Meniu

Ecografie transfontanelara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Creierul unui nou-nascut sau al unui bebelus poate fi examinat printr-o ecografie transfontanelara. In Cluj sunt cateva locatii in care se poate efectua aceasta investigatie, iar din acest articol le vei putea descoperi, afland inclusiv detaliile legate de pret.

Acest tip de ecografie, care vizualizeaza creierul si structurile anatomice ale continutului din cutia craniana, nu difera de alte ecografii decat prin faptul ca se realizeaza in primele zile sau saptamani de viata. Aparatul ecograf utilizat este acelasi, dar cu un transductor de dimensiuni mici, la o frecventa inalta.

Cat costa o ecografie transfontanelara in Cluj?

Din tabelul de mai jos poti afla informatii de interes despre ecografia transfontanelara efectuata in Cluj, inclusiv care sunt tarifele clinicilor pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie transfontanelara
Rating
Website
Centrul de Pediatrie
220 Ron
 • Pret Ecografie transfontanelara 220 Ron
 • Servicii medicale la domiciliu si in cabinet
 • Echipa numeroasa de medici specialisti
 • Unii medici nu comunica eficient cu pacientii sau apartinatorii
Halmasan
180 Ron
 • Pret Ecografie transfontanelara 180 Ron
 • Centru medical cu vechime si cu servicii de calitate
 • Echipa numeroasa de medici
 • Se pot face programari si pe whatsapp
 • Unii pacienti au avut o interactiune neplacuta cu personalul
Medicover
191 Ron
 • Pret Ecografie transfontanelara 191 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura performanta
 • Organizare deficitara
 • Trebuie insistat la telefon pentru o programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici din Cluj se fac ecografii transfontanelare

Mai jos, iti prezentam pe scurt clinicile la care te poti programa cu micutul tau pentru o ecografie transfontanelara in Cluj:

1. Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie a fost infiintat in 2007, fiind singurul furnizor de servicii medicale din Cluj ce ofera consultatii pediatrice la domiciliu. Gama serviciilor s-a extins in timp, adaugandu-se si posibilitatea efectuarii ecografiilor de sold la domiciliu, iar serviciile efectuate in cele trei cabinete au fost si ele diversificate. Echipa de medici este una numeroasa, ce acopera ramuri diverse: nefrologie, ORL, ortopedie, hematologie/oncologie, alergologie et. In cadrul departamentului de Ecografie pediatrica se efectueaza si ecografii transfontanelare.

Pretul pentru o ecografie transfontanelara la Centrul de Pediatrie din Cluj este de 220 de lei.

Recenziile parintilor care si-au tratat copiii sau au beneficiat de investigatii la Centrul de Pediatrie vorbesc despre medici foarte bine pregatiti, care acorda toata atentia micilor pacienti, care raspund cu rabdare la toate intrebarile si nelamuririle. Sunt si persoane care nu au fost multumite de modul cum a decurs consultatia si de tratamentele primite, de preturile pe care le considera prea mari, precum si de faptul ca unii medici nu comunica in timpul consultatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Pediatrie
Vezi Pareri

2. Halmasan

La Centrul Medical Halmasan serviciile sunt caracterizate prin profesionalism si promptitudine. Clinica a fost infiintata acum peste 2 decenii, de catre dr. Petru Halmagean, fiind un etalon in privinta calitatii serviciilor medicale din Cluj-Napoca. Printre numeroasele specialitati si servicii oferite se afla si pediatria, unde sunt oferite ingrijiri complete pentru sugari, copii si adolescenti, in regim normal sau de urgenta.

Pentru o ecografie transfontanelara la Halmasan, tariful este de 180 de lei.

Unii dintre pacienti sunt impresionati de serviciile de la acest centru medical, despre care spun ca sunt superioare celor din alte clinici private. Sunt apreciate: atentia pentru pacient, amabilitatea, faptul ca se respecta orele de programare. Alte persoane nu au avut parte de experiente placute aici si de aceea nu recomanda locatia, din cauza atitudinii personalului, atat la telefon, cat si fata in fata, asemanand centrul cu un spital de stat.

3. Medicover

In clinica Medicover din Cluj – Republicii, localizata in apropierea centrului orasului Cluj-Napoca, este oferit accesul la medici dedicati, ce lucreaza cu aparatura performanta pentru pacientii de toate varstele. Printre serviciile oferite aici se numara si unele care sunt decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. De asemenea, sunt puse la dispozitie si servicii pentru copii intre 0 si 3 ani, in care sunt incluse consultatii, dar si ecografii. Ecografiile sunt realizate de dr. Otilia-Maria Fufezan, medic primar in aceasta specialitate.

Pretul pentru o ecografie transfontanelara la sugari + Doppler, la Medicover Cluj-Republicii, este de 191 lei.

Parerile sunt si pro, si contra in legatura cu aceasta clinica. Review-urile postate de pacienti denota ca sunt persoane multumite de cum decurg consultatiile, de medicii care isi fac treaba cu profesionalism si de personalul de la receptie amabil. La fel de numeroase sunt si parerile care reclama mai multe neplaceri, printre care: organizarea deficitara, anularea programarilor, faptul ca trebuie insistat la telefon pentru a vorbi cu un operator.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de la medicul de familie sau de la medicul specialist de a te prezenta cu bebelusul pentru o ecografie transfontanelara in Cluj, acest articol te va ajuta sa iei o decizie potrivita. Primul pas, dupa ce ai citit informatiile care te intereseaza si ai decis la ce clinica sa te prezinti, este sa suni pentru o programare.

Tine cont insa ca aceasta ecografie se poate realiza pana in momentul cand fontanela se inchide, etapa care variaza de la copil la copil!