar in obsetrica-ginecologie, sa ofere servicii de calitate tuturor celor care au nevoie de ele. In Marea Britanie, la Londra, a obtinut certificarea Fetal Medicine Foundation. Medicina materno-fetala, impreuna cu ecografia pentru evaluarea morfologiei fetale, ecocardiografia fetala si ecografia Doppler, reprezinta domenii de interes prioritar. 

Costul unei ecografii la Dr. Adrian Ratiu este de aproximativ 420 de lei.  

In recenziile pe care le-au lasat cabinetului, utilizatorii au apreciat profesionalismul si grija fata de pacient. Atmosfera din sala de asteptare este una placuta, care-i ajuta pe oameni sa se relaxeze in timp ce-si asteapta randul. Sigura problema pe care au sesizat-o unii pacienti este faptul ca preturile de la acest cabinet sunt mai mari, in comparatie cu celelalte clinici din oras. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Ratiu
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

De ecografia generala din Timisoara, de la cabinetul Advitam Medicis, se ocupa Dr. Mihai Iacob Sorin, medic primar in medicina generala si medic specialist in pediatrie. Pe langa serviciile de ecografie generala, cabinetul medical ofera si ecografie Doppler color atat pentru adulti, cat si pentru copii. Persoanele care aleg aceasta clinica pot opta pentru o ecografie abdominala, transfontanelara, la sold, cardiaca, mamara, pentru tiroida etc. Cabinetul beneficiaza de un contract CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot avea acces la unele servicii in mod gratuit. De asemenea, intrucat in cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea un pediatru specialist, parintii ii pot aduce pe cei mici aici, fara sa-si faca griji in legatura cu experienta de care vor avea parte. 

Pentru o ecografie, preturile incep de la 100 de lei si cresc in functie de tipul investigatiei.  

Cele mai multe recenzii pe care oamenii le-au lasat cabinetului Advitam Medicis sunt pozitive, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor efectuate aici. Mai mult decat atat, pacientii il apreciaza pe Dr. Mihai Iacob Sorin ca fiind un medic de exceptie, mereu cu zambetul pe buze. 

3. Senologica

Pentru o gama variata de servicii, printre care se afla si ecografia abdominala sau mamara in Timisoara, persoanele interesate au ca optiune centrul de imagistica Senologica. In cadrul lui isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici profesionisti, care este alaturi de pacienti pe tot parcursul examinarilor. De asemenea, personalul medical dispune de peste 10 ani de specializare in sanatatea feminina. Imaginile clare sunt obtinute prin intermediul aparatelor de ultima generatie. In scopul de a le oferi pacientilor toate serviciile de care au nevoie, Senologica are parteneriate cu clinica de radioimagistica Telescan, clinica de oncologie Oncohelp si centrul medical Brol. 

Pretul pentru o ecografie incepe de la 200 de lei. 

O parte din cuvintele pe care pacientii le folosesc pentru a descrie activitatea centrului de imagistica Senologica sunt profesionalismul, promptitudinea si calitatea. Exista persoane care relateaza ca au avut parte de o experienta deosebita, care le-a ajutat sa treaca peste problema cu care se confruntau la acel moment. 

4. Profilaxia

Centrul Medical Profilaxia pune la dispozitia pacientilor un portofoliu impresionant de servicii, printre care se numara si ecografia in Timisoara. De partea de medicina interna se ocupa Dr. Mariana Badarau, medic specialist, iar serviciile pe care le ofera nu se limiteaza doar la ecografie, astfel ca oamenii pot opta si pentru analize de laborator, spirometrie, electrocardiograma, holter EKG si holter TA. Ecograful Samsung, folosit de centru, permite efectuarea mai multor tipuri de ecografii, de la ecografie abdominala, la cea pelvina, a tiroidei, mamara si Doppler. Consultatiile se realizeaza doar pe baza de programare, iar in cadrul lor, medicul evalueaza starea de sanatate a pacientului si recomanda investigatii specifice sau tratamentul de care acesta are nevoie. Fiecare pacient este tratat cu grija, atentie si respect, cu scopul ca experienta sa sa fie una cat mai placuta.  

La Profilaxia, pretul unei ecografii variaza intre 200 si 300 de lei. 

Aspectul pe care il apreciaza cel mai mult pacientii la activitatea centrului medical Profilaxia este politetea personalului din cadrul lui. Pe langa faptul ca pacientii sunt tratati cu respect de fiecare data, medicii dau dovada de profesionalism si sunt mereu pregatiti sa ajute. 

5. Neuromed

Un alt centru care le ofera pacientilor o gama variata de ecografii si alte investigatii in Timisoara este Neuromed. Infiintat in anul 1999 de catre doi neurochirurgi, centrul a continuat sa-si extinda portofoliul de servicii si sa aduca noi specializari, pentru ca pacientii sa aiba la dispozitie toate investigatiile si tratamentele de care au nevoie. In catalogul centrului se regasesc ecografia de sani, tiroidiana, abdominala generala, Doppler, pentru parti moi etc. Investigatiile se realizeaza cu tehnologie moderna, cu aparatul Siemens Accuson S2000, care le ofera posibilitatea medicilor sa ofere informatii cat mai utile pacientilor care au nevoie de ele. De ecografia abdominala se ocupa Dr. Ancuta Stancioi, medic gastroenterolog, in timp ce de ecografia la carotide se ocupa medici precum Dr. Marius Militaru sau Dr. Adriana Gaina, medici neurologi. 

Pretul ecografiei porneste de la 150 de lei si variaza in functie de tipul investigatiei.  

Parerile oamenilor cu privire la activitatea Neuromed sunt impartite: unele persoane au reusit sa-si rezolve problemele de sanatate dupa o vizita la centru, in timp ce altele au avut parte de o experienta mai putin placuta. Comportamentul personalului de la receptie lasa de dorit, ceea ce-i descurajeaza pe oameni din a mai vizita centrul pe viitor. 

Concluzii 

In final, indiferent de tipul de ecografie din Timisoara de care ai nevoie, vei putea gasi un serviciu care sa te satisfaca la unul din centrele din oras. Multe din ele lucreaza doar pe baza de programare, asa ca trebuie sa vorbesti din timp cu personalul de la receptie.