Endocrinologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Disfunctiile endocrine pot declansa o multime de afectiuni periculoase pentru sanatate, care pun in pericol buna functionare a hormonilor, situatie in care trebuie sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Sectorul 5 pentru a primi indicatiile necesare. Afectiunile endocrine sunt, din pacate, in prezent, din ce in ce mai raspandite, mai ales in cazul femeilor care se confrunta cu tulburari de greutate, pilozitate excesiva in anumite zone ale corpului, oboseala, pofta excesiva pentru dulce si sarat. Pentru a fi tinute sub control sau chiar vindecate, medicii sugereaza anumite tratamente de lunga durata in urma carora pacientii isi pot imbunatati simptomele, dar si calitatea vietii.

Daca esti in cautarea unei clinici din Sectorul 5 care sa cuprinda aceasta specialitate, dar nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, iti recomandam sa iei in considerare institutiile medicale pe care ti le prezentam mai jos. Citeste cu atentie toate informatiile cuprinse in scurtele prezentari si afla tot ce trebuie sa stii despre acestea.

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Sectorul 5?

La fel ca la orice consultatie de specialitate, si pretul celei de endocrinologie din Sectorul 5 este influentat, in mare parte, de calitatea aparaturilor folosite in cabinet, dar si de experienta colectivului medical. Pentru a nu exista niciun dubiu, in cele ce urmeaza iti prezentam un tabel cu institutiile medicale din Sectorul 5, dar si cu preturile pe care le aplica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Fraga Paveliu
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Amabilitate, buna pregatire, implicare si rabdare
 • Atmosfera confortabila si primitoare
 • Atentie la detalii si la nevoile pacientului
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Consultatie de specialitate si tratament eficient
Dr. Daniela Goldstein
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii multiple si variate
 • Act medical de calitate
 • Dotari de o performanta inalta
 • Amabilitate, buna pregatire si profesionalism
 • Investigatii ireprosabile si rezultate prompte
Centrul Dr. Furtuna
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Specialitati multiple
 • Servicii medicale de calitate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Hipocrat
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Act medical corect
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Diagnostic corect si tratamente personalizate
 • Gestionarea deficitara a programarilor
AIS Clinics
220 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 220 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici implicati si profesionisti
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii medicale specializate in endocrinologie in Sectorul 5

Daca vrei sa te adresezi unei clinici specializate in endocrinologie in Sectorul 5 pentru a obtine un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, te invitam sa parcurgi continutul articolului de mai jos, unde vei gasi informatii valoroase cu privire la institutiile medicale pe care le poti lua in considerare. Iata ce trebuie sa stii despre acestea si cum te pot ajuta:

1. Dr. Fraga Paveliu

Cabinetul medical individual al dr. Fraga Silvia Paveliu este specializat in endocrinologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, fiind localizat chiar in Sectorul 5. Medicul are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, iar 17 ani dintre acestia au fost destinati practicii in diverse spitale renumite din Bucuresti. In perioada 1997 – 2007, dr. Fraga Silvia Paveliu a lucrat ca medic primar endocrinolog la Spitalul Clinic Universitar de Urgenta din Bucuresti, unde si-a perfectionat abilitatile de tratare si diagnosticare a pacientului. A desfasurat si activitati didactice la UMF Carol Davila, Bucuresti, catedra de biochimie – sef de lucrari si, ulterior,  conferentiar universitar la Facultatea de Medicina Generala a Universitatii Titu Maiorescu, Bucuresti – catedra de  endocrinologie si diabet. Cabinetul este echipat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, multumita carora investigatiile si consultatiile sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie la medicul primar este de 300 lei.

Conform recenziilor publicate in mediul online, serviciile de care pacientii beneficiaza sunt corecte si eficiente. Medicul da dovada de amabilitate, buna pregatire in domeniu, implicare si rabdare in actul medical, creand astfel o atmosfera confortabila si primitoare pentru toata lumea. Echipamentele care se afla in cabinet sunt de o performanta inalta, cu ajutorul carora medicul efectueaza investigatii precise, urmate de un tratament eficient.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fraga Paveliu
Vezi Pareri

2. Dr. Daniela Goldstein

Cabinetul medical individual al dr. Daniela Goldstein se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa apeleze la ajutorul medicului endocrinolog in Sectorul 5, pentru tratarea sau obtinerea unui diagnostic corect cu privire la diverse tulburari endocrine. Dr. Daniela Goldstein este medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, medic specialist in diabet zaharat, boli metabolice si de nutritie, avand competenta de a efectua ecografie generala, endocrina. Totodata este si supraspecializata in osteoporoza. Datorita experientei sale vaste in domeniu, aceasta este membra a Societatii Romane de Endocrinologie, Societatii Romane de Endocrinologie Clinica, Societatii Europene de Endocrinologie, Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie. Printre serviciile pe care le aplica se numara si: consultatie, control, ecografie tiroidiana 3D, mamara, abdominala, pelvina, de sarcina, testiculara, prostata, tratarea infertilitatii in cuplu, pubertatii precoce, putertatii intarziate, deficientei de crestere la copii, electrocardiograma, osteodensitometrie etc.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor multiple si variate pe care medicul le pune la dispozitia pacientilor, dar si datorita calitatii superioare a actului medical. Dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta, iar medicul da dovada de amabilitate, o buna pregatire si profesionalism. Atmosfera este primitoare, investigatiile ireprosabile, iar rezultatele prompte.

