Meniu

Endocrinologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca hipotiroidismul, hipertiroidismul si nodulii tiroidieni sunt afectiuni pe care le poti depista la o consultatie endocrinologica in Arad? Simptomele ca pielea uscata, schimbarea vocii, oboseala excesiva, cresterea in greutate sau scaderea brusca in greutate anunta, de regula, disfunctionalitati ale glandei tiroide care pot fi tinute sub control prin anumite tratamente personalizate in functie de problemele pacientului pe care le recomanda medicul endocrinolog. Iti recomandam sa iti analizezi cu precizie simptomele, cum si daca iti influenteaza ciclul menstrual si sa te programezi pentru o consultatie in care sa discuti cu doctorul toate simptomele pe care le ai, dar si cum se modifica in functie de perioada lunara in care te afli.

In Arad exista o multime de optiuni catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui endocrinolog bun. Pentru a-ti oferi o mana de ajutor, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu cinci centre medicale competente si certificate in care sa poti avea incredere.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de endocrinologie in Arad?

Daca nu ai mai fost pana acum la o consultatie de endocrinologie in Arad si vrei sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti, ai venit in locul potrivit. In tabelul de mai jos, poti afla care sunt tarifele practicate in orasul tau, dar si care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica As
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari si specialisti de endocrinologie
 • Act medical complet
 • Atmosfera primitoare si placuta
 • Investigatii ultrasonografice ireprosabile
 • Rezultate rapide si precise
Centrul Interdiabetic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate prompte
Centrul Rubio
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii si tratamente ireprosabile
 • Aparaturi de ultima ora
 • Medic specializat in endocrinologie
 • Experienta vasta in domeniu acumulata in strainatate
 • Atmosfera primitoare
Mediqa
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi si echipamente precise, moderne si calitative
 • Investigatii si proceduri medicale ireprosabile
 • Colectiv bine pregatit
 • Medic specialist in endocrinologie
 • Nerespectarea programarilor
InfoMedica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Diagnostic corect si investigatii ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Clinica primitoare si curata
 • Aparaturi la o tehnologie de ultima ora
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in endocrinologie in Arad

Afla care sunt cele cinci centre medicale care cuprind specialitatea de endocrinologie in Arad, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii endocrinologi la care poti apela:

1. Policlinica As

Policlinica As din Arad desfasoara o activitate multidisciplinara, pacientii avand ocazia de a opta pentru o consultatie de endocrinologie amanuntit efectuata. Acest departament medical dispune de aparaturi de ultima generatie, folosite pentru indeplinirea unui act medical complet, sigur si eficient. In cadrul sau isi desfasoara activitatea dr. Lavinia Boboc, medic specialist endocrinolog, diabet si boli de nutritie si dr. Delia Panduru, medic primar endocrinolog. Printre serviciile pe care le pot pune la dispozitie se numara si: consultatia de specialitate, ecogradia tiroidiana, mamara, analize medicale si control. Policlinica pune la dispozitia pacientului diverse pachete de investigatii, astfel incat verdictul medicului sa fie unul clar si corect. 

Consultatia de endocrinologie la policlinica As din Arad este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, policlinica As a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, majoritatea fiind multumiti de activitatea medicala. Colectivul este format din medici de incredere, capabili sa desfasoara un act medical complet si sa asigure o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Nici aparaturile utilizate pentru investigatiile ultrasonografice nu sunt mai prejos, contribuind la generarea unor rezultate precise si rapide.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica As
Vezi Pareri

2. Centrul Interdiabetic

Infiintat in anul 2017, centrul medical Interdiabetic din Arad pune la dispozitia pacientilor  consultatii medicale in domeniile: endocrinologie, nutritie, diabet zaharat, tulburari ale lipidelor si ale metabolismelor, cardiologie, medicina vasculara medicina interna. Dotat cu o aparatura de ultima generatie si cu echipamente moderne care sa faciliteze precizia actului medical, pacientii dispun de potentialul maxim pentru a beneficia de un diagnostic corect in bolile cardiace, ale vaselor de sange, endocrinologice si internistice. Centrul medicale se afla si in relatii contractuale cu CAS, acordand consultatii gratuite la specialitatile: diabet zaharat, medicina interna si cardiologie. Departamentul de endocrinologie este echipat corespunzator pentru desfasurarea corecta a actului medical, fiind reprezentat de dr. Ioana Bora. Aceasta are competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie Doppler tiroidiana, ecografie testiculara, consiliere nutritionala, referat medical.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 100 lei.

