Meniu

Endocrinologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principalele boli endocrine pe care le poti dezvolta daca ai anumite predispozitii genetice sunt productia exagerata sau insuficienta de hormoni si anomaliile structurale, respectiv tumorile sau nodulii, toate acestea fiind identificate la o consultatie de rutina la cabinetul de endocrinologie in Bistrita. Este recomandat sa efectuezi controlul o data pe an, insa il poti urgenta daca te confrunti cu simptome ca pierderea sau cresterea brusca in greutate, cresterea pilozitatii sau dereglari ale ciclului menstrual. Adreseaza-te imediat medicului endocrinolog pentru a afla in timp util care este problema pe care o experimentezi, dar si cum o poti trata cat mai eficient.

Spre bucuria pacientilor, Bistrita este un oras cu numeroase clinici si cabinete specializate in endocrinologie, care se adreseaza tuturor pacientilor cu probleme endocrine. Citeste mai departe si afla cate sunt concret institutiile medicale din orasul tau care cuprind aceasta specialitate si descopera cate de bine dotate sunt pentru efectuarea investigatiilor ultrasonografice.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Bistrita?

Vrei ca inainte de a merge la consultatia de endocrinologie in Bistrita sa te documentezi cu privire la preturile practicate? Atunci iti recomandam sa citesti cu atentie tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos si afla care sunt si clinicile la ajutorul carora poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical eficient si personalizat
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Investigatii si proceduri precise
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Amenajare placuta
MedTotal
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi performante si moderne
 • Investigatii ultrasonografice precise
 • Echipa medicala implicata si experimentata
 • Tratamente si solutii personalizate
Casa Medicilor
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala implicata
 • Aparaturi actuale si performante
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Gestionarea deficitara a programarilor
P. Noua Sanovil
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Echipa medicala amabila, bine pregatita si experimentata
 • Aparatura de actualitate
 • Act medical complet si eficient
 • Nerespectarea programarilor
Raal Medical
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Aparatura performanta
 • Investigatii si proceduri precise
 • Diagnostic corect si tratament adaptat
 • Atmosfera placuta si atitudine binevoitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in endocrinologie in Bistrita

Medicii endocrinologi din Bistrita cu experienta vasta in domeniu se ocupa de anamneza pacientului (discuta despre istoricul familial, predispozitia genetica la anumite boli, stilul de viata etc.), iar apoi, dupa caz, se pot efectua si investigatii de specialitate, cum ar fi examinarile ultrasonografice. Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie de endocrinologie in orasul tau, atunci iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele variante prezentate in cele ce urmeaza:

1. Hardmed

Hardmed este o clinica multidisciplinara din Bistrita, unde pacientii pot beneficia de o consultatie de endocrinologie de o calitate superioara. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu, avand capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si de a beneficia de un plan eficient de tratament. Pe langa endocrinologie, clinica inglobeaza urmatoarele specialitati: alergologie, imunologie clinica, chirurgie generala, neurologie, pneumologie, recuperare medicala etc. Aparaturile si echipamentele folosite de echipa medicala sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la efectuarea investigatiilor si procedurilor la standarde ridicate. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, unele servicii medicale fiind decontate pentru pacientii asigurati.

Tariful aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 200 lei.

Conform celor peste o suta de recenzii postate in mediul online, actul medical desfasurat in cadrul clinicii Hardmed este unul eficient si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Echipamentele si aparaturile folosite sunt performante, investigatiile si procedurile medicale sunt precise, iar clinica este placut amenajata. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. MedTotal

MedTotal este o policlinica din Bistrita, care se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de problemele de sanatate pe care le experimenteaza, acestia avand sansa de a beneficia de investigatii endocrinologice precise. Printre specialitatile disponibile, pe langa endocrinologie, se numara si: ortopedie si traumatologie, chirurgie plastica, chirurgie generala, vasculara, neurochirurgie, ORL, medicina interna, dermatologie, psihiatrie etc. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de dr. Alina Filip, un medic specialist, care isi desfasoara activitatea si la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Aceasta are competenta de a efectua consultatii de endocrinologie, control, ecografie endocrina, punctie citologie cu ac fin. 

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 100 lei, iar un pachet format din consultatie si ecografie costa 250 lei.

