Meniu

Endocrinologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor endocrine, multe persoane aleg sa isi faca programare la endocrinologie Bucuresti, pentru ca in Capitala profeseaza numerosi medici renumiti. Sistemul endocrin are o importanta cruciala in buna functionare a organismului, iar in prezenta unor simptome care indica o posibila dereglare hormonala este indicat sa te adresezi unui medic endocrinolog in timp util. Diabetul zaharat, sindromul ovarelor polichistice, hipertiroidia si hipotiroidismul sunt cele mai frecvente boli ale sistemului endocrin. 

Daca ai fost diagnosticat cu o afectiune hormonala, medicul de familie iti va sugera sa te programezi la medic endocrinolog pentru o examinare amanuntita a functiei tiroidiene si pentru identificarea optiunilor de tratament. Acest articol iti va fi de folos daca te afli in cautarea celui mai bun medic endocrinolog din Bucuresti, deoarece prezinta clinicile de top unde lucreaza specialisti in acest domeniu. 

Care sunt preturile pentru consultatia la endocrinologie in Bucuresti?

Fiind vorba despre Bucuresti, multi oameni se asteapta sa plateasca destul de mult pentru consultatia la endocrinologie. Totusi, exista clinici unde se practica tarife accesibile si unde exista medici foarte buni. Iata care sunt cele mai apreciate clinici si care este pretul aferent unei consultatii la medic endocrinolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Emerald
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate ireprosabila
 • Medici profesionisti, amabili si dedicati
 • Atentie la detalii si la nevoile pacientului
 • Corectitudine in diagnostic
 • Aparatura moderna
 • Ambianta placuta
 • Programari nerespectate
UpMedical
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Implicare, amabilitate si empatie
 • Tehnologii performante
 • Preturi rezonabile
Femme Boutique
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesioniti, amabili si empatici
 • Explicatii detaliate
 • Atitudine optimista si incurajarea pacientului
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta si design deosebit
 • Nerespectarea programarilor
Nutrimed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Implicare si orientare catre pacient
 • Clinica moderna
 • Locatie accesibila
Clinica Diamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Seriozitate si profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diverse tipuri de consultatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de endocrinologie in Bucuresti

Inainte sa te programezi la o consultatie de endocrinologie la una din clinicile din Bucuresti, primul pas este sa faci comparatia intre cele mai bune unitati medicale si sa o alegi pe cea care se aliniaza la nevoile si asteptarile tale. Multe persoane tin cont si de pret atunci cand trebuie sa aleaga o clinica, insa cel mai important aspect este experienta medicului.

Foarte multi medici endocrinologi din Bucuresti se bucura de o reputatie buna, motiv pentru care sunt alesi chiar si de pacienti care locuiesc in afara Capitalei. Uite unde ii poti gasi:

1. Centrul Emerald

Deschis la Bucuresti in 2018, Centrul Emerald este optiunea de top la capitolul endocrinologie. La deschidere, acest centru medical asigura doar servicii de diagnostic din sfera cardiologiei si neurologiei. In prezent, acopera o gama variata de specialitati medicale: endocrinologia, oncologia, psihiatria etc. Serviciile sunt oferite de un colectiv din care fac parte peste 50 de cadre medicale, printre care se numara si medici cu formare internationala, medici cu zeci de ani de experienta si medici supraspecializati. Consultatiile de endocrinologie sunt efectuate de catre dr. Mariana Costache, medic primar in endocrinologie si doctor in stiinte medicale. Aceasta face parte din mai multe societati europene de profil si a sustinut numeroase prezentari pe tematici de interes. 

La Centrul Emerald, pacientii vor plati 350 lei pentru consultatia endocrinologica.

Pacientii descriu Centrul Emerald ca fiind o clinica cu standarde inalte la toate capitolele. Medicii sunt profesionisti, amabili, intelegatori, dedicati, atenti la detalii si la nevoile pacientilor. Pe langa pregatirea medicilor, mai sunt punctate ca avantaje corectitudinea in diagnostic si folosirea aparaturii moderne. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, centrul medical este curat, decorul este deosebit si ambianta placuta. Ca dezavantaje, unii pacienti mentioneaza ca au asteptat zeci de minute inainte sa intre la consultatie, cu toate ca aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Emerald
Vezi Pareri

2. UpMedical

Pentru consultatii de endocrinologie, un alt centru medical renumit din Bucuresti este si UpMedical. Acesta a fost deschis din dorinta de a oferi oamenilor servicii medicale de calitate, iar activitatea colectivului graviteaza in jurul unei conduite profesionale si umane bine stabilite. UpMedical are o lista complexa de servicii, in care sunt incluse mai multe arii terapeutice, endocrinologia fiind numai una dintre acestea. Se acorda ingrijiri multidisciplinare complexe, iar cadrele medicale se afla intr-o continua colaborare pentru identificarea celor mai bune metode de tratament. Pentru indeplinirea obiectivelor privind calitatea actului medical, s-a format o echipa din medici cu experienta si s-au facut investitii in tehnologie performanta. La aceasta clinica se efectueaza investigatii multiple si inclusiv interventii chirurgicale in regim ambulator. 