Socotind dupa recenziile favorabile publicate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Dotarile care sunt compuse din aparaturi si echipamente sunt de ultima generatie, investigatiile sunt precise si rapide, tratamentele puse in aplicare sunt personalizate in functie de patologiile pacientului, iar rezultatele investigatiilor sunt prompte. 

3. Centrul Medical Rubio

Esti in cautarea unei institutii medicale in care sa poti opta pentru o consultatie de endocrinologie in Arad la standarde superioare? Ei bine, centrul medical Rubio iti vine in ajutor cu numeroase specialitati pe care le poti lua in considerare, printre care se numara si departamentul de endocrinologie. Cu aparaturi de ultima generatie si cu un colectiv bine pregatit, toate investigatiile sunt efectuate rapid si ireprosabil. Dr. Lavinia Boboc este medic endocrinolog, specializata totodata si in bolile metabolice, dar si in ecografie glandei tiroide. Are o experienta de peste 20 de ani in SUA la Henry Ford Hospital in Detroit Michigan si este calificata in: interpretarea densitometriei osoase, utilizarea pompei de insulina, folosirea sistemelor CGM (monitorizarea continua a glucozei).

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie la dr. Lavinia Boboc este de 150 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, multumita serviciilor, investigatiilor si tratamentelor ireprosabile. Cabinetul multidisciplinar este echipat cu aparaturi de ultima ora si cu o eficienta ridicata in generarea unor examinari precise si rapide, dispunand totodata de un medic calificat in endocrinologie, cu o buna pregatire in domeniu in SUA. In plus, atmosfera este primitoare, iar serviciile calitative.

4. Mediqa

Daca variantele de mai sus nu te-au multumit pe deplin, iti recomandam sa iei in considerare si Mediqa, o institutie medicala multidisciplinara din Arad, unde poti beneficia de consultatii de endocrinologie efectuate la standarde superioare. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2012 si cuprinde peste 20 de specialitati, adresandu-se, astfel, pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Iata care este lista acestora: alergologie, anatomie patologica, cardiologie, chirurgie generala, pediatrica, dermatologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, imagistica medicala, oftalmologie, medicina de familie, de laborator, generala, medicina muncii etc. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de dr. Marius Ozarchevici, medic specialist endocrinolog, competent in efectuarea ecografiei tiroidiene. Mediqa se afla si in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca ofera pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii decontate.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 180 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri de la pacienti de-a lungul timpului. Dotarile, aparaturile si echipamentele folosite sunt precise, moderne si calitative, generand investigatii si proceduri medicale ireprosabile. Echipa medicala este bine pregatita, departamentul de endocrinologie dispunand de un medic specialist, experimentat si profesionist. Pe de alta parte, au fost sesizate nemultumiti cu privire la timpul indelungat de asteptare din cauza nerespectarii programarilor.

5. InfoMedica

Clinica InfoMedica din Arad a fost infiintata in 2001 si este o varianta la care apeleaza toti pacientii care vor sa beneficieze de o consultatie profesionala de endocrinologie. In cadrul sau exista diverse cabinete medicale cu specialitati multiple, la care se adauga si un laborator de analize, pentru ca pacientii sa beneficieze de investigatii amanuntite. Echipa medicala acorda o atentie speciala tuturor pacientilor, fiind vast experimentata in domeniu. In departamentul de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Ana Corlan (CAS), dr. Delia Panduru si dr. Ioana Bora (CAS). Acestea au competenta de a desfasura urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie tiroidiana, ecografie tiroidiana cu elastografie 280, ecografie mamara, referat medical, punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin, consiliere nutritionala.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Clinica InfoMedica are o vechime impresionanta, fiind apreciata de un numar generos de pacienti. Serviciile sunt calitative, diagnosticul stabilit este corect, investigatiile – ireprosabile, iar activitatea desfasurata de medici este atent personalizata in functie de necesitatile si patologiile pacientului. In plus, clinica este curata, primitoare si bine echipata cu aparaturi la o tehnologie de ultima ora. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet de endocrinologie din Arad unde sa beneficiezi de o consultatie de specialitate pentru a afla exact care este problema de care suferi, iti recomandam sa iei in considerare instiutiile medicale prezentate anterior in articol. Nu numai ca sunt dotate in mod corespunzator, dar dispun si de echipe medicale cu o buna pregatire in domeniu, competente in stabilirea unor solutii personalizate.