Meniu

Ecografie tiroida Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De functionarea corecta a glandei tiroide sunt legate o serie de procese metabolice si multe dintre functiile organismului uman, iar daca exista suspiciunea ca glanda respectiva ar constitui cauza unor tulburari, o ecografie tiroida in Galati poate confirma sau infirma banuielile medicului care te trateaza. Acest tip de ecografie este realizat pentru evaluarea dimensiunii, formei si structurii glandei tiroide, precum si pentru identificarea oricarei cresteri sau prezentei unor noduli anormali. 

In Galati, ecografia tiroidiana se poate realiza fie la un cabinet de ecografie generala, fie la endocrinolog, iar lectura acestui articol iti va servi drept ghid si punct de plecare catre alegerea clinicii sau cabinetului potrivit in care sa ai parte de examinarea imagistica necesara unui diagnostic corect.

Unde mergi pentru ecografie tiroida in Galati?

Succesul si acuratetea investigatiei de ecografie tiroida in Galati depind de performantele aparaturii, dar si de pregatirea si experienta medicului. Poti conta pe aceste aspecte la una dintre clinicile si cabinetele din tabelul de mai jos, in care vei gasi si preturile aferente acestui serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
ReumaDiagnostic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Concept occidental de abordare a pacientilor
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Dotari de ultima generatie
 • Interior curat
Remenix
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal caracterizat de solicitudine la receptie
 • Timp mare de asteptare pentru unii pacienti
 • Receptia raspunde greu la telefon
DC Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Medici extraordinari
 • Personal amabil si empatic
 • Servicii ireprosabile
 • Bun gust in amenajare
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Pro Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici buni
 • Rezolvarea cu succes a preoblemelor de sanatate
 • Timp mare de asteptare
 • Pacienti reprogramati din vina clinicii
Sanavita
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Probleme rezolvate cu promptitudine
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Personalul are nevoie de un plus de amabilitate fata de pacienti
 • Informatii contradictorii primite de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie tiroida in Galati

Pentru a alege in cunostinta de cauza clinica sau cabinetul in care ai putea face ecografie tiroida in Galati, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun unitatile medicale din top, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care au avut experiente in rezolvarea problemelor de sanatate cu care se confruntau si au ales sa se trataze aici. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii lamuritoare pentru toate aceste aspecte, care iti vor folosi in decizia de a merge catre unul/una sau altul/alta dintre cabinetele si clinicile din clasament pentru investigarea imagistica a glandei tiroide.

1. ReumaDiagnostic

Desi ReumaDiagnostic este cunoscut drept centru medical dedicat patologiei musculo-scheletale, insa galatenii se pot adresa clinicii si pentru ecografii necesare diagnosticarii diferitelor afectiuni: ecografie abdominala, ecografie tiroida, ecografie testiculara, ecografie glande salivare, ecografie musculoscheletala sau de parti moi, ecografii Doppler. Examinarea imagistica a tiroidei va fi realizata de catre dr. conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, supraspecializat in imagistica musculoscheletala si neuroradiologie, cu peste 15 ani de experienta, dintre care 10 ani petrecuti ca medic la spitale si clinici din Europa de Vest si Statele Unite. La cabinetul de ecografie al centrului activeaza si dr. Andreea Moisii, medic specialist radiologie si imagistica medicala. Clinica dispune de tehnologie de ultima generatie, ecografe Siemens Acuson, Juniper Select Edition, Ecograf Alpinion, Ecube 8 Diamond. ReumaDiagnostic este un centru medical modern, infiintat in luna iunie 2022, de catre o echipa de medici tineri si bine pregatiti in imagistica medicala, reumatologie, ortopedie si traumatologie, si kinetoterapeuti.

Ecografia tiroidiana are pretul de 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care au lasat recenzii pentru ReumaDiagnostic au numai cuvinte de lauda la adresa acestui centru medical. Ei apreciaza clinica moderna, conceptul nou, occidental de abordare a pacientului, serviciile de foarte buna calitate, profesionalismul desavarsit al medicilor, amabilitatea intregului personal, dotarile de ultima generatie si interiorul curat.

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

2. Remenix

La Remenix, Centru de Imagistica Medicala certificata ISO9001, se poate efectua gama completa de investigatii ecografice – ecografie abdominala, ecografie generala, ecografie pelvis, ecografie renovezicala, ecografie prostata, ecografie testiculara, ecografie tiroida, ecografie parti moi, ecografie Doppler –, computer tomograf (CT) si rezonanta magnetica (RMN), consultatii si tratamente de medicina interna si chirurgie vasculara. Cu o experienta de peste 16 ani in Galati, Remenix se recomanda ca liderul zonal in diagnosticare, cu o acuratete de 99% in diagnostic si peste 70 de pacienti care trec zilnic pragul cabinetelor sale. Serviciile centrului pot fi accesate atat contra cost, cat si prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate sau al altor firme de asigurari.

Poti realiza ecografie tiroida la acest centru pentru suma de 150 de lei.