3. Centrul Dr. Dan Furtuna

Centrul Medical Dr. Dan Furtuna din Sector 5 este multidisciplinar si reprezinta o varianta potrivita pentru toti pacientii care vor sa opteze pentru o consultatie de endocrinologie la standarde superioare. Este, totodata, centru de excelenta in pneumologie si somnologie, ofera servicii de imagistica medicala (CT si RMN), avand in componenta sa si un laborator de analize medicale. Colectivul este bine pregatit si format din medici de elita: dr. Elena Balmes, dr. Laura Florentina Florea, medici primari in endocrinologie si dr. Elena Alexandra Bancu, medic specialist. Clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, oferind pacientilor posibilitatea de a beneficia de o consultatie sau un control gratuit la dr. Laura Florentina Florea si la dr. Elena Alexandra Bancu. Pe langa consultatie, pacientii au posibilitatea de a beneficia si de o ecografie tiroidiana, insa aceasta nu mai este decontata.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie in cazul pacientilor neasigurati este de 250 lei.

Cele peste o suta de recenzii dovedesc faptul ca centrul medical dr. Dan Furtuna a capatat notorietate in randul pacientilor, datorita celor peste 24 de specialitati medicale, dar si datorita calitatii serviciilor. Departamentul de endocrinologie este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, dispunand, totodata, de o echipa medicala profesionista si implicata. Cu toate acestea, multe dintre programarile efectuate nu sunt respectate.

4. Spitalul Hipocrat

Spitalul Hipocrat a fost infiintat in anul 2000 si este o optiune pe care toata lumea o poate lua in considerare pentru efectuarea unor investigatii endocrinologice in Sectorul 5. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul medical, spitalul privat Hipocrat este considerat a fi o optiune de incredere pentru pacientii cu diverse patologii, afectiuni si probleme medicale, datorita colectivului medical bine pregatit si plurispecializat. In cadrul departamentului de endocrinologie, isi desfasoara activitatea dr. Ioana Stefania Borcea si dr. Diana Georgiana Lazar, medici specialisti. Si-au consolidat experienta in domeniu in diverse clinici si unitati spitalicesti, iar cunostintele teoretice le-au dobandit in mediul universitar, in cadrul studiilor de specialitate si cursurilor de formare. In ceea ce priveste aparaturile si echipamentele utilizate, acestea sunt de o performanta inalta, fiind capabile sa genereze rezultate si investigatii ireprosabile.

Consultatia de endocrinologie este de 280 lei la medicul specialist.

Profesionalismul, promptitudinea, implicarea si buna pregatire a cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii se declara multumiti de actul medical desfasurat la spitalul Hipocrat din capitala. Serviciile sunt calitative, investigatiile sunt de o acuratete ridicata, rezultatele prompte, diagnosticul stabilit este corect, iar tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de pacient. Din pacate, exista dificultati in ceea ce priveste gestionarea programarilor.

5. AIS Clinics & Hospital

AIS Clinics & Hospital din Sectorul 5 abordeaza numeroare specialitati medicale, printre care este amintita si endocrinologia. A fost infiintat in anul 2005 si are in prezent in componenta sa patru clinici echipate cu aparaturi de ultima generatie, in cadrul carora se desfasoara peste 20 de specialitati. Departamentul de endocrinologie este dotat cu aparate ecograf de calitate si de o performanta inalta, cu ajutorul carora medicii pot stabili un diagnostic corect si un tratament eficient. Echipa medicala este formata din: dr. Iuliana Baranga si dr. Carmen Munteau, care sunt medici specialisti in endocrinologie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei la medicul specialist si 250 lei la medicul primar.

Serviciile clinicii sunt calitative, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, aparaturile aflate in dotari sunt de ultima generatie, iar cadrele medicale sunt implicate si profesioniste. Cu toate acestea, s-au sesizat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, iar atitudinea personalului de la receptie este nepotrivita. 

Concluzii

Daca te confrunti in ultima vreme cu o crestere sau pierdere brusca in greutate fara sa faci anumite schimbari alimentare, atunci iti recomandam sa te adresezi unui cabinet de endocrinologie in Sectorul 5 pentru a primi un ajutor de specialitate si pentru a efectua toate investigatiile necesare. Nu amana vizita la medicul endocrinolog si afla din timp care sunt problemele de care suferi pentru a le trata eficient.