Meniu

Ecografie tiroida Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tiroida este cea mai mare glanda din corpul uman, de functionarea ei depinzand metabolismul, sistemul cardio-vascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, respirator si alte procese din corp, iar orice suspiciune privind sanatatea si disfunctiile ei ar putea fi verificata printr-o ecografie tiroida in Brasov. Orasul de la poalele Tampei este bine reprezentat la capitolul servicii medicale de imagistica, peste 20 de specialisti activand in acest domeniu care serveste ca instrument de diagnosticare si de monitorizare a efectelor tratamentului in medicina moderna.

Articolul de fata se constituie ca un ghid de orientare pe piata serviciilor medicale din Brasov, ajutandu-te sa identifici cele mai bune clinici si cabinete in care ai putea sa beneficiezi de o ecografie tiroidiana de calitate.

Unde mergi pentru ecografie tiroida in Brasov?

Cu siguranta iti doresti cele mai bune conditii pentru investigatiile medicale, sa poti conta pe acuratetea acestora, iar o ecografie de tiroida in Brasov nu face exceptie de la aceste exigente, atat ale pacientilor, cat si ale medicului care a recomandat examinarea. Te poti asigura de rezultate concludente ale testarii cu ultrasunete daca vei alege serviciile uneia/unuia dintre clinicile si cabinetele din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Kronmedica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Interior elegant si curat
 • Posibilitati de parcare in spatiu propriu
 • Medici profesionisti
 • Raport bun calitate-pret
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienti
Rmn Diagnostica
210-230 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 210-230 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Medicul de la ecograf este competent si experimentat
 • Comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Polimed Dacia
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie vorbeste pacientilor pe un ton rastit
Dr. Fernye
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 300 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Investigatii realizate cu promptitudine
 • Medic profesionist
 • Blandete si rabdare fata de pacienti
 • Inspira incredere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care fac ecografie tiroida in Brasov

Pentru a lua o decizie bine intemeiata prin argumente rationale referitoare la clinica sau cabinetul la care vei merge pentru ecografie tiroida in Brasov, ai nevoie de informatii suplimentare referitoare la calitatea serviciilor, performantele aparaturii, competentele personalului medical, preturile practicate si parerile pacientilor care au accesat consultatii si investigatii in cadrul lor si au ales sa isi impartaseasca public experienta, in recenzii. Sectiunea urmatoare a articolului iti va fi de ajutor cu detaliile de care ai nevoie, legate de activitatea centrelor medicale din clasament.

1. Clinica Promed

Ecografia de tiroida se realizeaza la cabinetul de endocrinologie al Clinicii Promed, in care o vei gasi de dr. Andra Cojocea, medic specialist endocrinolog. Centrul medical din Brasov reuneste in acelasi spatiu un laborator de analize si cabinete medicale in care se pot accesa consultatii, investigatii si tratamente de medicina interna, cardiologie, urologie, ginecologie, chirurgie generala, ortopedie, ORL, neurologie, psihiatrie, medicina de recuperare si nutritie. 

Paleta larga de servicii, cu preturile aferente acestora poate fi vizualizata pe site-ul web. Pentru o ecografie tiroidiana vei achita suma de 180 de lei.

Potrivit recenziilor de pe Google, pacientii sunt multumiti de felul in care au fost tratati la Promed, apreciind in primul rand serviciile de calitate, profesionialismul medicilor, eficienta tratamentelor, buna gestionare a programarilor, amabilitatea personalului de la receptie si punctualitatea.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Kronmedica

La Centrul medical Kronmedica poti efectua ecografie tiroida fie la cabinetul de ultrasonografie, unde vei fi examinat/-a de dr. Zenovia-Veronica Ghinea, medic primar in imagistica medicala, fie in cadrul pachetului de consultatie plus ecografie, de la cabinetul de endocronologie, acolo unde activeaza dr. Alina Stoicescu si dr. Andra Cojocea, endocrinologi. Clinica si-a inceput activitatea in Brasov in anul 1998, punand la dispozitia pacientilor o paleta larga de servicii medicale in specialitatile: alergologie, cardiologie, ecografie, endocrinologie, homeopatie, neurologie, nutritie, oncologie, pediatrie si reumatologie. 

Tariful pentru o ecografie tiroidiana este de 150 de lei.

Conform recenziilor, centrul medical inregistreaza un grad destul de ridicat de multumire a pacientilor. Cea mai parte a acestora considera ca este o clinica la standarde europene, eleganta, foarte curata, dotata cu o parcare proprie, cu medici profesionisti si un raport excelent calitate-pret. Cativa pacienti se declara nemultumiti de timpul mare de asteptare, desi au avut programare.

