Meniu

Endocrinologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multe clinici private au departament de endocrinologie in sector 1. Pe cele mai moderne si mai bine cotate dintre ele ti le prezentam in acest articol, cand vei afla si informatii utile despre medicii specializati in acest domeniu medical ce activeaza in cadrul lor.

Consultatia endocrinologica este utila pentru diagnosticarea si tratarea problemelor hormonale si ale glandelor endocrine. O simpla consultatie poate descoperi numeroase probleme: tulburari ale glandei tiroide, noduli tiroidieni, diabet zaharat, tulburari ale glandei suprarenale, ale glandei hipofize, ale glandelor paratiroide, ale sistemului reproducator, osteoporoza. Pentru a avea parte de servicii de calitate superioara, afla care sunt cele mai bune clinici din sectorul 1 ce ofera astfel de servicii de diagnostic si tratament.

Cat costa consultatia de endocrinologie in sector 1

Consultatia de endocrinologie realizata in sector 1 poate avea diverse preturi, in functie de clinica, de pregatirea si experienta medicului si de alti factori. Tabelul urmator te va ajuta sa-ti faci o idee despre bugetul pe care sa-l aloci pentru un control medical de specialitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Emerald
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 350 Ron
 • Echipa medicala de exceptie la departamentul de endocrinologie
 • Consultatii de endocrinologie si second opinion
 • Diagnostic cardiovascular, neurologic, oncologic
 • Centru de excelenta in tratarea afectiunilor hipofizei si glandelor suprarenale
 • Conditii ultramoderne in clinica
 • Atentie sporita la nevoile pacientilor
 • Investigatii complexe de endocrinologie
 • Nu se respecta programarile
UpMedical
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Trei medici specializati in endocrinologie
 • Servicii de endocrinologie pentru copii si adulti
 • Programari rapide
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala moderna
 • Bun raport calitate-pret
Femme Boutique
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Clinica specializata in sanatatea femeii
 • Medic endocrinolog cu experienta vasta
 • Programari rapide
 • Aparatura medicala performanta
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica Medicum
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Doi medici endocrinologi
 • Servicii de endocrinologie pentru copii, adolescenti si adulti
 • Bun raport calitate-pret
 • Clinica moderna
 • Aparatura medicala performanta
 • Nu se respecta programarile
Clinica Nord
290 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 290 Ron
 • Multiple specialitati medicale
 • Cabinet de endocrinologie
 • 5 medici endocrinologi cu o pregatire de exceptie si cu experienta
 • Atmosfera placuta si curatenie impecabila
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de endocrinologie din sector 1

Afla in continuare care sunt clinicile din sector 1 cu servicii de top in materie de endocrinologie!

1. Centrul Emerald

Centrul Medical Emerald este o prima optiune in sector 1 pentru consultatii si investigatii de endocrinologie, fiind un centru integrat de diagnostic, ce s-a lansat in Bucuresti in anul 2018. Numeroase specialitati medicale functioneaza in acest centru, cu accent pe diagnosticul cardiovascular, oncologic si neurologic si dispunand de departamente de imagistica, genetica si tehnologii inovative. Sunt trei medici endocrinologi cu experienta in aceasta clinica: prof. dr. Constantine Stratakis, profesor endocrinologie si genetica medicala, coordonator al centrului de excelenta Emerald in tratarea afectiunilor hipofizei si ale glandelor suprarenale, prof. dr. Corin Badiu, medic primar endocrinologie, diabet si boli de nutritie si dr.  Mariana Costache Outas, medic primar endocrinologie. Prof. dr. Stratakis este recunoscut la nivel mondial in domeniul endocrinologiei si geneticii. Timp de 20 de ani a fost director al Institutului National de Sanatate a Copilului si Dezvoltare Umana din Washington. Profesorul poate fi solicitat pentru second opinion atat prin telemedicina, cat si in centru. Dr. Corin Badiu este si el un nume in medicina romaneasca, activand ca sef de sectie la Institutul de Endocrinologie „C. I. Parhon” si presedinte al Societatii Romane de Psihoneuroendocrinologie.

Pretul consultatiei de endocrinologie este situat intre 350 –  750 de lei. Second opinion la dr. Stratakis costa 1.500 de lei (telemedicina) sau 2.500 de lei (in centru).

Bucurestenii si persoanele din alte zone ale tarii care au beneficiat de serviciile Centrului Medical Emerald s-au declarat, in majoritate, cucerite de personalul medical exceptional, de atentia si amabilitatea de care s-au bucurat din partea receptiei si de standardele inalte de calitate la toate capitolele. Sunt insa si cativa pacienti nemultumiti, fie ca au asteptat mai mult timp peste ora programata, fie ca preturile din clinica sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Emerald
Vezi Pareri

2. Up Medical

La Up Medical sector 1 sunt trei medici specializati in endocrinologie: dr. Sorina Herman, medic primar, cu competenta in ecografie endocrina si osteodensitometrie osoasa, dr. Maria Olaru – medic primar cu aceleasi competente si dr. Elena Dragan, medic specialist endocrinologie si diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Serviciile de endocrinologie sunt atat pentru adulti, cat si pentru copii si constau in: consultatii, controale, ecografii de tiroida, referat medical. Pe langa endocrinologie, la Up Medical mai functioneaza si alte specialitati medicale: chirurgie, dermatologie, ecografie, cardiologie, gastroenterologie, ortopedie, ORL, neurologie, medicina interna etc.

