Meniu

Endocrinologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multe simptome care pot anunta o afectiune hormonala si care te pot trimite in cabinetul de endocrinologie din sector 4, daca locuiesti in aceasta zona a Bucurestiului. Iata care sunt cele mai intalnite dintre aceste semne: modificari inexplicabile ale greutatii corporale, oboseala, modificari ale ciclului menstrual, pierderea parului, acnee persistenta, tulburari de dispozitie, disfunctie erectila.

A te programa la un control la medicul endocrinolog este, in aceste cazuri, obligatoriu, pentru ca specialistul va face o evaluare, va stabili un diagnostic si va propune un plan de tratament adecvat. In sectorul 4 sunt cateva clinici in care functioneaza cabinete de endocrinologie, iar in acest articol le vom explora pentru a-ti oferi cele mai bune alternative in cazul unei consultatii de specialitate.

Ce preturi au serviciile de endocrinologie in sector 4?

Serviciile de endocrinologie existente in sectorul 4 au tarife diferite, in functie de pregatirea si experienta medicilor, dar si de alte criterii. Descopera in tabelul urmator tarifele practicate in cele mai populare si apreciate centre medicale din acest sector pentru serviciile de endocrinologie!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife Clinics
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de endocrinologie decontate sau cu plata
 • Trei medici endocrinologi
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura medicala de top
 • Clinica noua si moderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica Sf. Maria
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic specialist endocrinolog
 • Preturi accesibile
 • Servicii medicale pentru copii si adulti
 • Timp de asteptare mare
Medcenter
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Specialitati medicale multiple
 • Medici endocrinologi in contract cu CNAS si Casa OPSNAJ
 • Personal amabil si implicat
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu cabinete de endocrinologie in sector 4?

Iata clasamentul in care se afla trei clinici medicale cu cabinete de endocrinologie pe raza sectorului 4!

1. NovaLife Clinics

Clinica NovaLife din sectorul 4 pune la dispozitia bucurestenilor servicii de endocrinologie in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Sunt trei medici specialisti endocrinologi ce ofera servicii in acest cabinet: as. univ. dr. Roxana-Ioana Dumitriu, dr. Anca-Maria Sirbu si dr. Iulia Cirstoc. Policlinica NovaLife se afla pe piata de peste 15 ani, aparand initial in Timisoara, dupa care s-a deschis si in Bucuresti. Ambulatoriul policlinicii din Bucuresti este reprezentat de numeroase specialitati medicale si chirurgicale in contract cu CNAS, printre care se numara si acestea: ORL, oftalmologie, gastroenterologie, diabet, alergologie, ginecologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, radiologie dentara etc. Serviciile contra cost sunt ecografiile, pentru copii si adulti, si hematologia.

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 200 de lei, iar ecografia de tiroida costa 150 de lei.

O clinica de exceptie – asa evalueaza unii dintre pacienti serviciile NovaLife Bucuresti. In aceasta unitate medicala, oamenii spun ca sunt tratati cu profesionalism, cu atentie si empatie, de catre personalul dedicat si bine instruit. Medicii de aici sunt apreciati pentru buna comunicare cu pacientii, pentru consultatiile pe indelete si pentru informatiile si explicatiile pe care le ofera. Unii bucuresteni se plang insa ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre NovaLife Clinics
Vezi Pareri

2. Clinica Sfanta Maria

Clinica Sfanta Maria Progresul a aparut pe piata serviciilor medicale private din Bucuresti in 2002, odata cu deschiderea unui laborator de analize medicale, in sectorul 4, iar acum in locatia din Progresul sunt puse la dispozitie si servicii de endocrinologie. Medicii din aceasta clinica ofera consultatii in mai multe specialitati, pe langa endocrinologie: reumatologie, ginecologie, cardiologie, medicina interna, psihiatrie, ORL, dermatologie, ecografie, medicina de familie, psihologie. In cabinetul de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Irina Delia Nicolaescu, medic specialist endocrinolog.

O consultatie de endocrinologie costa aici 190 de lei, iar ecografia de tiroida are un tarif de 160 de lei.

Echipa de profesionisti de la Clinica Sfanta Maria Progresul este apreciata pentru tratarea cu grija si empatie a pacientilor mici sau mari, pentru amabilitate si experienta. Bucurestenii noteaza in recenzii si ca personalul de la receptie este implicat si de ajutor, dar si ca specialitatile medicale sunt variate, iar preturile accesibile. Au fost consemnate si cateva nemultumiri, iar printre acestea se remarca timpul de asteptare de la receptie si de la cabinet.

3. Medcenter

Si la Medcenter sector 4 poti beneficia de consultatii si investigatii ce tin de endocrinologie, acestea fiind oferite de doi medici cu experienta. Primul este dr. Alice Noela Burcea, medic primar endocrinologie, cu competenta in ecografie tiroidiana si in contract cu CNAS si Casa OPSNAJ. Cel de-al doilea medic endocrinolog de la Medcenter Berceni este dr. Aurelia Luca, medic specialist endocrinologie si cu competenta in ecografie tiroidiana, care de asemenea se afla in relatie contractuala cu asiguratori de stat. Reteaua medicala Medcenter numara peste 15 centre medicale in toata tara si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor medicale.

Pretul unei consultatii de endocrinologie este de 200-230 de lei, iar ecografia de tiroida costa 170 de lei. 

Pentru multi bucuresteni, experienta traita la Medcenter in Berceni, sector 4, a fost de bun augur, astfel ca au ramas cu o impresie foarte placuta. Acestia mentioneaza ca serviciile sunt de calitate superioara, datorita medicilor cu experienta, care sunt, pe deasupra, si empatici, amabili si atenti. Sunt insa si alti pacienti, care au ramas mai degraba cu o impresie neplacuta despre aceasta unitate, declarand ca nu se respecta programarile, iar timpul de asteptare este foarte mare, dar si ca serviciul de call center este uneori depasit de numarul mare de solicitari.

Concluziile noastre

Chiar daca serviciile de endocrinologie din sector 4 nu sunt atat de numeroase ca in alte sectoare ale Bucurestiului, ele sunt caracterizate printr-un act medical de calitate. Bucurestenii care locuiesc in cartierele din sectorul 4 sunt multumiti de medicii ce activeaza in aceste cabinete, de investigatiile pe care acestia le efectueaza si de conditiile moderne din centre.

Asadar, poti alege una dintre clinicile prezentate in acest articol, pentru un control la medicul endocrinolog, atat pentru tine, cat si pentru membrii familiei tale, copii, adulti sau persoane varstnice.