3. Rmn Diagnostica

Rmn Diagnostica este o clinica specializata in imagistica medicala, in care se pot realiza o serie de investigatii ecografice: ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie generala, ecografie Doppler, ecografie copii si electromiografie EMG. Sub umbrela brandului medical Rmn Diagnostica se gasesc atat clinica din Brasov, cat si centrele din Sibiu si din alte trei localitati din judetul Brasov, Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea. Aici activeaza nu mai putin de 22 de medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala, pe experienta carora pot conta pacientii din Brasov si din celelalte centre.

Preturile pentru consultatiile si investigatiile oferite de clinica sunt publicate pe site-ul web. Pentru ecografie tiroida vei plati 210-230 de lei.

Fiind o clinica in care coexista multe cabinete de consultatii, analize si investigatii, nu toate interactiunile pacientilor se desfasoara sub aceleasi auspicii, de aceea si recenziile consemneaza experiente diferite. Intre aspectele pozitive pot fi cuprinse calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. Despre medicul de la ecograf se spune ca este deosebit de competent si experimentat. Aspectele mai putin favorabile din activitatea clinicii se refera la comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor.

4. Polimed Dacia

Cabinetul de ecografie de la Polimed Dacia efectueaza ecografie abdominala, ecografie de parti moi, ecografie tiroida si ecografie mamara, contra cost sau prin intermediul Casei de Asigurari Brasov, trei dintre cei patru medici specialisti in imagistica ultrasonografica avand contract cu CAS. Centrul medical Polimed Dacia din Brasov a debutat pe piata serviciilor medicale in anul 2012, evoluand permanent pana la statutul de policlinica in care se regasesc  un laborator de imagistica medicala (CT, RMN, mamografie, ecografie), un ambulatoriu in care functioneaza cabinete medicale de consultatii in cele mai cautate specialitati, spitalizare de zi (recuperare medicala, cardiologie, medicina interna, neurologie, gastroenterologie, urologie) si laborator de explorari functionale. 

O ecografie tiroidiana cu plata are pretul de 150 de lei.

Pacientii sunt relativ multumiti de prestatiile Polimed Dacia, conform recenziilor de pe Google. Ca puncte forte sunt amintite serviciile de calitate, personalul medical competent, bland si empatic, interiorul curat, modern si primitor. Pe de alta parte, multi dintre pacienti sustin ca programarile nu se respecta, ca personalul de la receptie foloseste un ton rastit fata de pacienti si ca investigatiile si consultatiile cu bilet de trimitere se programeaza greu.

5. Dr. Fernye

Cabinetul medical individual Dr. Fernye este specializat pe imagistica medicala, punand la dispozitia locuitorilor din Brasov investigatii ecografice (ecografie abdominala, ecografie tiroida cu elastografie, ecografie mamara si ecografie de parti moi), radiografie si mamografie. Dotarile cabinetului includ aparatura de ultima generatie GE, fabricata in anul 2020, pentru examinari riguroase si posibilitatea interpretarii lor cu fidelitate si acuratete. Dr. Aurel Fernye are specializare in radiologie si imagistica medicala cu competente in computer tomografie, senologie si rezonanta magnetica.

Sectiunea de tarife a site-ului este usor de identificat pentru utilizatori si aduce lamuriri legate de preturile serviciilor acestui cabinet. Pretul unei ecografii tiroidiene este de 300 de lei.

Pacientii si-au exprimat opiniile fata de activitatea cabinetului dr. Fernye in recenziile de pe Facebook. Sunt apreciate calitatea serviciilor, investigatiile realizate cu promptitudine, profesionalismul, blandetea si rabdarea medicului, precum si faptul ca inspira incredere.

Concluzii

Atunci cand ti-a fost recomandata de medicul curant si doresti sa obtii o ecografie tiroida in Brasov si o investigatie caracterizata de calitate si acuratete in rezultate, te poti adresa uneia/unui dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai sus. Vei gasi in orasul de la poalele Tampei medici bine pregatiti specializati in imagistica medicala sau endocrinologi avand competente in ecografie si aparatura moderna, aspecte confirmate si de recenziile pacientilor multumiti care recomanda serviciile de ultrasonografie medicala de aici.

In Brasov ai posibilitatea sa realizezi ecografie tiroidiana atat la un cabinet de imagistica, dar si in cadrul cabinetelor de endocrinologie din oras, in care investigatia cu ultrasunete este o metoda frecvent folosita in diagnosticarea afectiunilor glandei tiroide.