Meniu

Endocrinologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza serviciile de endocrinologie in Bacau? In acest caz, exista mai multe clinici la care poti apela pentru a obtine o consultatie de specialitate, cu un medic bine pregatit. Prima intalnire ii ajuta pe specialisti sa se familiarizeze cu situatia ta, astfel incat sa determine cauza simptomelor tale si sa ofere solutii potrivite si eficiente. 

Multe clinici din Bacau sunt dotate cu echipamente performante care sprijina actul medical. Mai mult decat atat, personalul din cadrul acestor clinici face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de confort, pentru ca pacientii sa aiba parte de o experienta placuta. Respectarea cu strictete a normelor de igiena contribuie si ea la crearea unui ambient cat mai sigur. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Bacau? 

Preturile practicate de un cabinet de endocrinologie din Bacau pot fi mai mult sau mai putin accesibile, in functie de pregatirea si experienta echipei medicale. In plus, unele clinici iti ofera sansa de a beneficia de consultatii in mod gratuit, daca te programezi prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un specialist. Preturile sunt incluse in tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Euroclinic Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
Medical Prof
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Programarile nu se respecta
Clinica Luxor
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Atitudine prietenoasa
 • Decalaj la progamari
GTL Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Laborator de analize propriu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
Medical Top
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Contract CNAS
 • Dificultati la respectarea programarilor
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Bacau

Alegerea unui medic endocrinolog in Bacau poate fi dificila si tocmai de aceea, noi ti-am pregatit o lista cu mai multe clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti din acest domeniu. Dupa parcurgerea randurilor de mai jos, iti vei face o idee clara cu privire la avantajele de care poti beneficia alegand una din aceste variante: 

1. Euroclinic Center 

Topul debuteaza cu Euroclinic Center, la care isi practica meseria Dr. Silvia Mandasescu, medic primar endocrinolog in Bacau si doctor in medicina. Printre studiile sale complementare se numara sexologia si patologia osoasa endocrina-metabolica. Serviciile efectuate aici sunt consultatia de specialitate, ecografia tiroidiana cu Doppler, ecografia cervicala de parti moi, punctia tiroidiana – biopsia aspirativa cu ac fin si prescrierea tratamentului. Efectuarea portofoliului de servicii este sustinuta si prin aparatura de ultima generatie din dotarea clinicii. De asemenea, Euroclinic Center pune accent pe perfectionarea serviciilor, ceea ce inseamna ca aparatura si tehnicile de lucru sunt imbunatatite in mod periodic. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de Euroclinic Center au avut parte de o experienta placuta, datorita bunei organizari si a disponibilitatii personalului medical. Un alt aspect apreciat in mod deosebit este empatia de care dau dovada medicii de aici. Programarile sunt respectate si fiecare pacient beneficiaza de timpul necesar pentru a obtine un diagnostic concret. 

Vezi parerile pacientilor despre Euroclinic Center 
Vezi Pareri

2. Medical Prof 

Tot pentru a obtine expertiza unui Dr. endocrinolog in Bacau, oamenii au ca optiune Clinica Medical Prof. Din echipa clinicii face parte Dr. Elena Ramona Axinte, medic specialist endocrinolog, iar in afara de consultatia propriu-zisa si stabilirea diagnosticului, pacientii mai pot beneficia si de ecografia tiroidiana, Doppler color, de indicatii de laborator, de explorari functionale, punctie tiroidiana, de indicatii terapeutice si de monitorizare. Clinica se afla intr-un proces continuu de evolutie, tocmai pentru ca pacientii sa aiba parte de tratamente de calitate. Cu privire la programari, acestea se pot face foarte usor prin intermediul unui apel telefonic.

O consultatie de specialitate costa 250 de lei.  

Aspecte legate de activitatea clicii Medical Prof, pe care le-au apreciat mai multi pacienti sunt profesionalismul, respectul si buna pregatire. In schimb, au existat mai multe situatii in care programarile n-au fost respectate, din cauza decalajelor. Exista pacienti care marturisesc ca in urma vizitei la clinica, au reusit sa obtina tratamentul de care aveau nevoie. 

3. Clinica Luxor

Cu un portofoliu impresionant de specializari, clinica Luxor Dr. Olinic se afla la dispozitia tuturor celor care au nevoie de sprijin pe partea de endocrinologie si nu numai in Bacau. Actul medical este sustinut de aparatura de ultima generatie si de echipa formata din medici profesionisti, dedicati si responsabili. De ramura de endocrinologie se ocupa Dr. Catalin Buzdugan, medic primar si doctor in stiinte medicale. Exista mai multe arii in care personalul medical din cadrul clinicii isi poate oferi expertiza, precum investigatiile si tratamentul privind patologia tiroidei, tratamentul tulburarilor de menopauza, investigatiile si tratamentul privind infertilitatea etc. Tot aici se efectueaza si ecografia endocrinologica. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 255 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, numerosi pacienti au trecut pragul clinicii Luxor Dr. Olinic, iar multi dintre ei au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, apreciind in egala masura seriozitatea si profesionalismul medicilor. Din pacate, au existat situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. 

4. GTL Medical Clinic 

O alta clinica la care pot apela cu incredere persoanele care au nevoie de servicii de endocrinologie in orasul Bacau este GTL Medical Clinic. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Catalin Buzdugan, medic primar si doctor in stiinte medicale. Cu privire la serviciile de care bot beneficia pacientii care aleg GTL Medical Clinic, acestea includ consultatiile de specialitate, investigatiile de tip ecografii si consilierea terapeutica. Clinica este dotata si cu propriul laborator de analize, ceea ce inseamna ca pacientii nu trebuie sa mearga intr-un alt loc pentru a beneficia de aceste servicii. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 250 de lei. 

Pacientii care recomanda clinica GTL Medical o fac pentru atmosfera placuta, dotarile performante si personalul calificat. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este profesionalismul. In schimb, o problema de care s-au lovit mai multe persoane si aici este nerespectarea programarilor. Nici activitatea personalului de la receptie nu se ridica la nivelul asteptarilor. 

5. Clinica Medical Top 

Topul clinicilor care ofera diverse servicii de endocrinologie de calitate in Bacau se incheie cu Medical Top, unde isi desfasoara activitatea Dr. Ramona Axinte, medic specialist. Gama de servicii cuprinde consultatia propriu-zisa, controlul, ecografia tiroidiana Doppler si punctia nodulilor tiroidieni. Investigatiile sunt realizate cu echipamente medicale de ultima generatie, pentru ca rezultatele obtinute in urma lor sa fie cele corecte. De asemenea, in cadrul clinicii exista un laborator de analize cu dotari avansate. In scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii medicale de top, clinica a incheiat contract cu CNAS. Datorita acestuia, pacientii cu bilet de trimitere pot beneficia in mod gratuit de consultatia de specialitate, eliberarea retetei si si eliberarea concediului medical. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Aspectele pozitive legate de activitatea clinicii Medical Top, pe care le-au apreciat mai multe persoane sunt amabilitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor. Totusi, mai multi pacienti au scos in evidenta problemele legate de organizarea clinicii, precum nerespectarea programarilor si personalul nepregatit de la receptie. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai multi medici endocrinologi in Bacau la care poti apela, in scopul de a obtine o consultatie de specialitate. Pentru a-l alege pe cel mai potrivit, ideal este sa ai in vedere nivelul de pregatire, experienta acumulata pe parcursul carierei si tarifele practicate de acesta. In acest fel, iti creezi conditiile necesare pentru a avea parte de o vizita cat mai placuta la clinica.