Consultatiile de endocrinologie costa intre 200 si 250 de lei, in functie de medic.

Grija fata de pacienti, serviciile medicale profesioniste, igiena, curatenia si programarile rapide sunt motive pentru care multi dintre bucurestenii care au pasit deja in clinica o vor mai face si in viitor. De asemenea, oamenii spun ca preturile practicate aici sunt decente, aparatura este moderna, iar varietatea specialitatilor medicale este un alt plus.

3. Femme Boutique Medical

Femme Boutique Medical este o clinica din scetor 1 specializata in sanatatea femeii si care cuprinde si servicii de endocrinologie. Serviciile de obstetrica-ginecologie, infertilitate, medicina materno-fetala, hematologie si endocrinologie sunt asigurate de o echipa medicala cu experienta vasta si cu activitate academica la nivel national si international. Dr. Alina Laura Diaconescu este medic specialist endocrinologie in aceasta clinica si este membru al Societatii Romane de Endocrinologie si al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, printre altele. De asemenea, medicul are numeroase studii in domeniu: atestat de studii complementare in ecografie endocrina, curs european de tiroidologie, curs de punctie biopsie tiroidiana sub ghidaj ecografic, realizat sub egida Societatii Europene de Endocrinologie.

Consultatia de endocrinologie costa 350 de lei in aceasta clinica.

Personalul medical de top si serviciile impecabile sunt doar doua dintre constatarile bucurestenilor care au apelat la serviciile acestui centru medical din sectorul 1. In plus, femeile mai apreciaza si ca se pot programa rapid pentru o consultatie de ginecologie sau endocrinologie, fara sa astepte cu lunile pentru a beneficia de ajutor de specialitate. Pe langa toate aceste aspecte pozitive, bucurestenii au subliniat si cel putin unul negativ, si anume ca nu se respecta orele de programare.

4. Clinica Medicum

Si la Clinica Medicum, tot din sector 1, functioneaza un cabinet de endocrinologie. In cadrul sau activeaza doi medici: dr. Magda Bajenaru, medic primar endocrinolog, cu competente in ecografie tiroidiana, recoltare secretie mamelonara si consiliere dieta, si dr. Minodora Andreea Cotea, medic specialist endocrinolog, cu competenta in ecografie endocrina si in formularea de diete. Dr. Cotea are numeroase cursuri de perfectionare la activ, pe teme de patologie tiroidiana la copii si adolescenti, endocrinologie oncologica, osteoporoza sau obezitate la copii. Pe lista de specialitati oferite de Medicum se mai numara si: dermatologia, ginecologia, cardiologia, alergologia, reproducere umana asistata etc.

Pretul consultatiei este de 200 de lei (medic specialist) sau 300 de lei (medic primar).

Pacientii clinicii sunt, in majoritate, multumiti de experienta de care au avut parte aici. Unii dintre ei sustin ca frecventeaza de ani buni Medicum, pentru ca au gasit medici buni, cu experienta si servicii cu un raport bun calitate-pret. Varietatea de specialitati medicale ii face pe bucuresteni sa spuna ca acest centru medical este potrivit pentru o intreaga familie. Sunt mentionate insa si cateva nemultumiri, printre care cel mai des este punctat ca nu se respecta programarile. 

5. Clinica Nord Alexandrina

Pentru o consultatie de endocrinologie in sectorul 1 te poti programa si la Clinica Nord Alexandrina. In aceasta clinica sunt cinci medici endocrinologi, printre care dr. Maria Olga Tulpan, medic specialist endocrinologie cu competente in afectiuni ale glandei tiroide si paratiroide, ale glandelor suprarenale si pituitare, diabet, osteoporoza si multe alte domenii specifice. Medicul a activat in SUA, la spitale si cabinete private din New York, ca medic endocrinolog si este membru in American Thyroid Association (ATA) sau in Endocrine Society. Dupa absolvirea Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, unde a primit si titlul de doctor in medicina si chirurgie, dr. Tulpan a facut rezidenta in medicina interna la Jacobi Medical Center, Albert Einstein College of Medicine din New York si a dobandit specializarea in endocrinologie, diabet si metabolism la Yale University SUA.

La Clinica Nord Alexandrina, o consultatie endocrinologica are pretul de 290-300 de lei, in functie de medic.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu aceasta clinica. Unii bucuresteni spun ca au avut parte de o experienta placuta, de amabilitate si profesionalism din partea echipei medicale, care si-a dat tot interesul sa fie tratati in cele mai bune conditii. Alte persoane sustin ca au asteptat mult timp pentru a intra la o programare si ca preturile sunt exagerat de mari pentru serviciile oferite. 

Concluziile noastre

Sunt numeroase clinici de top in care sunt oferite servicii de endocrinologie in sectorul 1. In fiecare dintre centrele prezentate activeaza medici cu experienta, unii dintre ei avand la activ ani buni petrecuti in cabinete private si spitale din strainatate. Experienta medicilor se imbina armonios cu tehnologiile de ultima generatie si echipamentele utilizate in clinicile din Bucuresti, pentru un diagnostic clar si un tratament pe masura.