Majoritatea pacientilor au o parere buna despre serviciile centrului de imagistica Remenix. Acestia scriu in recenziile de pe Google ca aici se efectueaza investigatii cu aparatura de ultima generatie, cu un personal cu mentalitate proaspata, instruit la standardele cele mai inalte, medici profesionisti, personal dispus sa ajute pacientii la receptie. Cei cativa pacienti nemultumiti sustin ca au avut mult de asteptat peste ora programarii si ca au reusit sa ia legatura foarte greu cu receptia.

3. DC Clinic

Cabinetul de ecografie de la DC Clinic este dotat cu aparatura moderna, ecografe Hitachi si Philips, capabile sa realizeze investigatii caracterizate de acuratete ale diverselor regiuni ale corpului: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroida, ecografie testiculara, ecografie parti moi, ecografie musculoscheletala, ecografie pediatrica, ecografie Doppler. Pentru ecografia tiroidiana vei conta pe experienta dr. Monica Marinescu, medic primar radiologie – imagistica medicala. Centrul medical DC Clinic a fost infiintat in Galati de prof. dr. Viorel Firescu, medic primar chirurgie, doctor in stiinte medicale, si are azi o echipa alcatuita din 20 de medici specializati in diverse ramuri medicale.

Pentru o ecografie de tiroida vei plati la acest centru medical 150 de lei.

Clinica inregistreaza, in general, un grad ridicat de multumire din partea pacientilor, asa cum reiese din recenzii. Majoritatea pacientilor scriu ca au gasit aici medici extraordinari, personal empatic si amabil, intr-un centru medical cu servicii ireprosabile, amenajat cu bun gust. Nemultumirile unora dintre pacienti se datoreaza timpului de asteptare mare si preturilor ridicate.

4. Pro Clinic

Nu va fi o problema sa faci ecografie tiroida la La Pro Clinic, unde investigatiile cu ultrasunete se realizeaza cu aparatura moderna, cel mai performant ecograf Siemens ACUSON Juniper, proiectat pentru a oferi imagini si performante premium, ecografe ca Voluson, printre cele mai de succes ecografe 4D care ofera imagini de acuratete ridicata, si Logique, un sistem ecografic revolutionar, prin care se imbunanateste rezolutia spatiala cu 99%, pentru un plus de informații cu 170% si un contrast mai puternic intre tesuturi cu 22%. La cabinetul specializat o vei gasi pe dr. Iuliana Mirela Covaciu, medic primar radiologie – imagistica medical, dar te poti adresa direct cabinetului de endocrinologie, unde le vei intalni pe dr. Alina Oprea si dr. Luciana Nitoi, medici endocrinologi avand competente in ecografie. Pro Clinic Galati este o clinica multidisciplinara de familie, in care activeaza nu mai putin de 50 de medici specializati in diferite domenii ale medicinei.

Tariful pentru ecografia tiroidiana este de 150 de lei.

Experientele pacientilor sunt in multe cazuri diferite in ceea ce priveste prestatiile clinicii. Din unele recenzii reiese ca serviciile sunt de calitate, ca exista medici foarte bine pregatiti, care pun diagnostic corect si rezolva cu promptitudine problemele pacientilor. Pe de alta parte multi remarca timpul de asteptare mare din cauza suprapunerii programarilor pentru mai multi pacienti si cazurile dese de reprogramare datorate lipsei de organizare din clinica.

5. Sanavita

Centrul Medical Sanavita din Galati pune la dispozitia pacientilor examinari ecografice performante in diferite domenii de patologie medicala, efectuate cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, Aloka ProSound Alpha 7: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroida, ecografie morfo-fetala, ecografie de parti moi, ecografie sold bebelusi, ecografie musculoscheletala si ecografie transfontanelara. Medicii care activeaza la cabinetul de ecografie sunt dr. Traian Stroia, medic specialist Radiologie si Imagistica Medicala, si dr. Angela Valentina Pop, medic primar Medicina Nucleara, ambii avand competente in ecografie generala. Clinica a fost fondata in anul 2008, avand ca scop oferirea de servicii medicale complexe, multidisciplinare: consultatii, investigatii, analize de laborator si servicii de medicina muncii.

Pentru o ecografie tiroida vei plati suma de 150 de lei.

Pacientii manifesta opinii diferite despre activitatea clinicii, depinzand de cabinetul la care au apelat la Sanavita. Unele recenzii consemneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, iar problemele pacientilor sunt rezolvate cu promptitudine. In acelasi timp insa, multi pacienti acuza lipsa de punctualitate in respectarea programarilor, un comportament lipsit de amabilitate al unei parti a personalului si informatii contradictorii primite de la serviciul de receptie.

Concluzii

Imagistica medicala este, asa cum probabil poti concluziona singur/-a, un sector bine reprezentat pe piata serviciilor de sanatate din orasul de pe Dunare, iar ecografia tiroida in Galati se poate efectua la clinici si centre de imagistica de top, prevazute cu cele mai moderne dotari in materie de aparatura, ecografe de ultima generatie, cu performante ridicate. De asemenea, orasul dispune de un numar mare de specialisti in investigatiile cu ultrasunete, atat in imagistica – ecografie, cat si in endocrinologie, medicii endocrinologi de la aceste cabinete detinand la randul lor competente in ecografie.

Dupa lectura articolul de mai sus vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa suni la una dintre cele cinci clinici din top pentru realizarea unei programari la ecografie tiroidiana.