Meniu

Ecografie tiroida Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista cazuri in care pacientii se pot confrunta cu diverse probleme de sanatate care nu pot fi depistate prin analize simple de sange, motiv pentru care sunt necesare investigatii mult mai amanuntite, cum este ecografia tiroida. In Craiova, din fericire, exista multe clinici si cabinete medicale care desfasoara astfel de examinari ecografice la preturi accesibile, care sa nu implice situatii neplacute din punct de vedere financiar.

Craiova este un oras dezvoltat in ceea ce priveste latura medicala, motiv pentru care locuitorii au sansa de a apela la serviciile unor clinici de specialitate. Ecografia realizata la nivelul tiroidei este recomandata, de regula, pentru verificarea starii de sanatate a glandei tiroide, cea responsabila de alimentarea organismului cu hormoni pentru o buna functionare. Problemele apar atunci cand glanda tiroida nu functioneaza in parametri optimi, ceea ce inseamna ca pacientul respectiv este predispus la dereglari hormonale.

Cat costa o ecografie tiroida in Craiova?

Pentru realizarea unei ecografii tiroide in Craiova sunt necesare aparaturi si echipamente medicale performante, care sa ofere rezultate cat mai precise. Multe dintre aceste echipamente sunt suficient de costisitoare, insa, chiar si asa, pretul unei astfel de investigatii nu este extrem de ridicat. Toata lumea si-l poate permite. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Renasterea
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie tiroida porneste de la 60 Ron
 • Tratamente si investigatii profesionale
 • Diagnostic precis
 • Personal medical experimentat si profesionist
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rating ridicat
Pan Med
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie tiroida porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale multiple si calitative
 • Personal empatic, atent la detalii si profesionist
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Certificare ISO
Policlinica M&M
130 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie tiroida porneste de la 130 Ron
 • Aparatura performanta
 • Amabilitate, profesionalism si experienta vasta
 • Rezultate precise
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Camen
170 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 170 Ron
 • Servicii medicale competente
 • Personal medical calificat profesional
 • Proceduri si investigatii calitative
 • Programari nerespectate
Policlinica Medaura
250 Ron
 • Pret Ecografie tiroida 250 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri multiple
 • Lipsa de organizare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care efectueaza ecografie tiroida in Craiova

Esti in cautarea unei clinici care sa fie specializata in ecografia tiroida in Craiova? Atunci citeste in continuare si descopera lista de cabinete medicale pe care ti-am pregatit-o in cele ce urmeaza:

1. Centrul Medical Renasterea

Policlinica medicala particulara Renasterea este specializata in multiple domenii medicale, punand la dispozitia pacientilor consultatii, tratamente si investigatii profesionale, printre care se numara si ecografia tiroida in Craiova. Centrul medical este echipat cu o aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia se poate obtine un diagnostic precis. De asemenea, personalul medical este profesionist, avand o experienta semnificativa in ceea ce priveste tratarea afectiunilor, dar si in realizarea investigatiilor imagistice. Pe langa ecografia tiroidiana, pacientii mai pot beneficia si de: ecografie generala, abdominala, cardiaca, de san, de organ.

Pretul pentru o ecografie tiroida porneste de la 60 lei.

Conform recenziilor postate de pacienti, serviciile medicale prestate in cadrul centrului medical Renasterea sunt la o calitate superioara, iar aparatura utilizata pentru efectuarea investigatiilor este de ultima generatie. Profesionalismul si atentia la detalii a personalului medical sunt alte calitati care au influentat pozitiv rating-ul obtinut.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Renasterea
Vezi Pareri

2. Pan Med

Pan Med este o policlinica certificata ISO, in cadrul careia pacientii au ocazia de a opta pentru efectuarea ecografiei tiroide din Craiova. Aparatura utilizata este de ultima ora, ceea ce inseamna ca diagnosticul stabilit de cadrul medical este precis. De asemenea, medicii au o experienta vasta atat in cadrul procedurilor efectuate, cat si in cadrul investigatiilor ecografice. Pe langa ecografia tiroida, pacientii au sansa de a opta si pentru: ecografie abdominala, abdominopelvina, de cord, Doppler, glande mamare, glande suprarenale, parti moi, pelvis, transvaginala, monitorizare ovulatie, sarcina. Medicii care se ocupa de aceste examinari sunt dr. Andrei Ernestina Mariana si dr. Georgescu Aristida.

