Meniu

Ecografie tiroida Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ecografia de tiroida este populara in Cluj, pentru ca tot mai multi oameni vor sa depisteze din timp eventualele probleme ale acestei glande endocrine. Examinarea cu Doppler color permite analizarea vascularizatiei peri si intranodulare, relevanta pentru a diferentia caracterul benign sau malign al nodulilor tiroidieni.

Daca vrei sa vezi cum se prezinta tiroida ta, ia in calcul o ecografie de specialitate! In Cluj sunt numeroase clinici dotate cu ecografe ce se preteaza si in examinarea glandei tiroide, clinici pe care ti le prezentam in articolul de fata.

Clinici unde poti face o ecografie de tiroida in Cluj

Tabelul de mai jos iti prezinta cateva clinici bune la care te poti programa pentru o ecografie de tiroida in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Cuore Medical
2
150 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 150 Ron
 • Cabinetele sunt dotate cu aparatura performanta
 • Profesionalism
 • Medici bine pregatiti si cu experienta
 • Atentie la detalii si implicare
Telefon 0752 807 337
Fara Website
EcoDiagnost
3
300 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Examinari in regim normal sau in regim de urgenta
 • Echipamente moderne
 • Ambianta placuta
 • Buna comunicare cu medicul
Clinica Pro Vita
160 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 160 Ron
 • Servicii medicale complexe
 • Spatiu modern si primitor
 • Ecografii tiroidiene la preturi mai mici fata de alte locatii
 • Profesionalism
Integria Medical
200 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 200 Ron
 • Numeroase cabinete de specialitate
 • Echipa numeroasa de profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Medici specialisti cu competente in ecografia titoridiana
 • O buna organizare
 • Ambianta placuta
Asteco
200 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Pret avantajos pentru ecografia tiroidiana
 • Personal bine pregatit care se perfectioneaza permanent
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografie de tiroida in Cluj

Am alcatuit un clasament al centrelor medicale in care poti beneficia de o ecografie de tiroida in Cluj. Descopera-le in cele ce urmeaza:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o ecografie de tiroida in Cluj la standarde ridicate de calitate. Medicul care are specialitatea de a pune in practica astfel de investigatii este dr. Petru Ilies, medic specialist in geriatrie si medicina de familie, cu experienta vasta in diagnosticarea corecta si tratarea pacientilor intr-o maniera corespunzatoare. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, ulterior dobandind un atestat de studii complementare in ultrasonografie generala si ingrijiri paliative. Printre serviciile puse in aplicare, pe langa ecografia tiroidiana, se numara si: ecografie testiculara, musculoscheletala, abdomen inferior, abdomen superior, abdomen total, ecografie mamara, ecografie Doppler arterial unilateral si bilateral, ecografie Doppler vene lateral si bilateral. 

Pretul pentru o ecografie tiroidiana este de 300 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii care au apelat la serviciile centrului prezentat mai sus sunt multumiti in unanimitate. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, ceea ce inseamna ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de o inalta performanta, echipa medicala dand dovada de o buna pregatire in domeniu si de o experienta vasta in tratarea pacientilor. In plus, mediul este unul primitor atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar serviciile sunt atent adaptate in functie de necesitatile medicale ale pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Cuore Medical

Cuore Medical este dedicat in special tratarii si preventiei patologiei femeii, avand specialitati numeroase: endocrinologie, balneologie, ginecologie, dermatologie, ecografie, interne, reumatologie si cardiologie. Cabinetele clinicii sunt dotate cu aparate performante, inclusiv un aparat ecograf de ultima generatie, cu Doppler color, elastografie si ghidaj ecografic pentru  punctie biopsie. Ecografiile de tiroida sunt efectuate in cadrul cabinetului de endocrinologie, de catre dr. Cristina Danciu, medic specialist endocrinolog si dr. Molnar Erika-Emoke, medic  primar endocrinolog, ambele cu o bogata experienta in acest domeniu.

Pretul pentru o ecografie tiroidiana este de 150 de lei la Cuore Medical. Pentru un consult, cu ecografie de tiroida si elastografie, pretul este de 300 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre aceasta clinica. Ei spun ca personalul este profesionist, implicat, rabdator si atent cu fiecare persoana. Multe aprecieri primesc si medicii de la endocrinologie, despre care oamenii spun ca sunt bine pregatiti si dedicati profesiei.

3. EcoDiagnost

Eco Diagnost detine doua cabinete in Cluj: cabinetul Aplio, destinat evaluarilor ecografice de inalta rezolutie pentru cazurile generale si pentru expertiza sau opinie secundara, realizate de dr. Horatiu Branda, si cabinetul Xario, destinat diagnosticului ecografic general si consultatiilor de endocrinologie sau medicina interna. In ambele locatii se fac examinari de tiroida, existand posibilitatea si unor examinari in regim de urgenta, care se suprataxeaza.