La endocrinologie, o consultatie la medic specialist costa 200 lei si 250 lei. 

UpMedical este o clinica apreciata in Bucuresti, asa cum se vede din numeroasele recenzii pozitive. Persoanele care i-au trecut pragul o recomanda si se declara impresionate de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Ei sustin ca la aceasta clinica au intalnit o echipa de medici profesionisti, implicati, amabili si empatici. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca preturile sunt rezonabile. 

3. Femme Boutique Medical

In Bucuresti, poti sa te programezi la Femme Boutique Medical pentru consultatia de endocrinologie, dar si pentru alte servicii medicale. Aceasta clinica reuneste o echipa de specialisti in obstetrica-ginecologie, consiliere in menopauza, nutritie etc. Medicii au o experienta vasta in domeniile lor de specialitate, ceea ce le permite sa ofere ingrijiri de calitate. La Femme Boutique Medical se foloseste aparatura de ultima generatie, astfel incat sa fie bifata precizia in diagnostic. 

La medic specialist in endocrinologie, consultatia are pretul de 350 lei. 

Pacientii recomanda aceasta clinica din mai multe motive. In primul rand, echipa medicala este profesionista, ofera explicatii amanuntite si da dovada de amabilitate, grija, rabdare si empatie. In al doilea rand, personalul medical are o atitudine optimista si ii incurajeaza pe pacienti. Alte avantaje sunt aparatura performanta, pozitionarea clinicii in zona centrala a Bucurestiului si raportul corect calitate-pret. Atmosfera din clinica este placuta si designul este unul deosebit, in clinica fiind prezente obiecte de arta. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, cateva persoane mentioneaza ca ora programarii nu se respecta intotdeauna.

4. Nutrimed

O alta clinica din Bucuresti apreciata pentru calitatea serviciilor de endocrinologie este Nutrimed. Pe langa endocrinologie mai sunt acoperite alte 5 discipline: neurologia, ecografia, psihiatria, psihoterapia si nutritia. Calitatea serviciilor este sustinuta din doua directii: pe de  parte, medicii au experienta indelungata, iar pe de alta parte, in clinica se foloseste aparatura noua. Personalul clinicii se afla intr-o continua perfectionare si este interesat de utilizarea tehnologiilor actuale. 

O consultatie la endocrinolog costa 180 lei. 

Cadrele medicale de la Nutrimed dau dovada de pregatire exceptionala, iar personalul de la receptie este amabil si ii ajuta pe pacienti cu informatiile de care au nevoie. Implicarea medicilor este laudata de catre cei care au ales aceasta clinica, la fel si orientarea catre pacient. Clinica este moderna si amplasata intr-o locatie usor accesibila, cu locuri de parcare disponibile.

5. Clinica Diamed

Multe persoane aleg Clinica Diamed pentru consultatia de endocrinologie, fiind una dintre clinicile renumite din Bucuresti la acest capitol. Sunt disponibile servicii si din alte arii terapeutice, intre care cardiologia si medicina interna. Din echipa fac parte medici cu experienta vasta, care detin multiple certificari si care pun pe primul loc sanatatea pacientului, caruia ii asigura o schema adecvata de tratament si ingrijiri de calitate. 

In departamentul de endocrinologie, consultatia are tariful de 150 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, acestia se declara multumiti si recomanda clinica. Medicii au un comportament exemplar si trateaza fiecare pacient cu profesionalism, seriozitate si atentie. Serviciile sunt de calitate si tipurile de consultatii diversificate. 

Concluzii

Bucurestiul ofera multe optiuni cand vine vorba despre endocrinologie, astfel ca pacientii pot sa gaseasca destul de usor un medic bun. Clinicile prezentate anterior au devenit apreciate datorita experientei medicilor si a tehnologiilor disponibile.

Cu ajutorul clasamentului prezentat mai sus, poti identifica mai rapid un endocrinolog bun din Bucuresti, caruia te poti adresa daca ai fost diagnosticat cu o afectiune a tiroidei sau daca prezinti simptome specifice unei astfel de boli, cum ar fi oboseala inexplicabila, pielea uscata, slabiciunea musculara, intoleranta la frig etc.