Meniu

Endocrinologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase clinici private au departament de endocrinologie in Alba Iulia, unde pacientii cu diverse disfunctii hormonale sau boli tiroidiene vor primi ingrijirile medicale necesare. Daca te intrebi care sunt institutiile medicale la care poti apela, noi iti prezentam cinci astfel de variante, care cuprind dotari excelente, dar care dispun si de echipe medicale profesioniste. 

Afla cum poti tine sub control problemele hormonale, dar si care sunt indicatiile medicului endocrinolog din Alba Iulia cu privire la afectiunile endocrine. Stim ca nu este usor sa gasesti o modalitate de a trai in echilibru, alimentatia avand un rol suprem in influentarea hormonilor, motiv pentru care multe dintre cadrele medicale specializate in acest domeniu au si competenta de a oferi consiliere nutritionala. Citeste mai departe si intra in posesia unor informatii valoroase cu privire la clinicile care se afla chiar in orasul tau.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Alba Iulia?

In aproape toate cazurile, este important de mentionat ca o consultatie initiala de endocrinologie in Alba Iulia tinde sa fie mai scumpa decat un simplu control de rutina, pentru ca investigatiile si timpul medicului petrecut cu pacientul tinde sa fie mai mare decat in cadrul unui control de rutina. Daca este prima data cand mergi la respectiva clinica, iar medicul nu iti cunoaste istoricul medical, trebuie sa iti asigure un proces de anamneza amanuntit, prin care poate stabili un prediagnostic, urmand sa il infirme sau confirme in urma investigatiilor si analizelor de sange. Iata care sunt preturile pentru o astfel de consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Prevent
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii ireprosabile, investigatii precise
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala amabila, profesionista si experimentata
 • Mediu confortabil
 • Preturi accesibile si programari respectate
Dr. Cibu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de actualitate si performante
 • Echipa medicala bine pregatita, implicata si priceputa
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnostic si tratamente eficiente
Dr. Oana Suleac
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medic specialist in endocrinologie
 • Diagnosticare si tratare corecta
Clinimed
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Amplasare strategica
 • Investigatii ireprosabile
 • Personal bine pregatit
 • Aparaturi de actualitate si performante
 • Cabinet modern
Terra Aster
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical corect
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de actualitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Personal de la receptie nepotrivit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care cuprind departamente de endocrinologie in Alba Iulia

Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la un cabinet de endocrinologie in Alba Iulia, dar nu stii cu exactitate care institutie medicala este potrivita, iti prezentam in cele ce urmeaza lista cu cele cinci clinici promise:

1. Clinica Prevent

La clinica Prevent din Alba Iulia, poti beneficia de consultatii de specialitate in urmatoarele departamente medicale: cardiologie, reumatologie, nefrologie si endocrinologie. Daca esti interesat de consultatia de endocrinologie, in cadrul acestei clinici o vei intalni pe dna dr. Carla Scanteie, care a urmat stagiile de pregatire la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Clinica de Endocrinologie. De asemenea, a participat la workshop-uri si training-uri internationale in domeniul endocrinologiei, cu prezentari ale unor lucrari personale in Polonia, Grecia, Croatia, Cluj-Napoca, Targu-Mures. Pe langa buna pregatire a medicului se remarca si aparaturile de ultima generatie, cum ar fi ecograful GE Vivid T8 PRO (varf de gama), care se afla in dotarile clinicii si care contribuie semnificativ la desfasurarea unor investigatii clare si precise. Astfel, medicul poate stabili un diagnostic corect si un tratament pe masura.

Tariful aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 180 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, dovada fiind recenziile pozitive postate in mediul online. Serviciile medicale atat pentru adulti, cat si pentru copii sunt ireprosabile, investigatiile sunt precise, multumita aparaturii de ultima generatie, iar echipa medicala este amabila, profesionista si plina de entuziasm, asigurand un mediu confortabil si optimist. Curatenia este ireprosabila, iar programarile sunt respectate, iar preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prevent
Vezi Pareri

2. Dr. Cibu

Centrul medical chirurgical al dr. Cibu din Alba Iulia cuprinde mai multe specialitati, printre care se afla si endocrinologia, una dintre cele mai cautate in randul pacientilor cu afectiuni tiroidiene sau dereglari hormonale. In acest departament medical isi desfasoara activitatea dr. Cristian Voia, medic primar in endocrinologie si doctor in stiinte medicale, care efectueaza atat consultatie de specialitate, cat si investigatii ultrasonografice. Avand o experienta vasta in domeniu, medicul are capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, atent personalizat in functie de patologiile pacientului. Aparaturile utilizate sunt performante, printre acestea fiind amintit si aparatul ecograf Mindray Z6SN, care permite obtinerea unor imagini precise si la o rezolutie inalta.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie si o investigatie ecografica este de 200 lei, iar taxa pentru controlul de rutina este de 100 lei.

