Meniu

Endocrinologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o consultatie de endocrinologie in Baia Mare, locuitorii au la dispozitie serviciile unor medici specialisti cu experienta care asigura precizie in diagnostic si care propun tratamente adecvate. Printre simptomele care pot indica existenta unei disfunctii endocrine se numara oboseala excesiva, modificarile inexplicabile de greutate, caderea parului, amorteala mainilor si picioarelor si chiar depresia. Aceste semne nu trebuie ignorate, iar inainte de vizita la medicul endocrinolog se efectueaza si o serie de teste de sange, cum ar fi examinarea hormonului FT4 – tiroxina libera. 

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa vezi un specialist si urmeaza sa iti faci programare la un cabinet de endocrinologie, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici, in functie de pregatirea medicilor si de feedback-ul venit din partea altor pacienti. 

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Baia Mare?

Pentru a afla daca ai probleme la nivelul glandei tiroide, este necesara o consultatie la endocrinologie, care poate fi efectuata in Baia Mare la clinici si centre medicale specializate in acest domeniu. Tabelul de mai jos surprinde preturile aferente unei consultatii in cadrul celor mai apreciate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. Sfanta Maria
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Colectiv empatic, amabil si dornic de a oferi ajutor
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Curatenie exemplara
 • Programarile nu se respecta
Euromedica Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Corectitudine in diagnostic
 • Tratamente eficiente
 • Consultatii detaliate
Clinica Grama
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Medici dedicati
 • Ambient placut
 • Diversitate de servicii medicale
Clinica Starclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Medici bine pregatiti
 • Clinica moderna si curata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica de endocrinologie in Baia Mare?

Daca medicul tau suspecteaza ca ai probleme cu glanda, este foarte posibil sa te trimita la endocrinologie, aceasta ramura medicala fiind disponibila in cadrul mai multor clinici din Baia Mare. In continuare, poti afla mai multe detalii despre aceste unitati medicale, personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul lor si tariful pentru o consultatie:

1. Policlinica Sfanta Maria

Endocrinologia este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul Policlinicii Sfanta Maria din Baia Mare. Aceasta a fost deschisa in anul 1999 si este o unitate medicala de referinta in zona. De la infiintare si pana in prezent, aceasta policlinica a cunoscut o dezvoltare remarcabila in ceea ce priveste lista de servicii si colectivul de medici. De asemenea, s-au facut investitii constant in tehnica medicala si aparatura. Pe langa endocrinologie, se ofera servicii din multiple arii terapeutice: cardiologie, nefrologie, ORL, radiologie si imagistica, psihiatrie etc. Viziunea acestei clinici este de a isi imbunatati permanent calitatea serviciilor existente si de a isi extinde activitatea, astfel incat sa raspunda la nevoile actuale ale pacientilor. 

Pentru o consultatie de endocriologie, tariful porneste de la 200 lei.

In mediul online, foarte multe persoane au mentionat ca au avut o experienta buna la aceasta policlinica. Echipa de medici este laudata pentru profesionalism, empatie, amabilitate si dorinta de a ajuta. Colectivul este bine organizat si raspunde prompt la solicitarile pacientului, care este intampinat cu ospitalitate si bine informat. Comunicarea medic-pacient este eficienta si un alt aspect pozitiv este reprezentat de curatenia exemplara. Au fost exprimate si opinii mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Pentru consultatii medicale in specialitatea endocrinologie, persoanele din Baia Mare se pot programa la Euromedica Hospital. Acest spital a fost deschis in anul 2006, cu misiunea de a oferi comunitatii acces la ingrijiri medicale de inalta calitate. Cu 20 de specialitati medicale si o echipa din care fac parte 35 de medici specialisti, Euromedica Hospital asigura asistenta medicala si ingrijiri dintr-o gama variata de specialitati medicale, efectuand consultatii in ambulatoriu, analize si investigatii clinice si inclusiv interventii chirurgicale. Cabinetele medicale sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, ceea ce contribuie la calitatea actului medical. 

Pretul unei consultatii la medic specialist endocrinolog este de 150 lei. 

Parerile pacientilor despre Euromedica Hospital sunt in mare parte pozitive. Oamenii care au ales acest spital se declara multumiti de profesionalismul medicilor, de atentia de care au beneficiat din partea cadrelor medicale, de amabilitate si de corectitudinea in diagnostic. Conditiile din clinica sunt foarte bune si consultatiile sunt detaliate, iar tratamentele recomandate sunt eficiente.

3. Clinica Grama

In Baia Mare, consultatia de endocrinologie se poate efectua si la Clinica Grama. Pe lista de servicii a acestei clinici figureaza consultatii din sfera endocrinologiei, medicinei interne, psihologiei si ginecologiei. Din echipa fac parte medici cu experienta care trateaza probleme complexe si care sunt capabili sa preia solicitari complexe. Clinica este echipata cu aparatura high tech si tehnologii inovative, una dintre viziunile colectivului fiind de a se alinia la cerintele actuale ale pacientilor. 

Consultatia are tariful de 250 lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru medici, pe care ii caracterizeaza ca fiind profesionisti si dedicati. Cadrele medicale sunt bine pregatite si inspira incredere, ceea ce ii face pe pacienti sa se simta in siguranta. Serviciile sunt de inalta calitate, iar ambientul din clinica este placut. Un alt avantaj il reprezinta existenta mai multor cabinete cu specialitati variate. 

4. Clinica Starclinic

Pentru servicii de endocrinologie, pacientii se pot adresa colectivului medical de la Starclinic din Baia Mare. Cu peste 15 ani de experienta, aceasta clinica a fost infiintata cu obiectivul clar de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde. In componenta clinicii intra mai multe cabinete specializate in ramuri medicale precum endocrinologia, neurologia, pediatria, cardiologia etc. 

Consultatia de endocrinologie costa 150 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici o recomanda cu incredere si sustin ca serviciile sunt de inalta calitate. Cativa dintre pacienti si-au relatat experienta avuta la Starclinic si in mediul online, notand ca avantaje profesionalismul si empatia cadrelor medicale, precum si faptul ca preturile sunt accesibile. Clinica este moderna, curata si ingrijita. 

Concluzii

Pentru a alege o clinica specializata in endocrinologie, persoanele din Baia Mare se pot documenta cu privire la activitatea fiecarei unitati medicale, acest clasament servindu-le ca punct de plecare. Pe langa pretul consultatiei, mai trebuie luate in calcul si alte aspecte: experienta cadrelor medicale, dotarile din clinica si feedback-ul transparent din partea altor pacienti.