Meniu

Endocrinologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lipsa de crestere in inaltime insotita de luarea in greutate si pubertatea precoce sau pubertatea intarziata sunt principalele situatii in care parintii trebuie sa mearga cu copilul la un cabinet de endocrinologie pediatrica. In Cluj, aceasta specialitate medicala este disponibila in cadrul mai multor clinici si centre medicale, unde cei mici pot fi consultati de medici cu experienta.

Dezvoltarea copiilor este influentata de mai multi factori, printre care stilul de viata si genele. Dupa varsta de 3 ani, daca parintii observa ca dezvoltarea copilului este neobisnuita sau daca acestia intra la pubertate prea devreme, este nevoie sa ceara parerea unui endocrinolog pediatru din Cluj, in situatia in care locuiesc in acest judet, unde optiunile sunt foarte variate cand vine vorba despre servicii medicale.

Care este cel mai bun cabinet de endocrinologie pediatrica din Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si te intereseaza care sunt cele mai bune clinici sau cabinete medicale in cadrul carora exista si departament de endocrinologie pediatrica, tabelul de mai jos iti poate fi de folos. Acesta prezinta cele mai bune optiuni si surprinde cateva informatii esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre unitatea medicala pe care o vei alege pentru copilul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul de Pediatrie
220 Ron
 • Pret Consultatie intre 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru modern si curat
 • Profesionalism si amabilitate
 • Cativa pacienti spun ca au avut probleme de comunicare cu unii medici
MedEndo Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru specializat pe investigarea si tratamentul bolilor endocrine
 • Echipa inalt calificata
 • Act medical de calitate
Regina Maria
235 Ron
 • Pret Consultatie 235 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Programarile se decaleaza uneori
Policlinica Radusan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Colectiv cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Uneori rezultatele intarzie si programarile se decaleaza
Dr. Paul Adrian
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Endocrinologie pediatrica in Cluj: unde gasesti cel mai bun medic?

Serviciile medicale din Cluj sunt recunoscute pentru calitate, inclusiv pe partea de endocrinologie pediatrica. Atunci cand esti in cautarea unui medic pentru copilul tau, este firesc sa iti doresti o programare la un specialist cu experienta vasta, care se comporta adecvat cu micii pacienti si care poate diagnostica si recomanda tratamente eficiente in cazul depistarii unei afectiuni.

Din acest motiv, clasamentul de mai jos reuneste informatii de interes despre cele mai bune cabinete unde poti gasi un endocrinolog bun pentru copilul tau:

1. Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie constituie optiunea de top a parintilor din Cluj carora li s-a recomandat sa mearga la endocrinologie pediatrica cu copilul. Infiintat in 2007, este singurul centru medical din judet care asigura consultatii la domiciliu. Activitatea se desfasoara in 3 cabinete (Mario, Nemo si Lego), reunind o gama variata de specialitati medicale si personal bine pregatit.

O consultatie la cabinet costa 220 lei.

Multi parinti au povestit si pe internet despre experienta pe care au avut-o la acest cabinet cu micutii lor. Majoritatea spun ca au avut o experienta placuta si ca centrul este modern si curat. Printre calitatile personalului se numara profesionalismul, amabilitatea, promptitudinea, flexibilitatea, rabdarea si deschiderea. Timpul de asteptare este scurt si serviciile sunt de calitate. Cu toate acestea, cativa pacienti spun ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Pediatrie
Vezi Pareri

2. MedEndo Center

O optiune foarte buna pentru parintii care vor sa faca o programare copilului la endocrinologie pediatrica la o unitate medicala din Cluj este MedEndo Center. Este un centru specializat in investigarea si tratamentul afectiunilor endocrine si bolilor conexe, iar in cadrul sau profeseaza o echipa inalt calificata, ce foloseste tehnologie de ultima ora.

Pretul unei consultatii este de 200 lei.

In mediul online, nu foarte multi pacienti si-au exprimat parerea despre serviciile din acest centru medical privat. Cei care au facut-o au oferit calificative maxime, ceea ce denota un act medical de calitate si o experienta placuta.

3. Regina Maria

Una dintre alegerile de top din Cluj in materie de servicii medicale, inclusiv pentru endocrinologie pediatrica, este Regina Maria. Istoricul acestei retele private de sanatate, cu prezenta in mai multe localitati din Romania, este unul foarte complex. Obiectivul sau este de a stabili cel mai inalt standard de calitate a actului medical si de a aduce la un loc cei mai buni medici, specializati in diferite discipline.

Tariful unei consultatii este de 235 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de calitatea serviciilor. Locatia este curata, iar preturile sunt corecte. Personalul de la receptie este amabil, iar cadrele medicale profesioniste, rabdatoare si empatice. Cu toate acestea, exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta.

4. Policlinica Radusan

O locatie foarte apreciata din Cluj, unde se ofera si consultatii de endocrinologie pediatrica, este Policlinica Radusan. Pacientii pot beneficia de analize si consultatii din mai multe specialitati medicale, intrucat aceasta policlinica reuneste o echipa numeroasa de specialisti cu experienta in diferite domenii ale medicinei. Din colectiv fac parte atat medici specialisti, cat si medici primari.

Consultatia are pretul de 200 lei.

Mai multi pacienti si-au relatat in mediul online experienta pe care au avut-o la aceasta clinica, iar parerile sunt impartite. Pe de o parte, unii pacienti se declara foarte multumiti de clinica si de profesionalismul cadrelor medicale. Pe de alta parte, exista pacienti care si-au exprimat dezamagirea fata de serviciile unitatii medicale, spunand ca au primit rezultatele tarziu si ca programarile nu se respecta.

5. Dr. Paul Adrian

Cand vine vorba despre endocrinologie pediatrica in judetul Cluj, cabinetul de endocrinologie dr. Paul Adrian reprezinta una dintre cele mai bune variante. Infiintat in anul 2011, cabinetul a pornit la drum cu misiunea de a asigura consultatii si investigatii de inalta calitate pentru persoane de orice varsta si de a reuni o echipa bine pregatita profesional. Medic primar endocrinolog incepand cu anul 2013, Paul Adrian este totodata asistent universitar si doctorand la UMF Cluj.

Consultatia costa 180 lei.

Prin recenzii in mediul online, pacientii il descriu pe dr. Paul Adrian ca fiind un adevarat profesionist, atribuindu-i calitati precum empatia, dedicarea, corectitudinea si disciplina. De asemenea, este foarte apreciata comunicarea medic-pacient.

Concluzii

Parintii din Cluj au la dispozitie numeroase variante de clinici si cabinete specializate in endocrinologia pediatrica, unde se pot prezenta cu cei mici pentru diagnosticul, monitorizarea si tratamentul unui spectru larg de afectiuni endocrine.  

In unele cazuri, poate fi nevoie de internare pentru investigatii detaliate, iar in alte situatii afectiunile pot fi urmarite in regim ambulatoriu. Un endocrinolog pediatru din Cluj poate stabili cu certitudine care este diagnosticul si daca este nevoie de tratament.