Meniu

Ecografie tiroida Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci ecografie de tiroida in Pitesti si vrei sa iti faci programare la o clinica de top? In acest oras, isi desfasoara activitatea medici cu experienta, care au integrat in activitatea lor tehnologii performante pe partea de ecografie si care asigura precizie in diagnostic. Ecografia tiroidiana este noninvaziva si nu foloseste radiatii, fiind recomandata pacientilor in cazul carora exista suspiciuni de probleme la nivelul tiroidei. 

Daca medicul depisteaza noduli tiroidieni palpabili sau daca observa ca volumul glandei tale s-a marit, va avea nevoie de o ecografie pentru identificarea posibilei afectiuni. De asemenea, ecografia de tiroida este necesara inclusiv pentru monitorizarea afectiunilor tiroidiene depistate in trecut. Pitesti este unul dintre orasele ofertante cand vine vorba despre servicii medicale calitative, intre care si ecografia.

Ecografie de tiroida in Pitesti: cat costa examinarea?

La fel ca si in alte orase din Romania, clinicile si centrele medicale din Pitesti unde se fac ecografii de tiroida au tarife influentate de mai multi factori, intre care si tehnologia utilizata. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica aceasta examinare, poti consulta urmatorul tabel, care surprinde numele celor mai apreciate clinici si tariful pentru ecografia tiroidiana:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
AB Medica
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 130 Ron
 • Servicii de calitate excelenta
 • Profesionalism si responsabilitate
 • Precizie in diagnostic
 • Explicatii clare
 • Curatenie exemplara
 • Atmosfera placuta
Natisan
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Rabdare si empatie
 • Aparatura moderna
 • Uneori programarile se suprapun
Dr. Sivu Nicu
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diagnostic precis si corect
 • Profesionalism
 • Atitudine calma
 • Apelurile sunt preluate foarte greu
Muntenia Hospital
140 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 140 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, serios si apropiat de pacient
 • Locatie accesibila, in zona centrala
 • Preturi bune
 • Curatenie
 • Cativa pacienti spun ca managementul spitalului este defectuos
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
SCM Necula
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Comunicarea medic-pacient ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face ecografie de tiroida in Pitesti

In Pitesti, exista mai multe clinici medicale specializate in ecografie, pe care un numar mare de pacienti le aleg atunci cand trebuie sa faca ecografii de tiroida sau alte investigatii imagistice. Acestea se bucura de aprecierea celor care le-au trecut pragul, datorita calitatii serviciilor si abordarii profesioniste.

Pentru a iti fi mai usor sa identifici o clinica sau un centru medical din Pitesti compatibil cu nevoile si bugetul tau, am creat un clasament in care sunt oferite mai multe detalii despre clinicile de top:

1. AB Medica

Pentru ecografii de tiroida, foarte multi locuitori ai orasului Pitesti aleg AB Medica. Aceasta clinica a inclus mai multe specialitati medicale in lista de servicii, intre care ecografia, pediatria, ginecologia si urologia. Clinica este alcatuita din 12 cabinete medicale, in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta, cativa dintre ei venind din capitala. Misiunea clinicii este de a isi extinde in continuare colectivul medical si de a asigura o calitate inalta a serviciilor, folosind in acest sens aparatura de ultima generatie.

Ecografia de tiroida costa 130 lei la clinica AB Medica.

Serviciile sunt de calitate excelenta, dupa cum subliniaza mai multi pacienti in recenziile lor. Acestia afirma ca au avut parte de o experienta placuta, atribuind personalului medical mai multe calitati: profesionalism, precizie in diagnostic, amabilitate si responsabilitate. Curatenia din clinica este impecabila, iar atmosfera este placuta. De asemenea, medicii explica fiecare procedura in detaliu. 

Vezi parerile pacientilor despre AB Medica  
Vezi Pareri

2. Natisan

Clinica Natisan este o alta unitate medicala apreciata din orasul Pitesti, unde te poti indrepta pentru ecografia de tiroida. Sunt reunite mai multe discipline medicale, astfel ca pacientii beneficiaza de o abordare complexa, fie ca e vorba despre investigatii, stabilirea diagnosticului sau tratamentului. Activitatea centrului medical a inceput in anul 2000, iar de atunci a continuat sa se dezvolte si sa integreze tot mai multe specialitati in lista de servicii a clinicii. Echipa este formata din specialisti cu un inalt nivel de instruire, care folosesc tehnologii de varf. 

