Meniu

Endocrinologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-unul dintre cele mai populate sectoare ale Bucurestiului, se afla clinici medicale de top, iar cabinetele de endocrinologie din sector 2 sunt si ele la mare cautare. In acestea isi desfasoara activitatea medici renumiti, unii dintre ei avand pregatire si experienta in strainatate, in domeniul diagnosticarii si tratarii problemelor hormonale.

Consultatia endocrinologica este foarte importanta pentru copiii, adolescentii sau adultii care prezinta simptome sau au fost diagnosticati cu o problema a sistemului endocrin. Diagnosticul precis te ajuta sa gestionezi cum se cuvine afectiunile de acest tip, iar controalele regulate la endocrinolog in sectorul 2 contribuie la monitorizarea si ajustarea tratamentului.

Cat costa consultatia de endocrinologie in sector 2?

Consultatia de endocrinologie de care beneficiezi intr-o clinica din sector 2 variaza, din punct de vedere al pretului. Costurile controlului de specialitate sunt, de regula, mai mari la un medic primar endocrinolog fata de un medic specialist, iar tarifele mai sunt influentate si de politica respectivei clinici. In tabelul de mai jos poti vedea preturile practicate in cele mai apreciate clinici din aceasta zona a Bucurestiului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Albion
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Multiple servicii medicale
 • Medic endocrinolog ce a activat in SUA
 • Locatie accesibila, langa Foisorul de Foc
 • Personal amabil si profesionist
 • Preturi accesibile
 • Cabinete spatioase
 • Atmosfera placuta si curatenie
Nutrimed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diverse servicii medicale
 • Cabinet de endocrinologie
 • Medic endocrinolog cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Locatie accesibila
 • Servicii decontate de CAS
 • Locuri de parcare
Lotus-Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de endocrinologie
 • Doi medici specialisti endocrinologi
 • Diverse teste si investigatii
 • Personal amabil si bine pregatit la receptie
 • Echipamente medicale de ultima generatie
Nicomed Armoniei
180 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 180 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Endocrinologie pediatrica si pentru adulti
 • Medici cu experienta
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Personal amabil si profesionist la receptie
 • Nu se respecta programarile
Medic Line
190 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 190 Ron
 • Servicii de endocrinologie decontate CNAS sau in regim privat
 • Consultatii de endocrinologie prin telemedicina
 • Servicii medicale pentru copii si adulti
 • Medici cu experienta
 • Locatie primitoare
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu cabinete de endocrinologie din sector 2

Sunt mai multe clinici de top, iar multe dintre ele au si medici specializati in endocrinologie in sectorul 2. Descopera in continuare un clasament al acestor unitati medicale si informatii utile despre ele!

1. Clinica Albion

Clinica Albion din sector 2 este specializata in servicii de psihiatrie, psihologie, neurologie, endocrinologie, diabet zaharat, nutritie, boli metabolice, ecografii. Serviciile sunt oferite atat pe baza de asigurari de stat, cat si in sistem privat, in aceasta ultima categorie fiind incluse si consultatiile de endocrinologie. Specialistii au specializari si experienta formata in diverse tari din europa si din toata lumea. Dr. Cristina Blot are dubla specializare: este medic specialist endocrinologie si medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Medicul are o expertiza deosebita in aceste domenii si in tratamentul endocrinologic al disforiei de gen. A profesat in Statele Unite ale Americii timp de 10 ani, de unde a preluat aspecte pozitive ale sistemului medical si le incorporeaza in activitatea de la Clinica Albion.

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 250 de lei, iar ecografia de tiroida costa 150 de lei.

Numerosi pacienti au tinut sa recomande aceasta clinica dupa ce au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul sau. Empatia, pregatirea si atentia la detalii de care dau dovada medicii, posibilitatea de a beneficia de unele servicii gratuit, pe baza biletului de trimitere, preturile accesibile, cabinetele spatioase, atmosfera placuta si curatenia sunt motive pentru care bucurestenii spun ca au ramas cu o impresie placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Albion
Vezi Pareri

2. Nutrimed

Poti programa o consultatie de endocrinologie si la Clinica Nutrimed din sector 2, care mai dispune si de alte servicii medicale: nutritie, psihiatrie, psihoterapie, neurologie, ecografie. La cabinetul de endocrinologie o vei gasi pe dr. Camelia Cimpoesu, medic specialist endocrinologie cu competenta in ecografie. In acelasi cabinet se realizeaza si test de screening cu ultrasunete pentru osteoporoza care se poate deconta prin CAS, pe baza biletului de trimitere catre Endocrinologie.

Tariful consultatiei endocrinologice este de 180 de lei, iar ecografia de tiroida costa 140 de lei.

