Meniu

Ecografie transfontanelara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unei clinici unde se efectueaza ecografie transfontanelara in Bucuresti? Poti gasi raspunsul in acest articol, care prezinta mai multe detalii despre clinicile de top din capitala pe care le poti alege pentru efectuarea acestei investigatii pediatrice. 

Ecografia transfontanelara este examinarea imagistica prin care medicii evalueaza creierul bebelusilor si structurile anatomice de la nivelul cutiei craniene. Investigatia este neinvaziva si nedureroasa, efectuandu-se la recomandarea medicului, in cazul in care acesta suspecteaza ca nou-nascutul ar putea suferi de o problema neurologica. 

Cat costa o ecografie transfontanelara in Bucuresti?

Daca locuiesti in Bucuresti si medicul pediatru ti-a sugerat ca bebelusul tau are nevoie de o ecografie transfontanelara, poti afla preturile din tabelul de mai jos. Acolo figureaza numele celor mai reputate clinici medicale din capitala, unde se fac si investigatii imagistice.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie transfontanelara
Rating
Website
Primed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii transfontanelare este 250 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si comunicativ
 • Curatenie
 • Organizarea programarilor lasa de dorit
Qmed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii transfontanelare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si atentie la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Medicover
332 Ron
 • Pretul unei Ecografii transfontanelare este 332 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti, punctuali si atenti
 • Interactiune foarte buna cu personalul
 • Curatenie exemplara
 • Platforma online
 • Programarile se decaleaza uneori
Rosana Medical
240 Ron
 • Pretul unei Ecografii transfontanelare este 240 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si implicare
 • Amabilitate si atentie
 • Unii pacienti spun ca au intampinat dificultati in comunicarea cu unii medici
Memormed
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii transfontanelare este 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate si empatie
 • Echipamente de ultima generatie
 • Cativa pacienti reclama atitudinea unor medici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru ecografie transfontanelara din Bucuresti?

Parintii din Bucuresti care trebuie sa mearga cu bebelusul la ecografie transfontanelara au la dispozitie o multime de clinici medicale. La o simpla cautare pe Google, acestia vor observa ca in capitala exista multe clinici si centre dintre care pot alege.

Daca te numeri printre ei, clasamentul de mai jos te poate ajuta sa iei usor o decizie:

1. Primed

Primed este una dintre optiunile principale din Bucuresti la capitolul ecografiilor transfontanelare si nu numai. La aceasta clinca se efectueaza o gama variata de investigatii si ecografii. Se ofera asistenta medicala specializata si se utilizeaza tehnologii performante, ce asigura calitatea inalta a actului medical. Lista de servicii acopera 15 de specialitati medicale, iar colectivul este format din 20 de medici. 

La clinica Primed, ecografia transfontanelara costa 250 lei. 

Zeci de pacienti spun ca au avut o experienta placuta la Primed si ii recomanda serviciile. Personalul de la receptie este amabil si dornic sa ajute, iar medicii sunt profesionisti, comunicativi, atenti si rabdatori. Acestia raspund la toate intrebarile si ofera servicii medicale de calitate ireprosabila. Un alt aspect pozitiv il reprezinta curatenia din clinica. Fara a contesta profesionalismul echipei medicale, cativa pacienti spun ca organizarea programarilor lasa de dorit, intrucat au asteptat zeci de minute pentru a intra la consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Primed
Vezi Pareri

2. QMed

Centrul multidisciplinar QMed din Bucuresti este o locatie preferata de un numar foarte mare de parinti din capitala, carora li s-a recomandat sa mearga la ecografie transfontanelara cu bebelusul. Acest centru aduce in prim-plan servicii pentru intreaga familie, acoperind 11 ramuri medicale. In componenta centrului se afla 7 cabinete medicale. Pentru ecografii se folosete aparatura performanta, cu ajutorul careia se efectueaza o gama variata de investigatii imagistice.   

Pentru ecografie transfontanelara, se va achita pretul de 150 lei. 