Pretul pentru ecografia tiroidiana porneste de la 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au optat pentru policlinica Pan Med au fost multumiti de serviciile medicale, multi dintre ei exprimandu-si recunostinta pentru personal. Acesta este caracterizat prin amabilitate, atentie la detalii, empatie si profesionalism. In plus, aparatura utilizata este de ultima generatie, ceeea ce este de un real ajutor in stabilirea diagnosticului corect.

3. Policlinica M&M

Policlinica M&M este o varianta care poate sa fie luata in considerare atunci cand vine vorba de efectuarea investigatiilor ecografice, cum ar fi ecografia tiroidiana in Craiova. Colectivul medical este profesionist, implicat si dinamic, fiind de fiecare data atent la nevoile pacientului si oferind planuri personalizate de tratament in functie de problema pe care fiecare o experimenteaza. Legat de dotarile policlinicii, echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientii au ocazia de a obtine un diagnostic precis si rapid. Printre specialitatile policlinicii se numara si: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, pediatrie, dermato-venerologie, endocrinologie, DEXA (osteodensitometrie osoasa), medicina interna, gastroenterologie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, fizioterapie, ORL, endoscopie etc.

Pretul pentru o ecografie la tiroida porneste de la 130 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru serviciile policlinicii M&M sunt multumiti prestatia medicala a personalului, apreciind in mod special amabilitatea, atentia si grija de care acesta a dat dovada. De asemenea, tot laudata este si aparatura medicala utilizata. Pentru ca este moderna si performanta, pacientii au sansa de a obtine rezultate precise intr-un timp scurt. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data. In plus, exista situatii in care comunicarea cu pacientii este deficitara.

4. Camen Medical Center

Carmen Medical Center este o organizatie medicala particulara specializata in tratamente, consultatii si investigatii ecografice, printre care se remarca si ecografia tiroida in Craiova. Cu un echipament de inalta performanta, centrul medical pune la dispozitia pacientilor servicii medicale din 15 specialitati diferite, astfel incat sa onoreze cat mai multe dintre necesitatile acestora. De asemenea, echipa medicala are o buna pregatire profesionala, venind de fiecare data in ajutorul tuturor pacientilor cu solutii si tratamente personalizate. In plus, centrul medical are un sistem informatic bine pus la punct, prin intermediul caruia informatiile fiecarui buletin de consultatie sunt stocate in baza de date.

Pretul pentru o ecografie tiroidiana este de 170 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Multi dintre acestia considera ca se lucreaza constant la imbunatatirea serviciilor medicale, ca personalul este atent la nevoile pacientului si ca experienta vasta a acestuia se reflecta in calitatea investigatiilor si procedurilor efectuate. Cu toate acestea, exista si pacienti care contesta informatiile anterioare, spunand ca nu au avut cea mai buna experienta si ca programarile sunt, deseori, nerespectate.

5. Policlinica Medaura

Policlinica Medaura este caracterizata prin profesionalism si grija fata de pacient in ceea ce priveste realizarea ecografiei tiroide in Craiova. Cu o echipa de 25 de medici primari si specialisti, cadre universitare si doctori in stiinte medicale, pacientii pot fi siguri ca sunt pe maini bune cand vine vorba de anumite proceduri medicale sau investigatii complexe, cum ar fi ecografiile Doppler color. Policlinica activeaza in domeniul sanatatii din anul 1992, fiind printre primele policlinici private din Romania. Legat de aparatura, centrul medical este dotat cu echipamente de ultima generatie, iar cabinetele sunt noi si moderne.

Pretul pentru o ecografie tiroida cu elastografie este de 250 lei.

Parerile pacientilor sunt atat pro, cat si contra. In timp ce unele persoane sunt multumite de serviciile medicale, laudand prestatia personalului si modul in care au fost tratate, alti pacienti au avut parte de experiente mai putin placute, in care le-a fost dificil sau chiar imposibil sa realizeze o programare. In plus, mai exista unele persoane care mentioneaza despre dezorganizarea echipei medicale.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici sau a unui cabinet medical specializat in efectuarea ecografiei tiroide in Craiova, poti lua in considerare topul cinci al celor mai frecventate clinici din oras, pentru a beneficia de servicii de calitate si de o prestatie medicala ireprosabila. Cu toate acestea, asigura-te ca citesti cu atentie descrierea fiecarei clinici in care sunt incluse si parerile pacientilor, pentru a-ti face o idee despre activitatea medicala desfasurata.