Aprecierile bucurestenilor la adresa acestei clinici vizeaza in special personalul medical, despre care se spune ca este profesionist si ca este adeptul unei relatii de comunicare deschise intre medic si pacient. Si angajatii de la receptie sunt priviti cu ochi buni, pentru amabilitatea si implicarea de care dau dovada. Clinica este noua si usor accesibila si dispune de locuri de parcare – acestea fiind alte lucruri care sunt pe placul bucurestenilor.

3. Lotus-Med

Lotus-Med se afla pe piata serviciilor medicale din Bucuresti de peste 25 de ani si dispune inclusiv de un cabinet de endocrinologie in clinica din sectorul 2. In acest cabinet se pot efectua mai multe teste, in functie de pacient: ecografie tiroidiana, punctie tiroidiana, testul densitatii osoase si se pot recomanda analize de sange, pentru determinarea nivelului de TSH (hormon de stimulare tiroidiana), de toleranta la glucoza, test de stimulare ACTH (adrenocorticotrop), test de suprimare la dexametazona. Sunt doi medici specialisti endocrinologi in acest centru medical: dr. Georgiana Andreea Croitoru si dr. Lavinia Nedelea, medici specialisti.

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 200 de lei la Lotus Med sector 2, iar o ecografie de tiroida costa 170 de lei.

Bucurestenii care s-au prezentat in aceasta clinica pentru diverse consultatii si investigatii sustin ca sunt multumiti de servicii. Personalul medical amabil si care incearca sa identifice cele mai bune solutii pentru pacienti, implicarea si profesionalismul de la receptie, precum si echipamentele de ultima generatie sunt motive pentru care oamenii si-au format o impresie buna despre Lotus-Med si o recomanda la randul lor pentru toti locuitorii din sector 2 si nu numai.

4. Clinica Nicomed Armoniei

Consultatiile de endocrinologie de la Clinica Nicomed Armoniei sunt oferite de doi medici specialisti: dr. Alexandra Diana Badea si dr. Alexandu Morea, ambii avand competenta in ecografia de tiroida. Serviciile sunt atat gratuite, pe baza biletului de trimitere, cat si cu plata. In plus, pot beneficia de ele si copiii si adolescentii, dar si adultii. Pe langa cabinetul de endocrinologie, in aceasta clinica mai functioneaza si alte servicii medicale, printre care: ginecologie, cardiologie, oftalmologie, psihiatrie, diabet zaharat, ortopedie, nutritie si dietetica, medicina interna, chirurgie generala, gastroenterologie.

Consultatia de endocrinologie costa 180 de lei pentru adulti si 200 de lei pentru copii, iar tariful ecografiei tiroidiene este de 180 de lei.

Pentru ca, in cazul lor, serviciile din Clinica Nicomed Armoniei au fost la superlativ, unii bucuresteni sustin ca sunt mai multe aspecte de apreciat aici: personalul de la receptie amabil si bine pregatit, programarile rapide, medici care explica pe intelesul pacientilor, cu calm si rabdare, buna organizare a activitatii, diversitate in ceea ce primeste oferta de servicii medicale. Sunt insa si persoane nemultumite, care sustin ca nu se respecta programarile si ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

5. Medic Line

Si in Clinica Medic Line de pe strada Barbu Vacarescu, din sector 2,  sunt oferite servicii de endocrinologie. Sectia de endocrinologie pune la dispozitie servicii de diagnostic si tratament in contract cu CAS. In centrul medical din sectorul 2 sunt prezenti dr. Georgiana Bianca Biban, medic specialist endocrinolog, si dr. Daniela Voicu, medic primar, ambele cadre medicale fiind in contract cu CNAS. Serviciile de endocrinologie se adreseaza si adultilor, dar si copiilor de peste 4 ani, iar printre ele se numara acestea: consultatii, consultatii prin telemedicina, ecografie tiroidiana, ecografie mamaram ecografie de pelvis, referat medical.

La Medic Line sector 2, pretul consultatiei de endocrinologie este intre 190 si 250 de lei, iar o ecografie de tiroida costa 150 de lei.

Faptul ca serviciile medicale din aceasta clinica sunt variate ii ajuta pe oameni sa se trateze si sa beneficieze de tratamente de recuperare in apropierea locuintei si sa o ia in calcul pentru toti membrii familiei. Bucurestenii mai spun ca medicii sunt bine pregatiti si ca locatia este primitoare. Au fost notate in recenzii si cateva nemultumiri ale oamenilor, cum ar fi lipsa de amabilitate a personalului de la receptie si nerespectarea programarilor.

Concluziile noastre

Bucurestiul este locul in care functioneaza numeroase clinici medicale, iar in multe dintre acestea sunt cabinete de endocrinologie, inclusiv in sectorul 2. In aceste cabinete sunt medici cu experienta vasta, care au competenta in realizarea ecografiilor de tiroida si a altor teste si investigatii necesare in problemele de natura hormonala.

Alege una dintre clinicile din sectorul 2 pe care ti le-am prezentat, pentru a te bucura de o experienta placuta in cabinetul de endocrinologie!