Tariful pentru un examen de tiroida si limfonoduli cervicali este de 300 de lei.

Din review-urile pacientilor reiese ca oamenii sunt multumiti de serviciile pe care le-au accesat la Eco Diagnost. Ei spun ca ambianta, actul medical si modul in care au fost primiti sunt detalii care conteaza si care transforma intreaga experienta intr-una placuta. Este laudata si atitudinea dr. Branda, despre care oamenii afirma ca este o persoana prietenoasa si calda, ce-i face sa se simta relaxati si in largul lor.

4. Clinica Pro Vita

Clinica Provita este recunoscuta pentru serviciile medicale complexe, la standarde inalte. Aici, poti beneficia de o gama vasta de servicii medicale, intr-un spatiu primitor si placut ce este dotat cu aparatura performanta. Respectul pentru viata se imbina cu stiinta si cu personalul bine pregatit, astfel incat pacientii sa se bucure de o ingrijire adecvata. Printre numeroasele specialitati medicale se numara si cea de Ecografie, unde se realizeaza si ecografii tiroidiene, de catre medici bine pregatiti: dr. Ilie David si dr. Ramona Moldovan.

Pretul pentru o ecografie tiroidiana la Provita Cluj este de 160 de lei.

Majoritatea oamenilor sunt de parere ca personalul de la Provita este amabil si cu zambetul pe buze si ca locatia este moderna, primitoare si curata. Varietatea serviciilor si tarifele mici sunt de asemenea avantaje amintite de persoanele care au vizitat-o pentru diferite consultatii, investigatii sau tratamente.

5. Integria Medical

Integria Medical este un centru medical din Cluj-Napoca unde sunt oferite solutii medicale potrivite pentru sanatatea si starea de bine a pacientilor, indiferent de varsta. Cabinetele sunt numeroase: endocrinologie, cardiologie, dermatologie, urologie, ecografie, nutritie, psihologie etc. Pentru ecografiile tiroidiene sunt trei medici specializati la care te poti programa: dr. Roxana Iuga, dr. Lia Terhes si dr. Madalina Muresan.

Pretul pentru o ecografie tiroidiana la Integria Medical este de 200 de lei.

Persoanele care si-au notat impresiile legate de serviciile de la Integria Medical in mediul online sunt destul de multumite. Ele spun ca multi dintre medici dau dovada de profesionalism, bunavointa si atentie si ca in centru se remarca o buna organizare. De asemenea, unii spun ca preturile sunt corecte si ca ambianta este una placuta.

6. Asteco

Asteco este un centru medical cu numeroase specialitati, ce a fost infiintat in 2010, pornind de la un cabinet integrat de nutritie-diabetologie-endocrinologie. Primele echipe au fost alcatuite din specialisti cu pregatire internationala pentru abordarea multidisciplinara a bolilor complexe.  In timp, aici a aparut posibilitatea efectuarii de consultatii, analize, ecografii, terapii, toate acestea contribuind la extinderea centrului. Echipa este coordonata de dr. Adrian Copcea, medic primar diabetolog-nutritionist.

O ecografie de tiroida la Asteco are un pret de 200 de lei. Un pachet de consultatie la endocrinologie cu ecografie tiroidiana este de 300 de lei.

Centrul Medical Asteco este destul de apreciat printre pacienti, datorita varietatii serviciilor si specialitatilor medicale, a personalului bine pregatit, care se perfectioneaza in strainatate, si a conditiilor placute. Cei care au notat impresii negative vorbesc in special despre programari care s-au anulat cu putin timp inainte, despre lipsa de organizare si despre tarife care nu coincid cu cele comunicate anterior prin telefon.

Concluziile noastre

O ecografie de tiroida, in Cluj, se poate face la oricare dintre clinicile prezentate in acest articol. Preturile variaza, fiind clinici in care poti beneficia de aceasta investigatie cu 150 de lei, dar si cu peste 200 de lei.

Ecografia este relevanta pentru stabilirea unui diagnostic de boala tiroidiana, pentru depistarea eventualilor noduli sau pentru monitorizarea unei afectiuni. Daca primesti recomandarea de la medicul de familie sau medicul specialist de a face o ecografie de tiroida, suna la una dintre aceste clinici si programeaza-te cu incredere, pentru ca serviciile sunt de buna calitate, iar medicii au competenta necesara sa depisteze orice eventuala problema.