Meniu

Ecografie transfontanelara Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care intentionezi sa apelezi la o ecografie transfontanelara in Galati, cel mai probabil, medicul care ti-a recomandat investigatia ti-a prezentat deja optiunile pe care le ai in acest sens. Daca ai nevoie de mai multe detalii, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii despre medicii care isi desfasoara activitatea in oras si tarifele pe care le practica. 

In Galati, nu exista multe clinici care ofera serviciul de ecografie transfontanelara, dar cele care o fac dispun de echipament modern si de echipe formate din oameni talentati, care pun accent pe calitatea actului medical. Ideal este sa-ti stabilesti un buget orientativ inainte de a incepe cautarile. 

Cat costa o ecografie transfontanelara in Galati?

Multi factori pot influenta pretul ecografiei transfontanelare din Galati, de la locul in care este realizata investigatia, la echipamentul folosit si pregatirea medicului care se ocupa de caz. De aceea, ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt prezentate tarifele de la clinicile din oras, care ofera acest tip de serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie transfontanelara
Rating
Website
Medlife 
Clinica-Verificata
360 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie transfontanelara este 360 Ron
 • Dotare tehnica optima si completa
 • Medici specialisti
 • Pachete promotionale
 • Programari nerespectate
Sanavita
270 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie transfontanelara este 270 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Curatenie
 • Organizare slaba
 • Programarile nu respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care iti poti face o ecografie transfontanelara in Galati  

Chiar daca optiunile pe care le ai in vederea obtinerii unei ecografii transfontanelare in Galati sunt limitate, acest lucru nu inseamna ca nu poti beneficia de un serviciu de calitate. In cadrul listei de mai jos, sunt prezentate doua clinici din oras, alaturi de informatii relevante cu privire la modul in care isi desfasoara activitatea:  

1. Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu

In urma cu cativa ani, Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu a adaugat ecografia transfontanelara in lista de servicii a sediului din Galati, tocmai pentru a permite unui numar cat mai mare de pacienti sa aiba acces la acest tip de investigatie. Dotarea tehnica de care dispune clinica este optima si completa, in scopul de a sprijini realizarea unui portofoliu divers de ecografii. De asemenea, clinica pune la dispozitia pacientilor o gama variata de pachete de pediatrie, in care este inclusa si ecografia transfontanelara. Fiecare pachet este adaptat pentru o categorie de varsta, iar ecografia transfontanelara se regaseste in cadrul celui de Screening imagistica dedicat noilor nascuti. 

Pretul ecografiei transfontanelare este de 360 de lei.  

Chiar daca majoritatea recenziilor care se leaga strict de calitatea actului medical sunt pozitive, multi utilizatori au adus in discutie problemele de organizare din cadrul clinicii, mai ales pe partea de programari: nu toti oamenii reusesc sa-si faca programare la ora la care se pot prezenta la clinica, iar in cazul celor care reusesc, exista posibilitatea ca aceasta sa nu se respecte. 

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu
Vezi Pareri

2. Sanavita  

Centrul Medical Sanavita a fost infiintat la sfarsitul anului 2008, din dorinta de a asigura servicii medicale complexe si multidisciplinare, printre care se numara si ecografia transfontanelara, in Galati. Medicii care se ocupa de ecografii sunt Dr. Stroia Traian, medic specialist in radiologie si imagistica medicala si Dr. Pop Angela Valentina, medic primar in medicina nucleara. Pe partea de pediatrie, pacientii o pot gasi aici pe Dr. Gusa Maricica, medic primar pediatru, care are competenta in ecografie. Investigatiile sunt efectuate prin intermediul aparatului de ultima generatie Aloka Prosound Alpha 7. Pe langa ecografia transfontanelara, alte investigatii efectuate aici sunt morfologia fetala, ecografia de sold, cea musco-scheletala, abdominala, endovaginala etc. 

Pretul ecografiei transfontanelare este de 270 de lei. 

In recenziile acordate Centrului Medical Sanavita, pacientii care au avut parte de o experienta placuta, scot in evidenta amabilitatea si profesionalismul personalului medical. In ciuda acestui fapt, exista si situatii in care programarile nu se respecta, iar oamenii sunt nevoiti sa astepte mai mult timp pe holurile centrului. 

Concluzii

In cele din urma, daca medicul iti recomanda o ecografie transfontanelara in orasul Galati, clinicile mentionate in articol iti stau la dispozitie cu acest serviciu. Investigatia este nedureroasa, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in acest sens, iar informatiile obtinute prin intermediul ei te ajuta sa-i asiguri celui mic o dezvoltare cat mai sanatoasa.