Rating-ul ridicat denota buna pricepere a cadrelor medicale, dar si eficienta ridicata a aparaturilor utilizate. Pe langa faptul ca policlinica are in dotari unele dintre cele mai bune si performante aparaturi pentru efectuarea investigatiilor ultrasonografice, aceasta dispune si de o echipa medicala implicata, care nu se opreste pana nu gaseste cea mai buna solutie pentru pacient indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera.

3. Casa Medicilor

Casa Medicilor este un centru medical din Bistrita unde poti opta pentru o consultatie de endocrinologie efectuata de medicul de specialitate. Principalele specializari desfasurate, pe langa endocrinologie, sunt: cardiologie, neurologie, medicina interna, gastroenterologie, urologie, chirurgie pediatrica, dermatologie, estetica medicala, laserterapie si chirurgie dermatologica. Exista doi medici care se afla in departamentul de endocrinologie si care se asigura ca actul medical desfasurat este corect: dr. Oana Botezat si dr. Andreea Peica. Lista serviciilor medicale puse la dispozitie cuprinde: consultatie de endocrinologie, teste de laborator, ecografie tiroidiana, biopsie tiroidiana, tratament medicamentos, educatie si consiliere pentru pacienti etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile ultrasonografice genereaza imagini la o rezolutie ridicata.

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Cabinetul medical din Bistrita a primit numeroase recenzii pozitive, multumita echipei medicale care da dovada de o buna implicare in actul medical. Departamentul de endocrinologie este echipat cu aparaturi actuale si performante, prin intermediul carora investigatiile si procedurile aplicate sunt ireprosabile. Cu toate acestea, a fost sesizat in mai multe recenzii faptul ca programarile nu sunt respectate din cauza lipsei de organizari.

4. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil din Bistrita vine in ajutorul tuturor pacientilor care au nevoie de o consultatie de endocrinologie. Cuprinde 23 de specialitati diferite si peste 35 de cadre medicale bine pregatite in domeniu Bistrita, Cluj Napoca, Targu Mures care efectueaza consultatii si diverse explorari. In departamentul de endocrinologie isi desfasoara activitatea patru medici experimentati, printre care se numara si: dr. Ramona Zapartan, dr. Oana Botezan, dr. Romina Radi, medici specialisti in endocrinologie si as. univ. dr. Cristina Pop Radu, medic primar. Datorita aparaturilor eficiente si de actualitate care se afla in acest departament, actul medical este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile pacientului.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie incepe de la 130 lei si ajunge la 200 lei.

Cu peste o suta de recenzii publicate in mediul online, policlinica da dovada de notorietate in oras, majoritatea pacientilor declarandu-se multumiti. Echipa medicala este amabila, bine pregatita si experimentata, avand acces la o aparatura de actualitate, care contribuie la desfasurarea unul act medical complet si eficient. Din pacate, organizarea nu este punctul sau forte, drept dovada o parte din programarile efectuate nu sunt respectate

5. Raal Medical

Ultima, dar nu cea din urma clinica pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unei consultatii de endocrinologie in Bistrita la o calitate superioara, este Raal Medical. Clinica medicala de excelenta are peste 10 ani de experienta in medicina clinica, avand ca misiune diagnosticarea corecta a pacientilor si tratarea corespunzatoare a acestora, indiferent cat de severa este patologia de care sufera. In departamentul de endocrinologie isi desfasoara activitatea doi medici de exceptie: dr. Alina Silaghi, medic primar, si dr. Irina Afrasinei Tenu, medic specialist. Pe langa consultatia de specialitate, medicii au capacitatea de a efectua atat ecografie tiroidiana, cat si punctie tiroidiana. 

Consultatia de endocrinologie este de 140 lei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti evidentiaza activitatea ireprosabila care este condusa de medicii de specialitate. Alaturi de o aparatura performanta, investigatiile si procedurile efectuate sunt precise si clare, medicul avand, astfel, posibilitatea de a elabora un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Atmosfera este primitoare, iar atitudinea personalului medical este prietenoasa.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in endocrinologie in Bistrita, te invitam sa citesti cu atentie articolul de mai sus si sa descoperi care sunt atat punctele tari, cat si cele slabe ale institutiilor medicale prezentate. Stim ca vrei sa beneficiezi de o calitate superioara, asa ca ti-am pregatit unele dintre clinicile apreciate din orasul tau.