Meniu

Endocrinologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de endocrinologie in Brasov? Ramura medicala este una dezvoltata in acest oras, asa ca optiunile din care ai de ales sunt numeroase! Totusi, n-ar trebui sa te programezi la o clinica fara sa te interesezi in privinta catorva aspecte legate de activitatea ei, precum pregatirea medicilor, aparatura din dotare sau tarifele practicate. 

Mai multe clinici din Brasov sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, utilizata de medici primari si specialisti endocrinologi, cu experienta in domeniu. Obiectivul lor este de a oferi servicii de calitate, in conditii optime de siguranta si confort. De asemenea, pentru a oferi un tratament cat mai eficient, pacientii trebuie sa treaca mai intai printr-o consultatie de specialitate. 

Cat costa o consultatie endocrinologie in Brasov? 

In functie de clinica pe care o alegi pentru efectuarea consultatiei de endocrinologie din Brasov, pretul acesteia poate sa difere. Exista situatii in care pacientii au acces la acest serviciu in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere. Preturile la care trebuie sa se astepte cei care aleg sa plateasca serviciile alese sunt incluse in tabelul urmator:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
Kronmedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Pachete de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica Medivers
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
S. Sf. Constantin
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
 • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati
Theracardia
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Tehnologie avansata
 • Medic primar
 • Personal profesionalist
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Brasov 

Clinicile prezentate in randurile de mai jos iti ofera posibilitatea de a beneficia de expertiza unor medici endocrinologi in Brasov, care sunt pregatiti sa te ajute sa-ti imbunatatesti starea de sanatate. In scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu asupra clinicilor, fiecare descriere este insotita de un paragraf dedicat opiniei pacientilor care s-au aflat la un moment dat in situatia ta:

1. Clinica Promed  

Prima clinica in cadrul careia oamenii pot gasi un Dr. endocrinolog in Brasov este Promed, unde isi desfasoara activitatea Dr. Andra Cojocea, medic specialist. Misiunea clinicii este de a promova sanatatea prin servicii medicale de calitate, iar acest obiectiv este sustinut de tehnologia de ultima generatie. Mai mult decat atat, personalul medical este in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, pentru ca solutiile pe care le ofera pacientilor sa fie cele mai potrivite. In afara de consultatia propriu-zis de endocrinologie, pacientii mai pot opta si pentru o reevaluare, o ecografie tiroidiana sau un referat medical. Siguranta oameni este una din prioritatile clinicii, iar in acest sens, Promed pune accent pe respectarea cu strictete a normelor de igiena si confidentialitate. 

Consultatia de endocrinologie costa 180 de lei, iar daca este vorba de o reevaluare, pretul scade la doar 130 de lei. 

Cei mai multi pacienti care au ales serviciile clinicii Promed se declara super multumiti de experienta de care au avut parte, din momentul in care si-au facut programare si pana la finalizarea tratamentului propus. Personalul este primitor, profesionist si punctual, iar spatiul in care medicii isi desfasoara activitatea este unul modern si curat, aspect care contribuie la atmosfera placuta. Au existat si intarzieri, dar cazurile sunt rare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed 
Vezi Pareri

2. Kronmedica  

Activitatea centrului Kronmedica a inceput in anul 1998, sub forma unui singur cabinet de cardiologie, iar de atunci si pana in prezent a continuat sa-si extinda echipa medicala, astfel incat oamenii sa poata beneficia si de serviciile unui doctor endocrinolog in Brasov. De aceasta ramura se ocupa Dr. Andra Cojocea, medic specialist si Dr. Alina-Ileana Stoicescu, medic primar, iar serviciile pe care le ofera sunt consultatia de endocrinologie si ecografia tiroidiana. Alte tipuri de ecografii la care pot apela sunt oamenii sunt ecografia abdominala, mamara, testiculara etc. In cadrul ambulatorului de specialitate, consultatiile sunt oferite numai cu programare. 

Pretul consultatiei initiale de endocrinologie este de 250 de lei, iar cei care revin pentru un control platesc doar 170 de lei. Pachetul de endocrinologie, care in afara de consultatie, include si ecografia tiroidiana, costa 350 de lei. 

Printre caracteristicile apreciate si pacientii care au optat pentru serviciile efectuate in cadrul centrului Kronmedica se numara profesionalismul, rabdarea, punctualitatea si atentia la detalii. Parcarea clinicii este mare, asa ca oamenii care aleg sa vina cu masina nu vor intampina dificultati in acest sens. In plus, clinica este curata si lasa o impresie placuta pacientilor. Timpul de asteptare nu este mereu acelasi. 

