Meniu

Endocrinologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oboseala cronica, slabiciunea musculara, problemele de fertilitate, anxietatea si depresia sunt doar cateva dintre motivele pentru care este recomandat sa te programezi la endocrinologie in Botosani. Medicul specialist, pe baza unei examinari clinice si a unei ecografii, poate observa anumite probleme de functionare a glandelor endocrine si poate prescrie tratamentul adecvat.

In Botosani sunt cinci clinici private ce pun la dispozitie servicii de endocrinologie. Medicii cu experienta si aparatura performanta utilizata pentru diagnostic si monitorizare sunt garantii ale unei gestionari eficiente in cazul problemelor de functionare a glandelor endocrine. In acest articol vom explora acest tip de servicii medicale din municipiu, pentru a te ajuta sa descoperi cabinetul si medicul endocrinolog cu care sa rezonezi si de care sa fii multumit. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Botosani?

Multe persoane se intreaba care este pretul unei consultatii de endocrinologie in municipiul Botosani. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele pe care le percep clinicile de top pentru o consultatie la medicul endocrinolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ecomed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Gama variata de servicii medicale
 • Trei medici endocrinologi
 • Ecografii de tiroida
 • Personal amabil la receptie
 • Buna organizare a activitatii
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se raspunde la telefon
EstClinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Policlinica si laborator de analize medicale
 • Medic endocrinolog cu experienta
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Raport avantajos calitate-pret
Centrul Iatropolis
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medic primar endocrinolog
 • Diverse specialitati medicale
 • Echipamente medicale moderne
 • Personal amabil si implicat
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
Medical Tex
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta, din Botosani, Iasi, Bucuresti
 • Cabinet de endocrinologie
 • Echipamente medicale moderne
 • Perioada de asteptare indelungata pentru o programare
Clinica Lux-Ro
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Patru medici endocrinologi
 • Cabinet de endocrinologie cu servicii complete
 • Echipamente medicale performante
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de endocrinologie din Botosani

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune cabinete de endocrinologie din Botosani? Urmarind clasamentul de mai jos ai ocazia sa descoperi o clinica buna, dotata la standarde actuale si cu medici care s-au remarcat in acest domeniu.

1. Ecomed

O prima optiune in Botosani pentru o consultatie de endocrinologie este Clinica Ecomed. Compania care o administreaza a fost infiintata in anul 2002, in Dorohoi, cand a fost inaugurat un laborator de analize medicale. Dupa doi ani, a fost deschis centrul medical, cu o gama variata de servicii: laborator, imagistica medicala si specialitati clinice (cardiologie, endocrinologie, urologie, ORL, neurologie, psihiatrie, interne, alergologie, ginecologie, reumatologie, gastroenterologie). In cabinetul de endocrinologie sunt trei medici: dr. Carmen Moldovanu si dr. Ilinka Grozavu, medici primari endocrinologie, cu competenta in ecografie de tiroida, si dr. Rodica Vasilica, medic specialist. 

Pretul unei consultatii de endocrinologie este de 150 de lei.

Sunt multe lucruri pe care oamenii le apreciaza la Ecomed: personalul respectuos si amabil de la receptie, medicii cu experienta, buna organizare si atmosfera placuta. Sunt insa si cateva nemultumiri ale oamenilor: faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, desi oamenii suna incontinuu pentru a se programa sau a solicita diverse informatii de care au nevoie, dar si ca preturile sunt destul de ridicate. 

Vezi parerile pacientilor despre Ecomed
Vezi Pareri

2. EstClinic

Servicii de endocrinologie sunt oferite si de EstClinic Botosani, o policlinica privata in care activeaza peste 50 de specialisti. Atat laboratorul, cat si clinica sunt dotate cu echipamente moderne si tehnologii noi. Sunt numeroase specializari in cadrul clinicii: dermatologie, cardiologie, pediatrie, medicina interna, endocrinologie, urologie. In cabinetul de endocrinologie este prezenta dr. Andreea Toma, medic specialist endocrinolog cu experienta. 