Mai multi pacienti au oferit recenzii favorabile in mediul online dupa ce au beneficiat de servicii medicale in cadrul centrului QMed. Atentia la nevoile pacientului, profesionalismul, devotamentul si dorinta de imbunatatire sunt principalele calitati apreciate la personalul clinicii. Comunicarea medic-pacient este buna, in clinica se foloseste aparatura de ultima generatie si preturile sunt accesibile. Inclusiv personalul de la receptie este amabil. Exista cativa pacienti care spun ca programarile nu se respecta. 

3. Medicover

Si la Medicover din Bucuresti se fac ecografii transfontanelare, fiind una dintre variantele preferate de foarte multi parinti. Grupul Medicover face parte dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic, avand o prezenta consolidata in tara prin cele 41 de clinici. Obiectivul retelei de clinici este de a asigura servicii medicale la cele mai inalte standarde, motiv pentru care personalul este format din specialisti care pun la dispozitie servicii integrate. 

La Medicover, ecografia transfontanelara (plus Doppler) costa 332 lei. 

Foarte multi pacienti au ales Medicover pentru diferite servicii medicale, iar in mediul online au fost exprimate numeroase pareri, dintre care majoritatea pozitive. Medicii sunt profesionisti, comunicativi, punctuali, amabili si atenti. Pacientii apreciaza inclusiv existenta platformei online, unde isi pot face programari si unde pot comunica rapid cu medici. Curatenia din clinica este exemplara, iar interactiunea cu medicii foarte buna. Desi cele mai multe recenzii sunt pozitive, cateva persoane spun ca nu au avut o experienta placuta, deoarece programarile lor au fost decalate. 

4. Rosana Medical

Pentru ecografii transfontanelare, multe persoane din Bucuresti aleg policlinica Rosana Medical. Se efectueaza mai multe investigatii de specialitate si se asigura tratamente pentru diverse afectiuni. Colectivul este format din medici cu experienta, care folosesc aparatura medicala de ultima generatie. Specialistii care profeseaza la aceasta clinica prioritizeaza calitatea serviciilor si siguranta pacientilor. De asemenea, lista de servicii continua sa se extinda. 

Ecografia transfontanelara costa 240 lei la Rosana Medical.

Privitor la feedback-ul obtinut din partea pacientilor in mediul online, policlinica Rosana Medical se bucura de aprecierea unui numar mare de persoane. Acestea spun ca au intalnit medici profesionisti, empatici, implicati, comunicativi si amabili. Personalul de la receptie este atent si politicos. Totusi, exista si pareri mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca au intampinat dificultati in comunicarea cu unii medici.

5. Memormed

Centrul medical Memormed din Bucuresti ofera servicii de inalta calitate si este una dintre locatiile pe care le poti alege pentru ecografia transfontanelara a bebelusului tau. Echipa este formata din medici primari si medici specialisti, care au dobandit experienta in cadrul unor spitale de renume din capitala si care utilizeaza aparatura performanta de diagnostic si investigatie. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, fiind disponibile pachete integrate de diagnostic si tratament. 

In cadrul acestui centru, tariful pentru ecografia transfontanelara este de 170 lei. 

Sute de persoane si-au relatat prin recenzii experienta avuta la Memormed. Majoritatea se declara multumite de gama larga de servicii medicale si de calitatea acestora. Medicii sunt foarte bine pregatiti si amabili, explica in amanunt diagnosticul si tratamentul, dau dovada de empatie si incurajeaza pacientii. Se folosesc echipamente de ultima generatie si preturile sunt accesibile. Pe de alta parte, exista si persoane care spun ca sistemul de programari este defectuos si ca atitudinea unor medici lasa de dorit. 

Concluzii

In Bucuresti, capitala Romaniei, poti alege dintre numeroase clinici medicale pentru efectuarea unei ecografii transfontanelare. Pentru servicii de calitate si pentru confortul copilului tau, este recomandat sa te indrepti catre clinicile care se bucura de feedback pozitiv din partea multor pacienti si care folosesc aparatura de ultima generatie.