Calitatea serviciilor medicale este superioara, conform recenziilor postate in mediul online. Pe langa aparaturile care se afla in dotari si care sunt de actualitate, se remarca si prezenta medicilor cu o buna pregatire in domeniu, care dau dovada de o buna pregatire, implicare si pricepere in actul medical. Atmosfera este primitoare, iar diagnosticul si tratamentele recomandate sunt ireprosabile. 

3. Dr. Oana Suleac

Dr. Oana Suleac din Alba Iulia este medic specialist in endocrinologie, acordand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un tratament eficient, adaptat in functie de patologiile de care sufera. Aceasta este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Facultatea de Medicina si absolventa a Universitatii „Babes-Bolyai, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei. Este membru al Societatii Romane de Endocrinologie si are competenta de a efectua ecografie generala si tiroidiana, avand in experienta profesionala doua cursuri la care a participat: de osteoporoza si de nutritie. Aparaturile si echipamentele folosite pentru efectuarea investigatiei endocrine sunt de actualitate, pacientul avand acces la un diagnostic corect, dar si la un tratament corespunzator. Evaluarea endocrinologica efectuata la cabinetul dr. Oana Suleac cuprinde urmatoarele: consultatie, ecografie tiroidiana, evaluare statusului hormonal, evaluarea dezechilibrelor fosfo-calcice, scaderii densitatii minerale osoase si evaluarea statusului nutritional.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Majoritatea impresiilor sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile de care pacientii au beneficiat sunt ireprosabile. Pe langa investigatiile ireprosabile efectuate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, medicul specialist in endocrinologie ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a fi diagnosticati si tratati corect. 

4. Clinimed

Clinimed este un laborator si clinica medicala in Alba Iulia care asigura si consultatii de endocrinologie pentru pacientii care se confrunta cu disfunctii ale glandelor endocrine, iar si pentru cei care vor sa faca un control de rutina. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1994 de fondatorul dr. Mircea Lamurean. Departamentul de endocrinologie este coordonat de dr. Corina Cristina Pop Radu, care are o buna pregatire in domeniu la clinica de endocrinologie Targu Mures (1988-1990), ca medic specialist din anul 2002 si ca medic primar din anul 2009. A absolvit Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” Targu Mures, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie, control, ecografie regiune cervicala, testiculara, tiroidiana si examen senologic cu ecografie mamara.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 90 lei.

Centrul medical are o amplasare buna in oras, fiind accesibil si este apreciat de pacienti pentru serviciile calitative pe care le ofera. Investigatiile sunt ireprosabile, personalul este bine pregatit, aparaturile folosite sunt de actualitate si performante, iar cabinetul este modern. Pe langa atmosfera primitoare, pacientii sunt multumiti si de faptul ca programarile sunt respectate.

5. Terra Aster

Terra Aster este un cabinet medical din Alba Iulia unde pacientii pot opta pentru consultatii de endocrinologie la standarde superioare. Echipa de medici este de exceptie si este formata din: dr. Oana Fiscutean, dr. Alina Ardelean si dr. Ioana Verde, medici specialisti. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS Alba, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea decontarii urmatoarelor servicii: consultatii alergologie, diabet zaharat, endocrinologie, ecografie generala si analize medicale. Cei peste 25 de ani de existenta a clinicii au contribuit la notorietatea castigata in randul pacientilor. In plus, aparaturile si echipamentele utilizate pentru efectuarea tuturor investigatiilor si procedurilor medicale sunt de actualitate si de acuratete ridicata, furnizand rezultate prompte si rapide.

Costul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie in cazul pacientilor neasigurati este de 130 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, dovada fiind actul medical corect de care pacientii beneficiaza de fiecare data. Acestia au acces la investigatii ireprosabile, la o diagnosticare corecta si la o recomandare eficienta de tratament. Datorita aparaturilor de actualitate, pacientii reusesc sa primeasca rezultatele analizelor si investigatiilor intr-un timp scurt. In plus, echipa medicala da dovada de o buna pregatire, aplicand abordari moderne. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara.

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Alba Iulia pentru a efectua toate investigatiile necesare, dar si pentru a cere parerea unui specialist cu privire la starea ta de sanatate? Atunci cele cinci centre medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt optiuni pe care le poti lua in considerare, datorita dotarilor superioare, dar si a experientei vaste in domeniu a medicilor endocrinologi. Fii la curent cu toate patologiile de care suferi si aplica tratamentul recomandat de medic la timp pentru o vindecare eficienta si rapida.