Consultatia de endocrinologie costa aici 150 de lei.

Pentru ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si rabdare in aceasta clinica, unii pacienti o recomanda, spunand ca personalul este amabil, iar serviciile sunt de calitate. De asemenea, botosanenii mai puncteaza si ca tarifele de la EstClinic sunt mai mici fata de alte clinici din oras. De cealalta parte, sunt si persoane nemultumite, care spun ca personalul nu are experienta.

3. Centrul Iatropolis

Printre serviciile variate de diagnostic si tratament oferite de Centrul Iatropolis din Botosani se afla si endocrinologia. In cabinetul de specialitate se afla dr. Daniela Raileanu, medic primar endocrinolog, ce poate diagnostica, monitoriza si trata diverse afectiuni: hipotiroidia si hipertiroidia, tiroidita cronica autoimuna, gusa nodulara, hipertensiunea secundara, dislipidemia, sindromul metabolic. Pe langa examenul clinic amanuntit, medicul mai efectueaza si ecografii de tiroida, dar poate recomanda si: analize de sange, CT, RMN sau osteodensitometrie DEXA.

Un consult la acest endocrinolog din Botosani costa 160 de lei.

Pacientii din Botosani care au beneficiat de serviciile puse la dispozitie de aceasta clinica se declara, in general, multumiti. Ei spun ca medicii sunt bine pregatiti, au experienta si ca personalul auxiliar este amabil, oferind toate informatiile necesare. Sunt insa si persoane care se declara nemultumite de vizita in clinica si care sustin ca nu se respecta orele de programare si ca se formeaza cozi din aceasta cauza.

4. Medical Tex

Si in clinica Medical Tex din Botosani sunt disponibile servicii de endocrinologie. Centrul medical dispune de numeroase cabinete medicale, din diverse specialitati: obstetrica-ginecologie, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, vaccinologie, psihoterapie, ORL etc. Serviciile sunt asigurate de medici din Botosani si de medici colaboratori din Bucuresti si Iasi. Din acest motiv, institutia este recunoscuta pe plan local ca fiind una de elita.

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 180 de lei.

Opiniiile sunt impartite in privinta serviciilor furnizate de Medical Tex. Unii botosaneni sustin ca au avut parte de o experienta placuta, gratie medicilor implicati si bine pregatiti si amabilitatii intregului personal. Altii considera insa ca ar mai fi lucruri de pus la punct in ceea ce priveste organizarea, avand in vedere ca se poate fixa o programare peste cateva luni si ca nu se respecta orele programate. 

5. Clinica Lux-Ro

Centrul de Diagnostic Lux-Ro a fost infiintat in anul 1996, oferind servicii de laborator si consultatii in aproximativ 15 specialitati, printre care si endocrinologie. In acest departament sunt patru medici, printre care se remarca prof. dr. Voichita Mogos, medic primar endocrinolog specializat in boli de nutritie, diabet zaharat si boli metabolice si cu supraspecializare in ecografie generala, patologie osoasa endocrino-metabolica si sexologie. Medicul are o bogata activitate didactica si stiintifica, fiind autoarea a numeroase carti de specialitate si articole.

Pretul consultatiei este de 150-200 de lei.

Sunt multe lucruri apreciative care se spun pe internet in legatura cu aceasta clinica, iar cele mai multe sunt la adresa medicilor. Oamenii sunt incantati de personalul bine pregatit si prietenos, care isi desfasoara activitatea cu profesionalism. In schimb, sunt si persoane care au atras atentia ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este foarte mare.

Concluziile noastre

Inainte de a beneficia de serviciile unui cabinet de endocrinologie din Botosani, asigura-te mai intai ca iei cea mai buna decizie. Alegand una dintre clinicile prezentate in acest articol ai garantia ca te vei afla in fata unor medici buni, cu experienta, unii dintre ei avand o bogata activitate didactica in domeniul endocrinologiei.