Ecografia tiroidiana costa 150 lei.

Parerile despre clinica Natisan sunt in mare parte pozitive. Majoritatea pacientilor se declara multumiti si spun ca spun ca au beneficiat de profesionalism, rabdare si amabilitate din partea personalului medical. Exista cateva persoane care spun ca programarile se suprapun si ca apelurile telefonice sunt preluate greu. 

3. Dr. Sivu Nicu

Cabinetul Medical Individual Dr. Sivu Nicu se inscrie pe lista optiunilor de top ale pacientilor din Pitesti carora li s-a recomandat sa faca ecografie de tiroida. La aceasta unitate medicala se efectueaza ecografii cu aparatura premium, astfel incat diagnosticul sa fie clar. Investigatiile sunt efectuate de catre dr. Sivu Nicu, acesta avand o experienta vasta in sfera ecografiei generale, activand in domeniu de peste doua decenii.

Ecografia de tiroida are tariful de 150 lei la acest cabinet.

Pacientii care si-au relatat experienta avuta la acest cabinet spun ca dr. Sivu Nicu este un medic foarte bun. Are o atitudine calma, este interesat de pacient si pune un diagnostic precis. Foloseste aparatura moderna si este foarte atent. Totusi, destul de multe persoane scot in evidenta faptul ca nimeni nu raspunde la telefon si ca au sunat chiar si o saptamana pentru ca apelul lor sa fie preluat.

4. Muntenia Hospital

Deschis in anul 2011, Muntenia Hospital a devenit de-a lungul anilor varianta principala a locuitorilor din Pitesti, ecografia de tiroida fiind doar unul dintre numeroasele servicii oferite la acest spital. Trei ani mai tarziu de la inaugurare, unitatea medicala a inceput sa ofere servicii complete si integrate, fiind disponibile consultatii si tratamente specifice aproape oricarei specialitati medicale. Din echipa fac parte 70 de medici, iar in dotarea spitalului exista aparatura de ultima generatie in toate departamentele. Siguranta si confortul pacientilor fac parte din lista de prioritati a medicilor, care asigura o abordare personalizata si complexa fiecarei persoane care trece pragul acestui spital. 

Pentru ecografie tiroidiana la Muntenia Hospital, vei achita suma de 140 lei. 

Mai multe persoane noteaza prin recenzii online ca la spitalul Muntenia au intalnit medici profesionisti, apropiati de pacient, care inspira incredere si pun diagnosticul corect. Acestia asigura un act medical de calitate superioara, dand dovada de empatie si seriozitate. De asemenea, personalul de la receptie este amabil si priceput. Locatia este accesibila, spitalul fiind amplasat in zona centrala, iar preturile sunt bune. In lista avantajelor este mentionata si curatenia. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca managementul spitalului este defectuos si ca atitudinea unor medici lasa de dorit.

5. SCM Necula

Daca locuiesti in Pitesti sau in apropiere si vrei sa iti faci ecografie de tiroida, poti alege serviciile clinicii SCM Necula. Prezenta de peste un deceniu pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica are in componenta sa mai multe cabinete medicale si reuneste o echipa de medici profesionisti, pentru care calitatea primeaza. Pentru a atinge cel mai inalt nivel de calitate, personalul acestei clinici foloseste aparatura de ultima generatie. 

Pacientii care aleg SCM Necula vor plati 150 lei pentru ecografia de tiroida. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile clinicii. Echipa este formata din profesionisti, care dau dovada de amabilitate si atentie la nevoile pacientului. Cu toate acestea, unele persoane spun ca medicii nu ofera informatii complete despre diagnostic. 

Concluzii 

Acestea sunt principalele optiuni ale pacientilor din Pitesti in materie de ecografie, inclusiv la capitolul ecografiilor de tiroida. Multe clinici din acest oras se bucura de o reputatie buna, justificata de calitatea actului medical si de integrarea ultimelor tehnologii in activitatea lor.  

Daca vrei sa beneficiezi de precizie in diagnostic si de explicatii din partea unor specialisti, este recomandat sa alegi o clinica unde se folosesc echipamente performante si unde activeaza medici cu experienta, iar Pitesti este unul dintre orasele care gazduiesc mai multe centre medicale de top.