3. Clinica Medivers  

O alta clinica la care pot apela oamenii in vederea obtinerii unei consultatii cu un medic endocrinolog in Brasov este Medivers. Activitatea ei a inceput in mod oficial in anul 2019, iar obiectivul principal, de atunci si pana in prezent, a ramas acela de a oferi ingrijiri medicale de calitate intr-o maniera cat mai placuta. De consultatia si ecografia pentru endocrinologie se ocupa Dr. Bianca-Valentina Moja, medic specialist. In urma consultatiei, pacientii pot beneficia de un plan de tratament personalizat, care sa-i ajute sa-si gestioneze cu succes simptomele. In ceea ce priveste gama de ecografii efectuate la clinica, in aceasta sunt incluse ecografia abdominala, a glandelor endocrine, in obstetrica si ginecologie etc. 

Pentru o consultatie de endocrinologie, pretul este de 200 de lei, iar daca este vorba de un control, acesta scade la 120 de lei. 

Primele aspecte pe care le observa pacientii la Medivers sunt caracterul modern si curatenia din cadrul clinicii; ele contribuie la crearea unor conditii optime de confort. Medicii isi desfasoara activitatea cu profesionalism, iar serviciile prestate sunt de o calitate superioara. Nici aparatura performanta de care dispune clinica nu este trecuta cu vederea. 

4. Spitalul Sf. Constantin  

Inaugurat in luna martie a anului 2011, Spitalul Sf. Constantin a continuat sa se extinda, astfel incat oamenii care au nevoie de un endocrinolog bun in Brasov sa gaseasca solutia aici. Pe parcursul celor peste 10 ani de activitate, spitalul si-a construit o echipa multidisciplinara, formata din medici care au studiat in mai multe colturi ale tarii si chiar si in strainatate, in state precum Elvetia si Franta. De serviciile de endocrinologie se ocupa medici specialisti ca Dr. Raluca Denes si Dr. Sebastian Toma, dar si medici primari ca Dr. Alina Stoicescu. In afara de consultatie si control, pacientii mai pot opta si pentru ecografie tiroidiana, punctie biopsie tiroidiana si examenul histopatologic. Efectuarea serviciilor de calitate este posibila datorita aparaturii de top. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 230 de lei. Cei care vin pentru un control platesc doar 150 de lei, iar persoanele care opteaza pentru pachetul in care este inclusa si ecografie tiroidiana vor achita suma suma de 400 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul Spitalului Sf. Constantin au apreciat profesionalismul, seriozitatea si curatenia. Personalul este rabdator si acorda fiecarui pacient atentia de care acesta are nevoie. Din pacate, personalul de la receptie este dezorganizat: programarile nu se respecta mereu, iar timpul de asteptare este mare. Un alt aspect neplacut este lipsa accesibilitatii pentru persoanele cu dizabilitati. 

5. Theracardia

Ultima clinica de pe lista la care se pot programa oamenii pentru o consultatie cu un endocrinolog in Brasov este Theracardia. De efectuarea acesteia se ocupa Dr. Alina Stoicescu, medic primar in endocrinologie, cu o experienta deosebita in distiroidii, HTA secundara bolilor endocrine. Ecografiile sunt realizate cu tehnologie si tehnici avansate. Programarile pentru o consultatie se pot face printr-un apel telefonic, la unul din cele doua numere de telefon ale clinicii, sau prin SMS. 

Consultatia de endocrinologie costa 230 de lei, iar controlul, 160 de lei. 

Profesionalismul si amabilitatea sunt doua cuvinte folosite adesea pentru a descrie activitatea clinicii Theracardia. Personalul este atent la detalii si acorda atentia de care este nevoie fiecarui caz. Un aspect neplacut asupra caruia pacientii au atras atentia este timpul de asteptare indelungat, ceea ce denota o lipsa de organizare. Nici spatiul clinicii nu este cel mai generos. 

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa beneficiezi de serviciile oferite de un cabinet de endocrinologie in Brasov, clinicile de mai sus iti stau la dispozitie cu ecografii de calitate si consultatii de specialitate. Pe baza informatiilor obtinute in urma investigatiilor efectuate, medicii specialisti vor putea stabili un plan de tratament care sa te ajute sa-ti imbunatatesti starea de sanatate!